Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady fajne kotki ♥️
CO do skarpetek to też właśnie gdzieś czytałam że muszą być bez naciągnięcia takie jak stopka.
Najlepszego kobiety 🌸🌸🌸Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 12:24
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Ja również głównie kieruje się swoją intuicją, dużo rzeczy robię wbrew wszelkim normom i zaleceniom, pewnie popełniam błędy ale ten kto opracowuje wszelkie zalecenia też może się mylić 🤷
mikka86 lubi tę wiadomość
-
JaSzczurek wrote:ja od dziecka nienawidzę klapek, kapci itp. i popylam na boso w domu, najczęściej bez skarpetek do dziś, więc na pewno nie będę mu w domu niczego zakładać poza skarpetkami zimą
-
Sylwia 👍😂
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
33Sylwia wrote:Teściowej pewnie bardziej chodzi o to by do niej i do nas nie przyjeżdżał niż ogólne siedzenie w domu, a mnie bardziej rozśmieszył tekst że "mama kazała" mówi chłop który ma 46lat 😂
Mojstan dzisiaj
🤧🤧😷🤕 -
KarolaJJ wrote:LadyDior ten szary Wasz? Piekny jest😍
Wozek bedziemy zmieniac ale mysle ze koło lipca,.może wiec zejdzie z ceny do tego czasu.
To koty sąsiadów - przychodzą do naszego ogródka pokicać razem 😁 Ten szary to nawet nie wiem, którego sąsiada 🤷🏼♀️ przychodzi codziennie i czeka na Tygrysa 😜 Sąsiadka ma jeszcze 2koty nie wychodzące i ostatnio kupiła sobie psa-szczeniak ale nie znam się na rasach. Taki koloru cappuccino a mordka czarnawa.
W Nl już ponad 200osob zarażonych 👑wirusem a w moim rodzinnym mieście w szpitalu, przyjęli jednego chorego. -
Co myślicie o tym, że Włochy zarządziły na miesiąc kwarantannę dla 16milionów obywateli? Zamknięte szkoły, baseny itp a w restauracjach goście mają siedzieć w odległości 1m od siebie i wojsko ma pilnować "porządku"? Moim zdaniem to jest o wiele bardziej chore niż sam wirus. Tutaj opis:
https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus-we-wloszech-premier-blokuje-lombardie-i-14-innych-miast-6486605541841025a
-
I tak się będzie rozprzestrzeniał i tak. W ogóle to co się dzieje to jest bardziej chore od tego wirusa, dziś słyszałam że ludzie na sor trafiają z urazami łokcia od prawidłowego dozowania łokciem żelu antybakteryjnego. W Rossmanie są puste półki z mydłem a w grammie wczoraj zwykły ryż widziałam po 4.99 😶url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]