Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanngelikamartaa wrote:Karola 39-44kg?! Maaatko😵 a ile masz wzrostu?
Daj temu Antkowi nurofen, przy zebach,ktore ida tak agresywnie przeciwzapalnie i przeciwbolowo musisz dzialac -
nick nieaktualny
-
Zazdroszczę tego wzrostu, serio.
Zawsze miałam kompleksy związane z moim 🙄ale teraz z biegiem czasu już mam to gdzieś, żałuję tylko że nie mogę szpilek zakładać (tzn mogę ale głupio się czuję) 😪
Podawalam mu już ibum w syropie to zbił mu gorączkę, na ból chyba niezbyt pomógł. Były też czopki no i ten Dentinox który mam wrażenie nie działa wcale i jest gorzej 😕
Zostaje nam to przeczekać, mam nadzieję że max kilka dni i będzie lepiej bo nie chcę go tak faszerować lekami -
Drobinka91 wrote:Ale drukujecie, aż nie wiem co mam komu napisać. 🙈
Mam to samo-pogubiłam się już 😂
Jak ja czekam na te kreski na dziąsłach ehh no ale mała za Chiny nie da mi zajrzeć...
Mój w pl to wykorzystam go i niech mi przywiezie alantan plus,ibuvit c i właśnie - Mikka86 jaki to spray do uszu masz?? Ile ma ml.? Chyba się zdecyduję, żeby wyczyścić małej porządnie uszy, bo nie daje rady z tą woskowiną głębiej 😑
No i w końcu zobaczę nasz album z sesji ciążowej i noworodkowej 😊 Jak byliśmy we wrześniu w Pl chrzcic, to dałam zdj. do fotografa i zrobił mi taki album nowoczesny.Niestety nie był gotowy jak już musieliśmy jechać i tak se leży w szafie u mojej siostry 😛 W końcu go zobaczę
Mała śpi już ponad godzinę a ja czekam na nią z obiadkiem 😁 Niestety słoik dziś-pewnie i tak nie ruszy ale zaryzykuję, bo tam mam mięso a w lodówce brak mięcha 😣 -
Hahah jakbym Antka widziała 😂
Tylko on ostatnio dorwał się do tych chrupkow w kształcie łapek z firmy star bodajże
Rozsypal całą michę na podłogę i chrupal🤦♀️ -
Ooo ja wkoncu skoczyłam nadrabiać Wasze milion stron od wcziraj wieczorem 😱😱😱
Dzieciaki jak zwykle piękne 🤩🤩😍😍
Witam nowe dziewczyny 🙂🙂👋👋
KasiaLukasia co do potomstwa to ja czekam do czerwca 😁a później bez spiny coa być to będzie 😁🙂mam nadzieję że Larisska już będzie dreptać powoli.
CO do wagi to ja ważyłam przed 50kg w dniu porodu 63 a teraz 46.5 😨😱 jem tak jak pisze xgirl dużo ale nie wiem gdzie to idzie 🤦♀️🤔 nie wspomnę o niezdrowych kilkunastu wafelkach dziennie i czasem chipsach 😁😁
Moje dziecie wkoncu zobaczyło ze mate piankowa można rozbierać na części i tak o to sposobem siedzi już 40min i rozkłada ja na części pierwsze próbując każdy z elementów jak smakuje😂Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ ooo jaaa 😂 Stachu wie co dobre 😋
W ogóle matko ile tu szczypiorów 😜 Ja mam galaretkę na brzuchu a założyłam się z siostrą, że w poście schudne 5kg.😂😂😂 -
Szkoda, że ze stresu się obżeram-wolalabym tą drugą opcję-żeby nic przez gardło mi nie przechodziło 😜 No ale nie ma łatwo-trza ruszyć dupsko i ćwiczyć 😜
-
Mój teściowa chyba w łaski próbuje się wkraść mój wcziraj przywiózł od niej 4 teatralne i pierniki 🙂 a ja oczywiście z zapytaniem,, a dla Larisski nic nie ma? " co za niedobra synowa ze mnie
A nie wspomnę że ostatnio słodycze dostaliśmy od niej z 4lata temu 😁🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 11:30
-
Nie no pojebało was chyba tyle postów 😁 nie wiem co chciałam i komu napisać.
Witam wszystkie stalkerki 😁
Cały bulwar przeszłam i was czytalam ludzie patrzyli się jak na jakiegoś debil 😁 musiałam aż usiąść i zapalić 😁
Karola też chodzę z folia przeciw deszczowa jak wieje 😁mikka86, Lady_Dior, Czarna_kawa, Emma_, kinga27.30, KasiaLukasia lubią tę wiadomość