Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia Artur
Ale był też Ian więc rozmowa cała po angielsku i super
Odkurzyłam angielski
Śmiali się, bo byłam w samochodzie, ale tylko w samochodzie mialam spokoj, bo dzieci byly u mamy
Dobrze, ze zdazylam przed pogrzebem, bo stalam pod kosciolem w centrum a dzwony wlaczyli, bo jakis ksiadz chyba umarl
-
Aż tak Wam to przeszkadza , że ktoś nas czyta?? Mi chyba nie, nie wiem czy chce mi się stąd iść,to już nie będzie to co tu 🤷 i w ogóle ja nie lubię zmian
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 21:45
xgirl lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Dziewczyny sa serwisy dzieki ktorym mozna zalozyc konto prywatne po prostu, nie musi to byc fb. Ja takie niedawno zalozylam, glownie z ciekawosci i trzeba po prostu zalozyc konto i moderator aktywuje i tyle.
Na wizazu mozna zalozyc prywatny klub tez - za czasow moich slubnych duzo sie tam udzielalam i czesto do kazdego watku byl przypisany klub prywatnyOpcji jest duzo. Mnie fb meczy akurat bo ciezko byc na biezaco, jak sie duzo pisze
-
xgirl wrote:Ja tez jestem za tym zeby tu zostac. Mega sie przyzwyczailam do tego Forum i tez Mi jakos nie przeszkadza, ze ktos czyta moje wypociny. No Ale Jak wy sie pezeniesiecie to tez pojde.
Nooo, tak się przyzwyczaiłaś, że kilka miesięcy Cię nie było 😛Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Gdzie Wy tam ja. Nieważne miejsce, ważni ludzie. 🙂 A że Wasze towarzystwo uwielbiam, tak więc macie przerąbane, bo jesteście na mnie skazane 😛
Czarna_kawa, Casjopea lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Czarna kawa specjalnie dla Ciebie ocenzurowany skrót czym mnie wkurzył mój stary. Cały dzień chodzi jakiś taki smutny i nawet gadać ze mną nie chciał. Jak mu się już zebrało i się otworzył to powiedział, że wszystko go męczy - praca, krzyczące dzieci, to że w domu trzeba robić i że w ogóle nie tak miało życie wyglądać. Czaicie? ON narzeka a to ja całymi dniami ogarniam całą naszą rzeczywistość a on sobie spokojnie wychodzi na 10h do roboty prawie codziennie.
Casjopea lubi tę wiadomość
-
Mnie też brak prywatności nie przeszkadza jakoś bardzo. Fb jest do kitu. Ale inne zamkniete forum jak najbardziej może być. Nazwiemy je "dla bab w ciązy" i możemy jechać z tym koksem. Pisać tu czy tam dla mnie jeden kij. Mogę nawet ustawić ten sam awatar.
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
Co zdecydujecie to ja z wami, bo mnie też wcięło w pewnym momencie, ale jużem korzeń od nowa zapuściła🌳🌳🌳
Choć powiem Wam, że to forum tu ma jakiś urok, po prostu czujemy się swojsko. Mnie tam nie interere jeśli ktoś poczyta całkiem anonimowy, nie myślę o tym 😋