Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinka91 wrote:Co robicie/robiłyście dziś dzieciom na śniadanie? Nie mam pomysłu, a zaraz się królewicz obudzi i trzeba będzie zaserwować śniadanie 😁
Kanapka z dżemem dyniowym i cynamonem,jajecznica,kanapka z serem twarogiem i rzodkiewką,omlet z papryką,muffinki jajeczne,jajko sadzone,placuszki bananowe,jabłka kładzione w mieście naleśnikowym,płatki kukurydziane z kokosem i rodzynkami, kaszki z owocami,naleśniki z borówkamiKasiaLukasia, Drobinka91, kinga27.30 lubią tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Xgirl Żaden zjazd tylko dziewczyny się już kilkakrotnie wypowiadały,że mają dosyć! Ja przyznam wchodzę tu też po coś innego niż tylko czytać o statystykach!efekt jest taki,że tak jak ostatnio 33Sylwia napisała zrobi sobie przerwę od forum i podejrzewam że większość popiera jej zdanie !oczywiście,że każda może sie wypowiedzieć ale ciągle to samo?
Ja lubię czytać o dzieciach,ich postępach,tym co robicie na śniadania/obiady etc. Lubię oglądać zdjęcia maluchów A tego tutaj z dnia na dzień jak na lekarstwo 😔Drobinka91, KasiaLukasia, kinga27.30 lubią tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
Monjaktalala wrote:Adria, Ty chyba zamawialas ciuszki z sinsaya? I jak jakość? Kala się?
-
X bo miły ton był już wcześniej i nie zadziałało. To tak jak z ograniczeniami korono. Zaczyna się od prośby, kończy strzałami na ulicach jak w Peru.
Czarna! Wiedz, że Twój wpis o skoku w 8 miesiacu i regresie snu, był mi dziś balsamem na mą styraną bezsennoscia duszę ;* Dziekoweczka.
U nas na sniadanie tarta gruszka konferencja. Czy są naturalne serki homogenizowane bez cukru i kijowych dodatków? Aliczba przestala lubić nabiał, oprocz jaj, i zastanawiam się co mogłoby jej zasmakować z tej kategorii.
Drobinka
Eja, foteczka mojej Balbiny just4U
Juz spakowana do kartonu, tylko zamknąć i wysłać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 10:34
Eja, Drobinka91, xgirl, mikka86, Czarna_kawa, Lullaby, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Ja się przyznaje, że daje małemu czasem zwykły serek homogenizowany z rolmlecz albo Bakusia
Tak tak, ja też mam na myśli zwykły, a nie jakiś biosroeko z mleka żyrafy. Pytanie czy te ze sklepu mają cukier w składzie? Bo nie chcę jeszcze na ten moment wprowadzać cukru.
-
33Sylwia wrote:Kasiu podobno są, szukałam ale nie znalazłam. Robiłam pierożki na serki bieluchu zamiast homogenizowanym, wyszły 😁
Bielucha niestety nie lubi.Ja uwielbiam, z dzemikiem. Mmmm. Nie lubi serkow wiejskich, Bielucha, twarogu białego i jogurtu naturalnego.
-
KasiaLukasia wrote:X bo miły ton był już wcześniej i nie zadziałało. To tak jak z ograniczeniami korono. Zaczyna się od prośby, kończy strzałami na ulicach jak w Peru.
Czarna! Wiedz, że Twój wpis o skoku w 8 miesiacu i regresie snu, był mi dziś balsamem na mą styraną bezsennoscia duszę ;* Dziekoweczka.
U nas na sniadanie tarta gruszka konferencja. Czy są naturalne serki homogenizowane bez cukru i kijowych dodatków? Aliczba przestala lubić nabiał, oprocz jaj, i zastanawiam się co mogłoby jej zasmakować z tej kategorii.
Drobinka
Eja, foteczka mojej Balbiny just4U
Juz spakowana do kartonu, tylko zamknąć i wysłać.
Wystarczy trochę ponarzekać i już taki prezent w postaci Alutki ❤❤❤ widzę,że nie traci czasu i wzięła się za wiosenne porządki 💪🏾
Uwielbiam zdj dzieci I mam fioła przyglądania się jak dzieci śpią 😊mogę tak na nie patrzeć godzinami 😍KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
KasiaLukasia wrote:Bielucha niestety nie lubi.
Ja uwielbiam, z dzemikiem. Mmmm. Nie lubi serkow wiejskich, Bielucha, twarogu białego i jogurtu naturalnego.
https://alaantkoweblw.pl/szybkie-pierozki-z-serka-i-manny/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 10:51
-
Mikka, nie ma tak fajnie, on już miał pierwszą drzemkę, obudził się o 5:30. 😁
Dzięki dziewczyny za propozycję śniadań. Na pewno skorzystam. 😊😘
Eja, jak lubisz śpiące dzieci to masz i mojego śpiocha.
Ps. Też uwielbiam patrzeć jak śpią. 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 10:59
33Sylwia, xgirl, Eja, mikka86, Monjaktalala, Czarna_kawa, Lullaby, kinga27.30 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja dzisiaj robie dwa obiady
Jeden dla nas
Fasolka po bretonsku i drugi dla majstrów pyry kotlet mielony
Lekcje .....Melki lekcje Zuzy
Wymiekwm ja chce sobote