Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aśka jesteś w ciąży? Głupie pytanie, ale nie mogę uwierzyć, że zdecydowałaś się na 4 cesarke w takim odstępie czasu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 07:14
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
A w życiu nie jest 😜 pewnie stary od Jacka jeszcze i chce żebyśmy zwariowały 😜 albo owulacyjny bo też takie miałam 😜
-
Asiu, Asiu! Wracaj już z tego przedszkola i opowiadaj 🤭😁
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Mama właśnie do mnie dzwoniła, że jest w Parku Chorzowskim z psem i pełno dzików biega w tę i z powrotem. Malutki świniaczek utknął na ogrodzonym terenie i nie potrafi wyjść, a one nie potrafią przejść do niego
Chciałam zadzwonić do jakiegoś parkowego leśniczego, ale oczywiście na ma czegość takiego. I co teraz? Znajdzie jakoś wyjście ta mała świnka?
edit. Uff już są razem wszystkie świnki. Ale się zestresowałam, że nie potrafimy im pomóc. Już byłam bliska płakania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 08:09
-
Dzień dobry tak wogole, Leon szalał cała noc i teraz też daje popalić tyle że z taką energia że dochodzę do wniosku że jego nocne harce musiały być przez sen. To nie możliwe by po takim nie spaniu był tak pogodny.
Emma kiedy wracasz do domu? Jak wogole u rodziców?
Angelikamarta jak Antos? Lepiej coś?
KasiaLukasia a Ty gdzie? Tworzysz nasze profile 😁?
Casjo co z tym piecem? Zepsuł się na dobre czy ogarnęliście sprawę? -
Coś czuję Aska1994, że to stary test 🤔😜
No więc obudziłam starego, pobiegł w te pędy i co się okazało? Zostawił włączoną dmuchawę na maxa 🤦♂️ Wywietrzylam chatę i poszliśmy spać. Też nienawidzę ekogroszku.. W nowym domu mamy pompę ciepła, odpalamy już we wtorek, bo kładą płytki już! ❤️33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Ojeju Casjo! Kocham swoje mieszkanie, ale i tak zazdro. Płytki mnie trochę podniecają... Dobrze też, że wszystko w porządku z tym piecem.
Aśka no tłumacz się teraz. Kto jak kto, ale powinnyśmy wiedzieć pierwsze. Ja też obstawiam, że to jakaś podpucha.
Lullaby opowiadaj!
-
Kuźwa co za zjebana noc Ania się co godzine z płaczem budziła 😭
Pozytywny test Aski mnie skutecznie obudził. Aśka już nue trzymaj nas w niepewności i napisz co się dzieje! -
Aśka i tak Ci nikt tu nie uwierzy ściemniaro jedna 😁😂 przeglądałaś sobie zdjęcia w telefonie?
Lullaby, ja też czekam na info! Nigdy nie czytam po łebkach. 🙃
Kasia, właśnie, super że zdecydowaliście się na drugie dziecko. Trochę zazdro 😊
Fajnie, że mamy tu dwie zawczynie kwiatów, lubię rośliny ale kompletnie nie umiem o nie dbać. 🤷🏻♀️
I dzień dobry wszystkim 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 08:34
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
JaSzczurek wrote:Ale napierdalacie tymi postami. Z miliona zapamiętałam tylko tyle, że KasiaLukasia chce se zrobić dziecko. :DD I bardzo mnie to cieszy!
Problem numer jeden w moich planach to brak okresu. Działa prawdopodobnie antykoncepcja KP. A nie zamierzam przestać karmić z tego powoduDo kwietnia/maja jest jeszcze trochę czasu, może coś się zmieni. No i 30 marca mam wizytę u gina, potem pewnie jeszcze jakieś USG się odbędzie. I zobaczymy. Jak będzie wszystko ok, to rozpoczniemy starania.
W ogole Jaszczurku tęsknię! I żądam żebyś się wiecej udzielała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 08:36