Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też miałam na niego ochotę i właśnie po poczytaniu opinii w necie zrezygnowałam.
Xgirl na pierwszej stronie na biżąco zaznaczam kto wie płećspokojnie jest jeszcze 43 niespodzianki a dopiero 11 dziewczyn coś wie
ja 18go mam wizytę i liczę, że już się dowiem.
co do połówkowych to mój gin ma certyfikaty fmf więc on wszystko robi, ale i tak na usg genetyczne umawiamy się na inne terminy poza normalnymi wizytami.
Też zapewne bedę miala dopiero początkiem marca bo mój włanie też lubi póxno robić usg a ciąże mam troche starszą od Twojejno trudno poczekamy
Panna Evans dobrze, że wszystko w porządku!byłaś w końcu w pro familii na wizycie?
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
mikaja wrote:Mikka probuj meeeega nisko - ja to wrecz we włosach znajduje tętno ciągle
O ile się nie ogolę ofkors
Na pewno znajduje je poniżej blizny po cc, a ta jest na granicy wzgórka
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Mikka jaki detektor masz?
Moj przyjdzie dzis chyba
No trzeba bardzo nisko szukac. Ja w szoku jestem, ze dziecko jest tak nisko, zawsze myslalam, ze one siedza w srodku brzucha od poczatkuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 11:40
-
ines. wrote:moje dwie koleżanki mają ten wózek i żadna nie była zadowolona... ponoć klekocze i jak na tą cen to marka nie jakość... a spacerówki to już w ogołe były mega niezadowolone i wymieniły bo ponoć dziecikom było niewygodnie. nie żebym Cie zrażała ale przkazuje zasłyszane opinie
Dzieki. Posprawdzam opinie. Jak narazie wygrywa wizualnie i tak chciałam jechać oglądać go na żywo.
-
xgirl wrote:Mikka jaki detektor masz?
Moj przyjdzie dzis chyba
No trzeba bardzo nisko szukac. Ja w szoku jestem, ze dziecko jest tak nisko, zawsze myslalam, ze one siedza w srodku brzucha od poczatkuurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:No dobra,ale jakim cudem pokazał tętno na mojej nodze 168 !! Badziew
Może akurat trafiłaś w żyłęWiesz no to sa urządzenia doraźne, nie są urządzeniami diagnostycznymi - trzeba mieć rezerwę. Ja jak szukam tétna to najczésciej znajduję swoje najpierw - potem dopiero dziecka. Co akurat jest ok, bo słychać ewidentnie różnicę więc wiem, że to to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 11:42
-
Dziewczyny jak kiedys sobie wyszukam wozek i wrzuce wam model to mi powiecie czy jest ok czy nie? Prooooszeeeee bo dam sobie leb uciac, ze kupie jakies badziewie bez waszej pomocy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 11:43
-
Ale mi się dziś Rychu dał ładnie złapać
I wyjątkowo długo nie uciekał
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cda8610d50f.jpgSylka135, Czarna_kawa, Casjopea lubią tę wiadomość
-
xgirl wrote:Dziewczyny jak kiedys sobie wyszukam wozek i wrzuce wam model to mi powiecie czy jest ok czy nie? Prooooszeeeee bo dam sobie leb uciac, ze kupie jakies badziewie bez waszej pomocy.
Wiesz ja uzytkowałam raptem 2 to moge mówić tylko o tychReszta, to raczej zasłszane opinie
Z tych na NIE, to jezcze wiem, że Delti Amelis Pro - 2 znajme miały i porażka -
Xgirl jasne
jak tylko będziemy coś wiedzieć to pomożemy. Ja żałuje ze nikt mi nie doradził kto już ma doświadczenie jak wybierałam swój pierwszy.
Właśnie jest nas tu 54 tylko spora cześć od dawna się nie odzywała.... poczekamy jeszcze czy dziewczyny wrócą. Ajak nie to trzeba będzie powykreślać z listy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 11:46
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:
Panna Evans dobrze, że wszystko w porządku!byłaś w końcu w pro familii na wizycie?
Byłam i jestem mega zadowolona, żaden gin mnie i chłopa tak dobrze nie potraktował. W końcu M nie był przeszkadzajka tylko z nim tez normalnie rozmawiał, pokazywał dziecko itp.
Co do prenatalnych czy połówkowych - ja chodze do specjalistów z certyfikatem. Po coś te badania są jak i certyfikaty sa.
My przez to ze samochód kupujemy, kupiliśmy wózek żeby się do bagażnika na pewno zmieścił, u mnie w A4 idealnie bagażnik się opiera jak zamykam, jest ma styk. Wiec tiguan nam już odpadł. Allspace jest tez na styk wiec średnio. Chciałam tourana ale zależy mi na napędzie na 4 koła. A wózek mam xlander xmove i jestem zadowolona, sprawdzałam spacerówkę na dzieciach rodzeństwa i jest git, oni jako doświadczeni tez pozytywnie komentują. I składa się jednym ruchem. Rozkładania nie mogłam na początku rozpracowac.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
mikaja wrote:Wiesz ja uzytkowałam raptem 2 to moge mówić tylko o tych
Reszta, to raczej zasłszane opinie
Z tych na NIE, to jezcze wiem, że Delti Amelis Pro - 2 znajme miały i porażka -
PannaEvans wrote:Byłam i jestem mega zadowolona, żaden gin mnie i chłopa tak dobrze nie potraktował. W końcu M nie był przeszkadzajka tylko z nim tez normalnie rozmawiał, pokazywał dziecko itp.
Co do prenatalnych czy połówkowych - ja chodze do specjalistów z certyfikatem. Po coś te badania są jak i certyfikaty sa.
My przez to ze samochód kupujemy, kupiliśmy wózek żeby się do bagażnika na pewno zmieścił, u mnie w A4 idealnie bagażnik się opiera jak zamykam, jest ma styk. Wiec tiguan nam już odpadł. Allspace jest tez na styk wiec średnio. Chciałam tourana ale zależy mi na napędzie na 4 koła. A wózek mam xlander xmove i jestem zadowolona, sprawdzałam spacerówkę na dzieciach rodzeństwa i jest git, oni jako doświadczeni tez pozytywnie komentują. I składa się jednym ruchem. Rozkładania nie mogłam na początku rozpracowac.
A u jakiego lekarza byłaś jak można spytać? Prowadzisz ciąże i Rodzisz tez tam tak?
-
nick nieaktualny
-
https://dzidziusiowo.pl/images/stories/dzidzius/00000/planujemy_ciaze/starania/chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka.pdf
Patrzę własnie i z synem mi sie sprawdziło - teraz znowu syn wychodziZobaczymy
-
mikaja wrote:Xlandery chyba sa dość cięzkie? Kiedyś to była chyba taka marka nr 1 - wszędzie się o nich słszało - teraz gdzieś juz ucichło o nich. Tak samo były modne Jedo. Dawno ich nie widziałam.
bardzo fajne gondole