Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:Ale co jak? Jak smakują czy jak robię?
AgaSY lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Pisalam posta piec minut i sie skasował. Nienawidzę tego!
Wiec w skrocie;
Moj długi, nudny i nic nie wnoszący wywód o ziemniakach - pomijam.
Super przepisy! Skorzystam ze wszystkich.
Gwiazdo dziękuję. Posypałam dziś wszystkie doniczki tymi fusami z herbaty. Poczekam tydzien i jak dalej będą latać te małe gnojki, to zastosuje tyton. Moze nawet znajdę jakiś na balkonie
Moje dziecko juz spi. Mnie tez chce sie spaaac. Ale mi żal zasypiac.
-
KasiaLukasia a ten film wczoraj obejrzałaś?
U nas dzisiaj kulinarna niedziela. Na śniadanie placuszki na jogurcie naturalnym z jagodami (jedli wszyscy). Na obiad spaghetti bolognese dla starszych a dla Tymka pulpecik i zupa krem z Cukinii i czosnku. Po południu robiłam kruche ciasteczka z Mikołajem (foremki zimowe jak to na wiosnę 😝). A na kolacje omlet z warzywami. Poza tym popołudnie spędziliśmy na graniu w karty memo, układaniu puzzli, klocków itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 20:07
-
mikka86 wrote:Hej Drobinka, gdzie jesteś jak Cię nie ma ???🙂
A chodzę po lesie, znajduję coraz to nowe ścieżki 😁 poza tym sprzątam, gotuję, piorę, piekę, bawię się z Olkiem, usypiam go o wiele dłużej niż zwykle ( bo co chwila się podnosi i chce chodzić albo siadać) więc się trochę schodzi i ogólnie jakoś mam tego czasu ostatnio bardzo mało, a jak już mam to leci jak szalony. Może dlatego, że Olek więcej uwagi potrzebuje, wiec obroty na 200%, jestem wykończona. 🙂
Poza tym chowam przed nim telefon żeby mnie nie widział z nosem w ekranie. Ganiam starego o to, więc muszę robić to samo ( trochę strzał w kolano 😅).
A jak tam u Ciebie mordeczko?😁 Czytałam, że Ksawery ostatnio miewa jakieś kiepskie dni ? 🙁Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 20:25
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
KasiaLukasia wrote:Lullaby nieeee, poszłam spać. I to była chyba dobra decyzja zwazywszy na tę superową noc, która nadeszla potem
Jaki przepis na jogurtowe placuszki?
Adria i co mąż wykminił z koroną?
Przepis na placuszki. Dla Ali możesz zrobić bez cukru i proszku. Będą płaskie ale jagody zrobią robotę
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/puszyste-placki-jogurtowe-z-jagodamixgirl, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:Hej hej!
A chodzę po lesie, znajduję coraz to nowe ścieżki 😁 poza tym sprzątam, gotuję, piorę, piekę, bawię się z Olkiem, usypiam go o wiele dłużej niż zwykle ( bo co chwila się podnosi i chce chodzić albo siadać) więc się trochę schodzi i ogólnie jakoś mam tego czasu ostatnio bardzo mało, a jak już mam to leci jak szalony. Może dlatego, że Olek więcej uwagi potrzebuje, wiec obroty na 200%, jestem wykończona. 🙂
Poza tym chowam przed nim telefon żeby mnie nie widział z nosem w ekranie. Ganiam starego o to, więc muszę robić to samo ( trochę strzał w kolano 😅).
A jak tam u Ciebie mordeczko?😁 Czytałam, że Ksawery ostatnio miewa jakieś kiepskie dni ? 🙁
godzinne zabawy 😩😩, no ale trzeba to przeżyć...url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Ile przepisów 🤩
Pozapisywałam sobie bo jak wiecie ze mnie też taka boska kucharka. 🤦🏼♀️🙈
Lullaby a na te placuszki to już w ogóle dostałam smaka. 🤤🤤🤤33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Wstalim! Alka ma wbudowany budzik o 6. Choćby nawet miała jeszcze zamknięte gały, to i tak jakaś siła przewróci ją na brzuch i każe odpełznąć od mamy. No trudno.
Robię kawę, komu komu?
Lullaby dziękuję :* Póki co nie mam składników, ale jak tylko zdobędę to zrobimy.
X uuuu jak uroczo! Love is in the air
To i ja pochwalę dziada. Wczoraj cały dzień.... PRZEGADALIŚMY. Wiecie jak czasami trudno jest pogadać z facetem, nie? Wszystkie interesujące tematy ich nudzą, wzrok rozbiegany pomiędzy tv a telefonem, ADHD, itd. A wczoraj mój stanął na wysokości zadania i rozmawialiśmy, rozmawialiśmy i rozmawialiśmy. O wszystkim i o niczym. Już dawno tak fajnie nam się nie gadało. Nawet całkiem inteligenty, zabawny facet z tego mojego chłopa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 06:23
Eja lubi tę wiadomość
-
My też już od 5.30 nie śpimy. Kasiu mi, mi, mi duży dzban!
Co do chłopa to i mój jakiś taki znośny przez to wolne, zajmie się nami. Duzo czasu poświęca Leonowi (jakie to głupie słowa "poświęca" ) mam nadzieję że robi to z czystego serca bez poświęceń 😁
-
No to proszę. Już Wam nalewam.
Jakie najbliższe plany? Ja właśnie wciskam w Alę jajecznicę. Potem ją przebiorę, zrobię zamówienie żarcia dla kotów w Zooplusie i obudzę Michała do roboty. A potem chyba przeplatanka zabaw z robieniem obiadu. U nas dziś gęsta zupa z kaszą i kurzymi sercami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 06:54