Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Xgirl Lady przyjechała do mnie 😁🙂 Jeśli chodzi o odczucia z mojej strony mega. Spotkanie po tak długim pisaniu odczułam jakbyśmy się znały przynajmniej kilkanaście lat 🙂😘
Emma_, xgirl, 33Sylwia, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Nie, wyrwali chorego zęba ale dało by się go uratować, gdyby go porządnie wyleczyć. A tak go przeleczyli, później kanałowe (za późno), resekcja wierzchołka (prawie przy tym zemdlałam) i po dwóch latach bólu i kosztów do rwania
A po rwaniu się okazało, że cały rząd lekarzy popełnił całe mnóstwo karygodnych błędów
-
leniova wrote:Nie, wyrwali chorego zęba ale dało by się go uratować, gdyby go porządnie wyleczyć. A tak go przeleczyli, później kanałowe (za późno), resekcja wierzchołka (prawie przy tym zemdlałam) i po dwóch latach bólu i kosztów do rwania
A po rwaniu się okazało, że cały rząd lekarzy popełnił całe mnóstwo karygodnych błędów
Sama twraz laze od dentysty do dentysty i probuja tego zeba uratowac. Jak sie nie uda to sie wkurwie😡 Juz nam mega problemy z zuchwa od tego. O resekcji tewierzcholkow tez juz cos slysze🤦🏻♀️ tym bardziej rozumiem Twoj Bol. Planujesz cos na miejsce tego zeba? Implant, mostek itp?
-
xgirl wrote:Wspolczuje
Sama twraz laze od dentysty do dentysty i probuja tego zeba uratowac. Jak sie nie uda to sie wkurwie😡 Juz nam mega problemy z zuchwa od tego. O resekcji tewierzcholkow tez juz cos slysze🤦🏻♀️ tym bardziej rozumiem Twoj Bol. Planujesz cos na miejsce tego zeba? Implant, mostek itp?
Półmostek byłby rozwiązaniem ale tego nie umie się podjąć każdy lekarz
Po niemieckich lekarzach chodzisz? Uważaj, bo jeszcze Ci zrobią aferę z Kasserärtzliche Vereinigung za zmianę lekarzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 17:18
-
Kamsza wrote:Xgirl Lady przyjechała do mnie 😁🙂 Jeśli chodzi o odczucia z mojej strony mega. Spotkanie po tak długim pisaniu odczułam jakbyśmy się znały przynajmniej kilkanaście lat 🙂😘
Leniova, to zostawiasz tak Jak jest? Ktory to zab? -
leniova wrote:My? Nie
Ojjj jest wiele takich miejsc🤔
Tez 6, na dole. 20 lat z nia chodzilam i sie okatalo, ze byla zle zrobiona i sie za nia zabrali i teraz mam Same problemy🤦🏻♀️ -
Kamsza i Lady ale fajnie że się spotkanie udało! Też bym chciała Was poznać cholera!
Ja dziś miałam energii mega duzo nawet jestem zdziwiona ze tak mi się chciało 😂 może faktycznie okres się zbliża 😐 ugotowalam obiad dla nas i pierwsza zupę Leonowi, umylam okna i posprzatalam duży pokój, poprasowalam wszystko czeka mnie jeszcze kąpiel i włączę z mężem jakiś film 😁
Mikka super że się udało zrobić zebola! Mój mąż ostatnio wydał 1200 zł za kanalowke 😁 także wiem jak to jest! Współczuję kosztów.
Xgril jak będziesz w Tarnowie daj znać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 18:18
-
Mikka a co Ci sie stalo z zebem? Jak Ci go naprawila?
Sylwia aaa Ty z okolic Tarnowa, nie? Dam znac❤️ Bede jakos kolo polowy czerwca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 18:36
33Sylwia lubi tę wiadomość