Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia wrote:Jak podawać dzieciom borówki amerykańskie? Dajecie kuleczki w całości? Miksujecie? Rozgniatecie widelcem? Dałabym podziubać do rączki, ale się trochę boję, że się zadławi. Poproszę gremium bab, które były w ciąży, o fachową opinię.
Mój je w całości już ale mamy kilka podejść za sobą,wcześniej kroiłam na półZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
xgirl wrote:Ja tez na poczatku myslalam, ze to menu na jeden posilek, dopiero potem sie skapnelam, ze to propozycje na kilka dni🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
Kinga o kurcze jaka ksiezna w karocy❤️😂 I dwa zeby saaaa, super😬
Edit: szukałam, ale nie mam zdjecia pełnego uzębienia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 20:14
Eja, xgirl lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
xgirl wrote:Ze ile?😂😂😂😂 Niezle. To walne suchara, ze wygryzie rodzine ha ha ha😬😬
😂😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
33Sylwia, Eja, Lullaby, Aniamania, mikka86, xgirl, Czarna_kawa, Aska1994, Alisia lubią tę wiadomość
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Kinga jestem pełna podziwu dla Ciebie I małej,że tak sobie doskonale radzicie!Jak widać gips nie przeszkadza w postępach 👏👏
Sylwia te oczy i rzęsy Leosia są hipnotizajn 😍😍
BTW Alex miał być Leonem ale stary doszedlndo głosu i powiedział,że skoro dla 1 syna ja wybierałam imię to on dla drugiego 😊I co zrobisz? Oka se nie wybodziesz 🤦🏼♀️🤷♀️Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
Proszę w takim razie i mojego Zgredka 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 06:54
anngelikamartaa, Lullaby, KasiaLukasia, mikka86, xgirl, Eja, Czarna_kawa, Aska1994, 33Sylwia, kinga27.30, Monjaktalala lubią tę wiadomość
-
Eja gdyby był jednak Leon to by miał imieniny na następny dzień, nie wiem czy obchodzicie 🙂 jak ja urodziłam 28.06 ciocia mi mówiła że sobie imię Leon 'przyniósł' czy jak to tam się mówi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 20:47
Eja lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewoje :* To jutro będziemy jeść borówki.
Kinga!!!! Ale Jula to jest zawodnik. Aż się łezka w oku kręci. Pamiętam jak dziś zdjęcie jak leżała na wyciągu. I patrzcie teraz!!!! Pełza aparatka, ma w poważaniu gipsy. Wspaniałą masz tę córeczkęUwielbiam! I podłogi czyste tak, że można się w nich przeglądać.
Ania śliczny bobasek. Ma ciemne oczka? Na zdjęciu jak dwa węgielki. Kochany.
Sylwia nie otwiera mi się na komorze filmikJak zdążę to spróbuję potem na kompie.
Aśka ale Jacek wymiata już! SiłaczAniamania, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Sylwia @@@@😂😂😂 Ten pierog na rece mnie rozwalil. Zdolny po mamusi🤭🤭
Aniamania kochany Zgredzioslaw😘
Kinga wierze wierze😬 Fajna Julia ❤️ ale najbardziej zaimponowala mi czysta podloga😂
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 26 marca 2020, 11:16
Aniamania, 33Sylwia, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Aniamania piękne ma te oczka,taka głębia w nich!
obchodzimy urodziny ale o takim zwyczaju już słyszałam 😊tak samo jak o tym,że jeśli dziecko najpierw mówi "tata"to przywoła brata 🤣🤣stare porzekadło ale u nas się sprawdziło😊 teraz Alex najpierw zapodał "mama" więc 3 bobo teoretycznie u nas powinno być Blanką😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 21:23
Aniamania lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
Kasia, ciemne takie ma ale w sumie nie wiadomo po kim 😅🤷
Ja rozgniotlam borówki raz w kaszce ale nie polecam, lepiej przekrojone!
Kinga, Julcia to jest agentka, pamiętam jak kiedyś czekałam i czekałam aż Adi się zacznie obracać na brzuch chyba a Ty napisałaś, że Julka bez szyny była i hyc! Coś czuje, że nadrobi wszystko w trymiga po zdjęciu gipsu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 21:55
-
Hehe Kasia, X, podłoga czysta bo uskuteczniamy obie codzienną froterkę 😂 ja wielką dupą a Jula skarpetami 🤪
Oj tez mi sie wydaje, ze szybko ruszy z kopyta. Póki co, mocno buntuje się, jak ją układam na ziemi, ale niestety, nie ma zmiłuj 🤷♀️
Aniamania, no piękne oczęta ma Twój Adaś 🥰 doskonale pamiętam, jak się przeżuciła z brzucha na plecy po raz pierwszy, leżała z nami w sypialni na łóżku 🧡 oboje udawaliśmy że śpimy, a tak naprawdę patrzyliśmy co kombinowała... aż wykombinowała 🥰Aniamania lubi tę wiadomość
2014.06. - start
KasiaLukasia wrote:Jak podawać dzieciom borówki amerykańskie? Dajecie kuleczki w całości? Miksujecie? Rozgniatecie widelcem? Dałabym podziubać do rączki, ale się trochę boję, że się zadławi. Poproszę gremium bab, które były w ciąży, o fachową opinię.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość