Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniamania wrote:Czy któraś z mam kp musi używać jeszcze wkładek laktacyjnych? Marzę o spaniu bez biustonosza ale cieknie z piersi przy karmieniu z drugiej 🤷
Ja używam i niestety, ale bez biustonosza to spać będę dopiero po zakończeniu kp. Ale już się przyzwyczaiłam.
-
Emma_ wrote:Byłam w domu, mało miałam czasu na forum. Ale jestem. 😁 Za to muszę wam powiedzieć, że podjęłam decyzję o zakończeniu kpi. Będę wygaszać laktację, zeszłam już na 8 sesji.
Podziwiam za długie kpi. Gratuluję podjęcia decyzji, pewnie nie była łatwaEmma_ lubi tę wiadomość
-
Emma 💪💪💪brawo podjęcia decyzji. Jak masz być jeszcze bardziej szczęśliwa to czemu nie 😘😘Ja się ściągam już tylko 3 razy a mala je 4 razy butle czasem 3. A ja i tak mam tyle mleka ze mroże🤦♀️😂🤣moje cycki chyba lubią być dojone.
Ja mam w planach wybrać się do przyjaciółki. No ale jak to będzie zobaczymy bo tel nie odbiera. No ale może tak być przy 2dzieci😁🙂Emma_ lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Szkoda ze nie chcesz sie spotkac. Więc z Tobą tez nie gadam
Karola jak będzie ladna pogoda (a mam nadzieję, ze nie będzie!) to może pójdziemy sobie razem na spacer w parku? Nie biera wozka, ale mieszkam obok stadionu slaskiego, to Ala dalaby spokojnie radę w nosidle. Ale to jak nie będzie wialo i padalo, okeczka?
Oraz inne dziewczyny, niechaj też się czują zaproszone na spotkanie, na które nie przyjdęSamej Karoli się trochę boję. To agresywna baba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 09:39
-
KasiaLukasia wrote:Karola jak będzie ladna pogoda (a mam nadzieję, ze nie będzie!) to może pójdziemy sobie razem na spacer w parku? Nie biera wozka, ale mieszkam obok stadionu slaskiego, to Ala dalaby spokojnie radę w nosidle. Ale to jak nie będzie wialo i padalo, okeczka?
Oraz inne dziewczyny, niechaj też się czują zaproszone na spotkanie, na które nie przyjdęSamej Karoli się trochę boję. To agresywna baba.
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Lullaby wrote:Pytanie do mam kilku dzieci. Mam taki problem, że przy karmieniu Tymka Mikołaj mi bardzo przeszkadza. Tj Miki skacze koło niego, wygłupia się, zagaduje. Mocno chce na sobie skupić uwagę. Posiłki jemy w jednym czasie. Mikołaj prze chwilę je samodzielnie a potem pajacuje. Przez to mam wrażenie, że Tymek nie skupia się nad nauka jedzenia. Co zrobić żeby poprawić sytuację.
PS. I nie chce Mikiemu puszczać bajek w czasie jak karmię Tymka. Coś poradzicie?Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Ja też powoli zostawiam cyca na noc, trochę miotam się z tym tzn miotam się bardzo w sumie to nie wiem jak się za to zabrać.
Ostatnio jestem taka jakąś znowu niczego nie pewna.
Leon właśnie zasnął i dzięki Bogu, bo noc była koszmarna. Dziś idziemy do znajomych a nie chce mi się że masakra -
Witam z rana
Haha kasialukasia no nie lubosz ludzi yo zrozumiale 🤪Karolina Jjj jej tez sie boje troche 🤣
Ja juz rosol wstawilam siedze i czytam was do kawy bo łukasz poszedl spac -
mikka86 wrote:Ty sobie robisz jaja z nas ,czy naprawdę nie lubisz się spotykać z ludźmi?? I serio , jakbyś miała się spotkać z którąś z nas to modliła byś się o brzydka pogodę aby nie doszło do spotkania ??🤔
Nie, nie lubię spotykac sie z ludzmi. Ale gdybym naprawdę nie chciała się spotkać, to po prostu bym nie proponowala i się nie spotkała, nie czekając na zmiany pogodoweMam bogate doświadczenie w tej kwestii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 09:50
-
Jeśli chodzi o przyszły tydz to ja chyba bym mogła tylko w piątek, chyba bo po pierwsze w czwartek szczepienie a po drugie nie wiem czy umiałabym w sobie znaleźć tyle sil i odwagi by sama autobusem z dzieckiem dostać się do Katowic - a potem się tam zgubić.
-
Tez bym sie chciala spotkac ale daleko mieszkam
Ale ponawiam apel: kto chce sie spotkac i mieszka w okolicy Zbaszyna/Zbaszynka to dawac znac, bede tam caly przyszly tydzien😬 Chyba, ze nikt nie chce to kij wam w oko😂😂😂 No dobra w dupsko😂
mikka86 lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Tez bym sie chciala spotkac ale daleko mieszkam
Ale ponawiam apel: kto chce sie spotkac i mieszka w okolicy Zbaszyna/Zbaszynka to dawac znac, bede tam caly przyszly tydzien😬 Chyba, ze nikt nie chce to kij wam w oko😂😂😂 No dobra w dupsko😂
-
nick nieaktualnyAniamania wrote:Witam, dołączam do grona mam, którym dziekco spadło z łóżka 😔 czuje się z tym fatalnie 🙁
Też mi ostatnio wypadła plomba! 🙈
Alis_s u nas też się zdarzyły wymioty 2x prawdopodobnie po kaszce z mm, chociaz to raczej mało uczulający produkt.
Czy któraś z mam kp musi używać jeszcze wkładek laktacyjnych? Marzę o spaniu bez biustonosza ale cieknie z piersi przy karmieniu z drugiej 🤷
Ja.uzywam.wkladek ale jak karmie albo czymuje ze mam pelne piersi. W nocy do karmienia wkladam czesto pieluche bo szkoda tyle wkladek.marnować a pieluche mozna wyprać -
Lullaby wrote:Pytanie do mam kilku dzieci. Mam taki problem, że przy karmieniu Tymka Mikołaj mi bardzo przeszkadza. Tj Miki skacze koło niego, wygłupia się, zagaduje. Mocno chce na sobie skupić uwagę. Posiłki jemy w jednym czasie. Mikołaj prze chwilę je samodzielnie a potem pajacuje. Przez to mam wrażenie, że Tymek nie skupia się nad nauka jedzenia. Co zrobić żeby poprawić sytuację.
PS. I nie chce Mikiemu puszczać bajek w czasie jak karmię Tymka. Coś poradzicie? -
Dzoichy co dzisiaj robicie oprócz napierdzielania postów na forum😉🤔
Bo ja dzisiaj nic znaczy sie wyjdzie w praniu co bede robic narazie piorytetem jest obiad