Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmma jak nie wychodziłaś z wozkiem bo byl za ciezki to po co Ci kolejny ciężki?
Kup se mniej modny,ale praktyczny wózek i ciś w teren.Idzie lato z chodzącym dzieckiem,bedziesz musiala uciekać z domu z Emilką bo nie wytrzymasz nerwowo. A bedziesz uwiazana przez wózek -
Emma a czy to obracane siedzisko jest Ci aż tak niezbędne? Przecież ona i tak niedługo będzie chciała oglądać świat ,a wózki z obracanym siedziskiem są z reguły dużo cięższe, wyjątkiem jest ten valco właśnie,ale szczerze to ja bym go nie chciała nawet za 300 złurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
anngelikamartaa wrote:Masakra, aż sprawdziłam. 580gr😐
Takie maleństwo. Oby wszystko się dobrze skończyło. -
Emma_ wrote:Dziewczyny, kupię chyba wózek Joie. Zastanawiam się czy tylko, czy brać Mytrax Signature Flex czy Versatrax... 🤔 Oba nie mają pokrycia na nóżki i można dokupić dedykowane tylko dla tego pierwszego, za to drugi wózek ma obracane siedzisko. Są ciężkie, ale fajnie się składają.
Hihihi kobieta zmienną jest 😜😜😜
Kurczę ja nawet nie mogę sobie pooglądać tych wózków w sklepie bo tutaj ich nie ma 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Mytrax Signature ma fajną amortyzację .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 11:09
-
Emma co do wozka tez chcialam na poczatku spacerowke z obracanym siedziskiem .Ale zrezygnowalam z tego bo dzieci ok 8-9 mies sa ciekaqe swiata i chca ogladac swiat a nie matke.
Musisz sobie zrobic liste cech wózka ktore sa dla ciebie piorytetem na jakie drogi itp.
Moj x lander jest bardzo lekki ma 6.5 kg do tego pasek naramienny wiwc zlozony mozna zataszczyc do
domu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
33Sylwia wrote:Po wczorajszej dyskusji na temat pierwszego obuwia o czytałam cały internet 😂 i jestem jeszcze głupsza 😂 sprawdza się tu zasada stara jak świat "ilu ludzi tyle opinii" jeden lekarz mówi tak drugi tak, fizjo to samo, matki też 😁 cudownie he he znaczy to że nie ma idealnych buto i każdy musi zaufać swojej intucji. Zresztą nie wiem czemu mnie to zaskoczyło skoro całe macierzyństwo opiera się na swojej intuicji 😂
Ps. Z ciekawości byłam w deichmann i tylko jedne były super lekkie i z fajnie pracująca podeszwa.
Ale dowiedziałam się czegoś użytecznego - że skarpetki muszą być długości stopy BEZ NACIĄGNIĘCIA. Bo przy naciągniętej skarpetce dziecko podwija paluszki. U nas wszystkie za małe, więc od razu kupiłam 9 par.xgirl, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:Też to słyszałam już dawno temu że chodzenie bose po nierównych powierzchniach jest ok a np w domu po płytkach nawet zaleca się pantofelki by uchronić od późniejszego reumatyzmu 🤷♀️
-
JaSzczurek wrote:też mam takie wrażenie, Tomeł będzie popierdalać na boso 🤣
Ale dowiedziałam się czegoś użytecznego - że skarpetki muszą być długości stopy BEZ NACIĄGNIĘCIA. Bo przy naciągniętej skarpetce dziecko podwija paluszki. U nas wszystkie za małe, więc od razu kupiłam 9 par.
Dziewczyny mojej Malej leci woda z nosa i troche pokaszluje. Temperatura w normie, energie ma, szaleje jak pijany zajac w kapuscie. Robic cos z tym w ogole? -
nick nieaktualnyStachowi babcia chce kupic taki.
https://www.megaurwis.pl/klasyczne/5873-baby-design-look-wozek-spacerowy.html?utm_source=google&utm_medium=pricewars2&utm_campaign=baby-design-look-wozek-spacerowy&gclid=CjwKCAiAzJLzBRAZEiwAmZb0ajUkru7LnNl2MsgBtyq1xEB2xo6654OuAsBylAlZKsGEmbiJGtcb1RoCuqgQAvD_BwE -
nick nieaktualny