Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Adria wrote:Moj poszedl spac a ja siedze bezczynnie na kanapie bo odpoczywam po weekendzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 10:40
-
anngelikamartaa wrote:X hmm🤔no mi generalnie też się wydaje że to bardziej w tę stronę.. No ale co lekarz to mówi cos innego. Tak czy inaczej dalej nie wiem od czego tak jest, tak chyba po prostu mam i tyle. Dobrze że przeszły mi już mdłości bo męczyłam się dobre dwa tygodnie. (nie, nie jestem brzuchatką😂)
Skad te mdlosci?:o -
xgirl wrote:Aska hahaha grabisz sobie u tesciowej ,😂
Z wzajemnością 😛Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:Adria ja mam wrazenie, ze masu za duzo czasu😂😂
-
Aska1994 wrote:Z wzajemnością 😛
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 10:44
-
xgirl wrote:Czyli nic sie nie poprawilo ?
Mieszkac z tesciowa, jeeeezuuuuuu na sama mysl ciarki mnie przechodza -
nick nieaktualny
-
Xgirl ja mam tą przyjemność mieszkania z teściami ale u mnie akurat to szczęście 😂dobrzy są
No ale wiadomo, wolałabym żebyśmy mieszkali sami -
nick nieaktualnyAaa co do wagi to ja zawsze narzekalam ze jestem za chuda, kręcilam sie 39-44 kg. Zaczelam duzo cwiczyc to miesnie poprawily wyglad ale nagle,z wiekiem zaczelam nabierać kilogramow bo metebolizm sie zmienil i jestem po 2 latach kupą sadła.
Więc sie cieszcie. Wszystko przed Wami -
Właśnie dostałam smsa że paczka czeka na odbiór, także jak dziadek wróci to lecę po tą mate i do apteki kupić coś na te zabkowanie bo Dentinox się kończy.
Używa któraś z Was tej nakładki silikonowej do masowania? Sprawdza się?
Ja chyba z nią spróbuję bo aż się boję co będzie jak się obudzi. 🤷♀️ -
xgirl wrote:Hahahah Adria widze, ze Ty dalej w formie
Tylko, ze ja jak swoja widze to mnie trzepie, nie dalabym rady no. -
anngelikamartaa wrote:Właśnie dostałam smsa że paczka czeka na odbiór, także jak dziadek wróci to lecę po tą mate 🤷♀️