Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikaja masz racje, ze w kazdej chwili kazdemu z nas moze sie cos przytrafic. Tylko kurcze myslalam, ze wszystkie bardzo chore dzieci nie przezylyby tak dlugo a na prenatalnych bylo wszystko ok..
Tak musze przestac myslec o tym co moze sie stac tylko skupic na pozytywnych rzeczach. -
Hiszpaneczka wrote:A odnośnie spodni ciazowych, to się kupuje raz i jest do końca ciąży czy jak to wygląda?
Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hiszpaneczka wrote:A odnośnie spodni ciazowych, to się kupuje raz i jest do końca ciąży czy jak to wygląda?
Inne spodnie na allegro nowe, wyczaiłam na licytacji za 10 zł. Też w takim klimacie jak te pierwszeHiszpaneczka lubi tę wiadomość
SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
nana1 wrote:jeśli chodzi o badania to mi lekarz co wizyte daje skierowanie na badanie krwi, moczu i tsh a że wizyta co miesiąc więc wszystko pod kontrolą. teraz II trymestr więc pewnie znowu będą badania na poziom cukruSYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
-
xgirl wrote:Mikaja masz racje, ze w kazdej chwili kazdemu z nas moze sie cos przytrafic. Tylko kurcze myslalam, ze wszystkie bardzo chore dzieci nie przezylyby tak dlugo a na prenatalnych bylo wszystko ok..
Tak musze przestac myslec o tym co moze sie stac tylko skupic na pozytywnych rzeczach.
Niestety są sprawy, które mogą wychodzić późno.
Czasem nie musza być poważne. U nas np. była ta wada uładu moczowego zdiagnozowana dopiero w 3. trymestrze - na połówkowych nerki wyglądały ok, a 10 tygodni później już były torbielowate. Lepiej wiedzieć, potem mozna leczyć.
Ja sie muszę wybrać w weekend po jakieś spodnie ciążowe. Eh nienawidzę kupować spodni - jak widze ile materiału potrzeba, żeby mój tyłek pomieścić, to chce mi się płakać -
Zdaje sobie sprawe, ze kazdy cos tam ma, nie ma ldzi w 100% zdrowych i jakiejs wady tego czy tamtego sie nie boje. Sama mam tyle tego, ze bym mogla kilka ludzi obdarowac a zyje i mam sie ok. Boje sie tylko jakichs strasznych rzeczy.. aaaah dobra nie gadajmy o tym.
-
mikaja wrote:Ja sie muszę wybrać w weekend po jakieś spodnie ciążowe. Eh nienawidzę kupować spodni - jak widze ile materiału potrzeba, żeby mój tyłek pomieścić, to chce mi się płakać
Jak ja to znam xD powodzenia, polecam hm - spoko ubrania, w miare neutralne ewentualnie CA ale tam trzeba trafić i sporo sobie liczą.SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy