Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia wrote:Lullaby będę robić kaszę jaglaną z serem feta, pomidorami i czarnymi oliwkami. Juz wszystko mam
-
Lullaby wrote:Czarna kawa specjalnie dla Ciebie ocenzurowany skrót czym mnie wkurzył mój stary. Cały dzień chodzi jakiś taki smutny i nawet gadać ze mną nie chciał. Jak mu się już zebrało i się otworzył to powiedział, że wszystko go męczy - praca, krzyczące dzieci, to że w domu trzeba robić i że w ogóle nie tak miało życie wyglądać. Czaicie? ON narzeka a to ja całymi dniami ogarniam całą naszą rzeczywistość a on sobie spokojnie wychodzi na 10h do roboty prawie codziennie.
-
Dziołszki dobranoc muszę iść lulu-nie piszcie za dużo - idźcie spać 😁
-
nick nieaktualnyLullaby u mnie na szczęście dzisiejszy dzień był bardzo sympatyczny. Nawet zostawiłam starego z dziećmi i pojechałam na samotne zakupy 😉 więc pewnie jutro dadzą mi popalić 😆
Lidzia Alicji sukienkę na rozmiar 80 kupowałam na roczek, ale ona taka długa chudzinka była.Lullaby, LidziA89 lubią tę wiadomość
-
Monjaktalala wrote:Trochę czuje się winna, jakby mój kamyczek przychylił szalę goryczy
Ale rozumiem o co Wam chodzi, pewnie miałabym podobne odczucia, gdyby po 3000 stron pisania o różnych rzeczach, okazało się, że czyta to kilka dodatkowych nieznajomych. Dodam tylko, że to stalkowanie uratowało mnie wiele razy z opresji - mam tu na myśli rady, rekomendacje czy nawet utwierdzenie się w tym, że każda matka zastanawia się nad swoją chujowościa, nie tylko ja :pMonjaktalala, kinga27.30, Claudissa lubią tę wiadomość
-
Kasia, piąteczka! My poszaleliśmy z kuchenką, też ma jakoś w czwartek przyjść. I jeszcze 4 paczki z ciuchami dla dzieci.
Następny w kolejce jest odkurzacz. I tu pytanie, możecie polecić jakiś przyzwoity? Który sobie poradzi z psią sierścią na płytkach, panelach i dywanie? I nie zepsuje się po miesiącu?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualnyWiecie co mi się najbardziej podoba w byciu mamą dwójki dzieci? To, że tak cieszą się na swój widok, i że każde z nich jest zupełnie inne. Dzisiaj Alicja przyniosła zabawkę sówkę, która jeździ i spiewa za którą jak miała pół roku przepadala. Uznałam, że Wiktorowi też się spodoba, a on biedny wpadł w histerię
Lullaby, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:Ty bo i ja się obrażę 😂 zabraknie Ci wybryków zaraz 😂😂
33Sylwia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny