Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:Co do różnego rodzaju produktów dla dzieci w tym obuwia i odzieży ale też kosmetyków, żywności, środków higienicznych to to jest bardzo dobry biznes i praktycznie wszystko dla dzieci jest kilka razy droższe niż dla dorosłych, bo rodzic jest w stanie zapłacić bardzo dużo aby nabyć to co jest dla dziecka " najlepsze",tylko właśnie czy rzeczywiście to jest zawsze takie najlepsze to już mam wątpliwości
-
Hejka co za noc! Jak Leon się obudził po 00 to nie mógł zasnąć do 3😐 a jak zasnął do klatki zaczęli wchodzić "nowi" mieszkańcy z imprezy, wchodząc się chyba kłócili, trzaskali drzwiami, dzwoniły telefony, trwało to chyba 3min ale skutecznie obudziło Leona do 5 niech ja ich spotkam! 😠😠😠 A teraz wstał jak młody Bóg wyspany i zachwycony że już dzień 😐😳
Wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet! 🌷🌷🌷 -
Casjopea wrote:Nie wiem.. Ja staram się "leczyć" alergię poprzez wzmacnianie całego organizmu na tyle, żeby trzymać alergię w ryzach. Wiem jak to działa u mnie, mam nadzieję, że i u Mikołaja zadziała. I nie napieprzam lekami. Ale są rzeczy, z którymi nie wygramy i też trzeba się z tym pogodzić 🤷♀️Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Ja już nie śpię 😁 Ta nocka dała mi nadzieję na lepsze jutro 😁Leniova ja tą wkładkę wyjęłam jakieś 4m.temu🤭
-
Po wczorajszej dyskusji na temat pierwszego obuwia o czytałam cały internet 😂 i jestem jeszcze głupsza 😂 sprawdza się tu zasada stara jak świat "ilu ludzi tyle opinii" jeden lekarz mówi tak drugi tak, fizjo to samo, matki też 😁 cudownie he he znaczy to że nie ma idealnych buto i każdy musi zaufać swojej intucji. Zresztą nie wiem czemu mnie to zaskoczyło skoro całe macierzyństwo opiera się na swojej intuicji 😂
Ps. Z ciekawości byłam w deichmann i tylko jedne były super lekkie i z fajnie pracująca podeszwa.JaSzczurek lubi tę wiadomość