Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lullaby przygotowałam sobie na jutro atwoje kotlety z brokułem i kasza jaglana, jednego dziś usmażyłam i są naprawdę smaczne
. Tobie też wychodzi taka konsystencja camemberta w panierce? Ja zamiast jajka dałam łyżkę się mienia lnianego i pominęłam bułkę tarta w farszu, tylko w panierce.
Moj mąż uczy się do egzaminu i strasznie mnie drażni. Egzamin za miesiąc, ma pod nosem wszystkie testy i zadania i tak męczy bułę, że szok 🤦♀️.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Tylko że pamiętajcie żeby zachować nicki, żadne tam inne cuda.
Co do anonimowości to nawet jak postujemy zdjęcia dzieci, to... dzieci generalnie są do siebie dość podobne. Nie sądzę żeby ktoś mnie rozpoznał na ulicy, bo widział raz czy dziesięć, zdjęcie zmieniającej się codziennie Ali. Ale tak jak mówię, nie brak anonimowości jest dla mnie problemem, a to, że niektóre z Was, moje kochane, najdroższe ziomki, będą się czuć skrępowane pisać co im w duszy gra tak otwarcie jak dawniej. A to jest główny cel naszych codziennych spotkań.
-
Lullaby, kochana moja, choć ciotka, przytulimy się i oplujemy tych chłopów trochę, tfu zarazo...ej mój też ma takie fazy, serio, może to jaki kryzys przy dwójce dzieci, identyko akcje zauważyłam, monotonią trąci, drażnią go dzieci, a wychodzi przed 6 z domu. Nauczyłam się zlewać trochę temat i gadać sama że sobą, bo inaczej stary leżałby do góry dnem w ogrodzie obsikany przez psa już dawno 🐕🐕🐕
Lullaby lubi tę wiadomość
-
A czy to nowe forum może być fioletowe? 😂 Jak mój stary zobaczy że czytam coś w innym kolorze to mnie chyba z domu wyrzuci do fioletu się już przyzwyczaił 😁
Czarna_kawa, 33Sylwia, KasiaLukasia, Monjaktalala, Lady_Dior, anngelikamartaa, kinga27.30, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Ale faceci tez moga byc zmeczeni, jakby nie bylo w robocie nie leza i nie pachna, potem przylaza do domu a tam wrzask. Ja to rozumiem. No Ale z drugiej strony dla nas to tez nie jest wellness zajmowanie sie chata i dziecmi. Ogolnie wszyscy mamy twraz trudny okres, dzieci sa Male i wymagajace, nie ma Jak sie zregenerowac i odpoczac. Tylko No my kobiety zaciskamy zeby i robimy swoje a faceci sie wymiguja Jak moga a i tak jojdaja ciagle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 22:18
-
AgaSy bardzo się cieszę, że kotleciki smakowały i ktoś korzysta z tych moich wypocin o przepisach (KasiaLukasia miałaś mi napisać czy coś zrobiłaś 😉).
Tak wychodzą takie jak opisałaś. Robiłam też w piekarniku 20 min na 200 st i wtedy są bardziej zwarte. A jaki egzamin ma mąż? I czy Ty też dasz radę być na spotkaniu w Kato w marcu?
Czarna przytulimy się i obalimy flaszkę. Razem z Kinga27_30 i 33Sylwia, bo też reflektowała. Faceci to są beznadziejni. Najpierw cisną, żebys była tylko ich to ślub i koniecznie chałpe, bo przestrzeń (mi tam by mieszkanie wystarczyło). Potem 3 dzieci (taki plan starego), a po 2 już umęczony panicz.
Czarna bardzo nam współczuję. Te chłopy to przy okazji też ślepe. Takie laski w chacie, wszystko ogarnięte i jeszcze im źle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 22:23
33Sylwia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Trochę czuje się winna, jakby mój kamyczek przychylił szalę goryczy
Ale rozumiem o co Wam chodzi, pewnie miałabym podobne odczucia, gdyby po 3000 stron pisania o różnych rzeczach, okazało się, że czyta to kilka dodatkowych nieznajomych. Dodam tylko, że to stalkowanie uratowało mnie wiele razy z opresji - mam tu na myśli rady, rekomendacje czy nawet utwierdzenie się w tym, że każda matka zastanawia się nad swoją chujowościa, nie tylko ja :pxgirl, Claudissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa ha ha 🤣 jak zawsze wesoło 😆 Lullaby mi wczoraj gdzie byłam na mega WKU stary się zwierzył, że on tak ma, że jak wstanie rano i idzie do pracy to myśli tylko o tym, żeby wrócić do domu i się położyć. Wraca i nic z tego nie wychodzi. Tak mnie tym rozśmieszył, że śmiałam się z 15minut😆 i mówię do niego, że jak ja wstaje to czekam aż będzie noc i dzieci pójdą spać a potem staram się nie oddychac żeby się w nocy nie obudzili. Kurde Ci to mają fantazje co😉
xgirl, 33Sylwia, Czarna_kawa, Lullaby, Niebieska Gwiazda, kinga27.30 lubią tę wiadomość