Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna_kawa wrote:
Kiedy matka zawiąże ci kucyka i wyglądasz jak skrzyżowanie plastusia z teletubisiem, ale prababcia wzięła cię na kolana więc się uśmiechasz🤣🤣🤣
P.S. To a propos fryzury😁
-
Czarna kawa, piękne dziewczynki masz, chyba po mamie! 🙂
Apropo jedzenia, Wasze maluchy zjadają dużo tak samodzielnie w kawałkach?
Adaś już ładnie i chętnie bierze do buzi jedzenie ale niewiele trafia do brzuszka 🙈🤔Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Czarna ona jest urocza 😍A te włoski ❤❤
Podoba mi się nawet w tej kitce❤no i wielkie 👏👏za siad!ja to nadal siwnjaram każdym postępem dziecia mego
JaSzczurek biorę u Ciebie dietę pudełkową,wszystko bym zjadła z tych zdj! Ja myślałam,że staję kulinarnie na wysokości zadania jeśli chodzi o szamę dla Alexa ale Ty mnie bijesz na łeb na szyję!
Spoko,nie ma za co🤭 odkąd znalazłam tą rozpiskę to podczas zakupów się nią sugeruję
Alex pokazuje palcem wskazującym gdzie lampa,tata,Franek,jeleń,gdzie mamy nos ,oko ,zęby,ucho i takie tam ale dziś podczas obiadu położył nas na łopatki!tym samym palcem wskazującym pokazał A nasz obiad i na swoją buzię A potem zaczął mlaskać językiem i powiedział am!Tak komicznie to wyglądało,poplakalam się ze śmiechu i z radości że w ten sposób się z nami komunikuje 😊❤❤❤
Musiał poprawić po swoim obiedzie bo chyba za mała porcja mu sie trafiła🤦🏼♀️🤷♀️Aniamania, Emma_, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
mikka86 wrote:Adria ,Leniova, "wprowadzilyscie nieprzyjazną atmosferę " 😄😄
-
Kazdy ma inna strukture to sie nazywa sciezka sensoryczna ale cena mnie zabiła mam zawał
-
Boze jaki Eskimosik z Ali, kochane to foto😍😂
Ada jakie wlosy czarniutkie😱 I jaki fryz😍😂
Mata fajna ale nie kupilabym za takie pieniadze bo i tak pobawilaby sie tam 5min i polecialaby dalej🤷🏻♀️
Moderator szaleje😂 Ciekawe czy jest jakas liczba przewinien po ktorej jest wylot z forum?🤔 Adria uwazaj😂😂