Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:Pewnie ktoś zmarł 🤔
Bo wiecznie mówi, jak to się źle czuje. No taki żart no 🙉 wiedziałam, że jej się nie spodoba, ale miałam to w dupie 😛kinga27.30 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Niebieska Gwiazda wrote:Jejku,dobrze,że mam sesje pp to mogę poczytać.Piszecie tyle,że za chwilę stron na forum zabraknie.
Kurcze wciaga to forum noooo
Karola ja pitole to rzeczywiscie bylas mega chuda :o -
nick nieaktualnyMloda nie jadla chipsów i ma autyzm. Za to majac autyzm zaczeła żreć chipsy tajniacko. I biedny Stasiu pierwsze co,to popełzł do jej pokoju i spod biutka wyciagnął otwartą paczke. Kabluje na nią.
Mikka luz,wzielam mu to,zdjecie tylo dla taty zrobiłam. -
mikka86 wrote:X co ostatnio gotowalas? Tylko nie mów,że ryż z truskawkami 😂😂
Polowe ciazy na nim przejechalam haha to byly czasy
Ostatnio mega duzo gotuje tylko sie nie smiac co bylo ostatnio haha
Kasza gryczana z warzywami na parze (papryka, cukinia, pieczarki) i do tego bataty z musem z orzechow laskowych. Zjedlismy wszyscy we 3Na szczescie Mala nie robi problemow przy jedzeniu i wsuwa co jej dam.
A jak jest u was?Emma_ lubi tę wiadomość
-
Moja uwielbia tubki owocowe, do ręki banana, gruszkę i arbuza choć innymi owocami też nie pogardzi. Ostatnio naleśnik jej zasmakował bo kaszki to sporadycznie zje. Najgorzej z obiadami muszę kombinować bo sloiczki to tak parę łyżeczek zje. A tak to staram się jej robić kaszę z warzywami, łososia, warzywa na parze bądź z piekarnika no i mięsko.
Mikka Ksawery zjada całą zawartość sloiczka czy masz na dwa razy? -
Mikka no to rzeczywiści lubi sloiczki moja mały sloiczek czasem zjadała w 2 dni to o dużym nic nie wspomnę🙄
Xgirl także wiesz zapraszamy codziennie na forum 😁🙂 -
Nic już nie wiem co komu i do czego mam napisac🤣💀
Aaa, czekajcie, KasiaLukasia, odkopuj ten tunel z pajęczyn i wio z drugim Bobo, mocne kciuki! Kwas foliowy bier 🤗
Adria, już miałam balony szykować na 4 dzidziutka😁
Aż musiałam włączyć piosenki Mirze,żeby nadrobić was wariatki i właśnie się kłóci, że nie chce tyciutkiego pajączka słuchać 🙊😴
Zaraz wyedytyje fotę i wrzucę tego parcha Ady, zrobiłam prowokacje dałam 2 dni z rzędu jabłko z bananem i dłużej się bujała w bujaku, rezultat pogorszenie więc odstawiam te owoce, ale załamka z bujakiem, bo mi ratował tylek i w nim karmilam i nie wiem czy sobie podrażnia te miejsca zaognione czy odkąd się zaczęła sama na nim bujac robi nowe💀💀💀ja pierdole, nie mam siłyKasiaLukasia lubi tę wiadomość