Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My na początku "celowaliśmy" w chłopaka. Później po kolejnych latach niepowodzeń było nam już wszystko jedno, czy bedzie chłopak, czy dziewczynka. Zależało nam już tylko na tym, żeby było.
A tą ciążę mamy z IUI, więc zobaczymy
A propo in vitro i szykowania się... my postanowiliśmy, że jeżeli teraz sie nie uda (2ga próba) to podejdziemy jeszcze raz. Przyszły rok miał być już szykowaniem kasy na ifv...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Dziewczyny mozecie mnie wykreslic z 1 strony. Moje przypuszczenia byly trafne. Pojechalam do szpitala, rozryczalam sie i mnie zbadali dla swietego spokoju. Pecherzyk 17 czy 18mm. W srodku nic nie ma.
-
nick nieaktualny
-
Myslalam, ze sie totalnie zalamie ale jest ok. Przynajmniej wiem na czym stoje i ten stres i niepewnosc sie skonczyly. Poryczalam sobie w gabinecie, lekarz mnie poglaskal, dal chusteczke. Byl bardzo mily. Powiedzial zebym w tygodniu jescze raz skoczyla na usg ale mam sobie nadziei nie robic. Nie robie. Jakos to bedzie
Dzieki za wasze slowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 17:23
-
Xgirl jeszcze zaczekaj. Puste jajo się stwierdza gdy pęcherzyk ma wiecej niż 20mm. Umów się do swojego gina za kilka dni.
-
xgirl wrote:Hope ja wiem ale nie mam nadziei. Pecherzyk tez zle wyglada, jest taki rozciagniety. Ja wiem, ze z tego nic nie bedzie i odstawiam magnez i progesteron.