Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Czemu? Ja wiem, ze z tego nic nie bedzie.
-
_Hope_ wrote:Twoja decyzja. Ja bym nie odstawila do potwierdzenia diagnozy.
Dobra dziewczyny ja spadam. Zycze wam wszystkiego naj :* -
xgirl wrote:W innym watku pisza to samo.. w sumie te kilka dni mnie nie zbawi.. mam we czw usg to bedzie juz chyba jasne.
Dobra dziewczyny ja spadam. Zycze wam wszystkiego naj :*
Nerwy i złość to zły doradca. -
Rowno 6t. Ja wiem, ze to za wczesnie ale mi tydzien temu z dnia na dzien objawy ustaly i juz czulam, ze cos jest nie tak a dzisiejsze usg to tylko potwierdza. ALe odczekam jescze te kilka dni na progesteronie do nastepnej wizyty.
Mikka no niesprawiedliwe, co zrobic Ale powiem wam, ze czuje sie nawet ok, myslalam, ze bedzie gorzej. -
xgirl wrote:Rowno 6t. Ja wiem, ze to za wczesnie ale mi tydzien temu z dnia na dzien objawy ustaly i juz czulam, ze cos jest nie tak a dzisiejsze usg to tylko potwierdza. ALe odczekam jescze te kilka dni na progesteronie do nastepnej wizyty.
Mikka no niesprawiedliwe, co zrobic Ale powiem wam, ze czuje sie nawet ok, myslalam, ze bedzie gorzej.
U mnie jeszcze 9 dni do usg. Zaczynam odliczanie.
Ja mam inny kolor sluzu bo plamie nie polecam -
mikka86 wrote:Ale też objawów ciążowych praktycznie brak i to mnie martwi
-
nick nieaktualny
-
mikka86 wrote:Ale też objawów ciążowych praktycznie brak i to mnie martwi
-
Velvet28 wrote:Mnie lekko pobolewa w dole brzucha, piersi raczej nie bolące ale powiększone i w sumie nic poza tym. Też miesiączkę miałam blisko twojego terminu Czy na te bóle podbrzusza można brać nospe?url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:Tak,nospe możesz sobie brać bez obaw
-
Dziękuję za gratulacje dziewczyny... teraz oby tylko dalej było wszystko ok, bo niestety to uspokaja na ten moment, kiedy się widzi to serduszko na ekranie...
Kolejna wizyta dopiero za 6 tygodni około także sobie poczekam.
xgirl przykro mi, chociaż tak jak dziewczyny piszą, nie odstawiaj jeszcze progesteronu. Wiele razy czytałam historię, że nic i nic, a po tygodniu był i zarodek i serduszko, a dzisiaj dzieciaki dają rodzicom w kość. Nadzieję warto mieć do ostatniej chwili. -
Xgirl,Hope dobrze mówi,nie odstawiaj progesteronu jeszcze...poczekaj do tego usg we czw. Puste jajo rzeczywiście stwierdza się przy większej wielkości pęcherzyka.
Ataga78,witaj!
Velvet28,a Ty test robiłaś?
_Hope_,nadal plamisz? Ale to jest takie sporadyczne czy ciągłe? Odliczamy wiec razem z Tobą ja mam 22 usg wiec przyłączam się do liczenia :p
-
Xgirl bardzo mi przykro, trzymam za Ciebie kciuki jeśli rzeczywiście nie tym to kolejnym razem :* tak jak dziewczyny mówią, jeszcze trochę wcześnie oby się jednak nie potwierdziło.
Velvet ja mam żółtawy, w pierwszej ciąży praktycznie do końca mi dokuczał, gin badał pod katem jakis bakterii ale było ok.Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]