Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Dziewczyny czy jest tu ktos, kto eksmitowal juz dziecie do innego pokoju? Bo ja sie zastanawiam🤔 Mala przesypia niemal zawsze cale noce a budzimy sie tylko wzajemnie bo ta albo jojda przez sen albo ja jak sie przekrece z boku na bok to to ja denerwuje tym🤷🏻♀️ Ale z drugiej strony boje sie, ze moze bedzie mnie potrzebowac a ja jej nie uslysze🤷🏻♀️ Sama nie wiem juz.
Mój śpi w swoim pokoju w ciągu dnia ale na noc przy mnie w sypialni😊raz,że ja tego potrzebuję,jego bliskości i zapachu A dwa że sypialnię mam z drugiej strony domu więc musiałabym w nocy robić wycieczki😊budzi się czasem 3 razy A czasem pierdyliard 🤷♀️
KasiaLukasia dam Twojemu Michałowi medal kartofla za taki wyczyn!👏
Swoją drogą jak Wy się pomieścicie na 160 cm jak ma i mąż Ali z Wami spać? 🤣🤣
Drobinka piękne zdj chłopaków,rozczula bardzo 😊
Pomyłam drugą turę okien,pościągałam i wyprałam firanki,powycierałam moje 280 m2 ,ugotowałam 2 dniowy obiad,zrobiłam 3 prania i teraz zwijam je jak świstak,wyczyścilam dywan z pokoju Alexa i upiekłam murzynka,cieknie mi po rowie😳kurtyna
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Eja gdzie dzieci sprzedałas że tyle zrobiłaś? Chyba że moje tylko takie zajmujące 🤔
Drobinka wydawało mi się, że Olek ma ciemne włosy a tu taki blondasek! Piekny widok chłopaków, mam podobne zdjęcie 😴🥰
Kasia, Michał jaki dobry tata! U nas zasypianie tylko przy cycu mamusi więc Adaś w nocy pełznie do starego, klepie go po plecach, on budzi mnie.. kabaret 🙈
Ja sobie nie wyobrażam przeprowadzki do osobnego pokoju bo mały do mnie prawie przyklejony całą noc. Zresztą nie mamy dla niego pokoju na tą chwilę więc problem rozwiązany 😂🤷
Eja lubi tę wiadomość
-
Moj trol se dzemke [ur
🤷
Tez pomylam okna dwa zostalo 7🤦 jak bede moec dobudowke bede miala az 19Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2020, 21:41
mikka86, Eja, xgirl, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Aniamania wrote:Eja gdzie dzieci sprzedałas że tyle zrobiłaś? Chyba że moje tylko takie zajmujące 🤔
Drobinka wydawało mi się, że Olek ma ciemne włosy a tu taki blondasek! Piekny widok chłopaków, mam podobne zdjęcie 😴🥰
Kasia, Michał jaki dobry tata! U nas zasypianie tylko przy cycu mamusi więc Adaś w nocy pełznie do starego, klepie go po plecach, on budzi mnie.. kabaret 🙈
Ja sobie nie wyobrażam przeprowadzki do osobnego pokoju bo mały do mnie prawie przyklejony całą noc. Zresztą nie mamy dla niego pokoju na tą chwilę więc problem rozwiązany 😂🤷
Okna pomyłam jak mąż miał dzieci na ogrodzie,resztę z nimi i podczas drzemek Alexa ale sprint miałam niemożliwy!jutro dla odmiany nie zrobię nic 🤷♀️🤣Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
xgirl wrote:Eja a odpoczywasz kiedys?😱🤔
Mala spi w pokoju obok, my lezymy w sypialni a ja sie czuje jakbym ja opuscila🤷🏻♀️🤦🏻♀️🙄 Dziwnie mi z tym, nie wiem czy to dobry pomysl
Ostatnio rzadko mi się to zdarza ale mamy mały kocioł z tym remontem łazienki więc przybywa nadprogramowej pracy😔nie chce by dzieci były w kurzu więc 2x dzień wycieram podłogi i ścieram meble. Dobijamy już jednak do brzegu😊 nie mniej jednak ja to z tych które muszą mieć wszędzie błysk. Spuściłam trochę z tonu jak się mały urodził i dałam sobie fory bo 2 dzieci,duży dom,garaż i ogród to jest wyzwanie!
Jeśli jeszcze nie "czujesz "tej rozłąki z Florką to zabieraj łóżeczko spowrotem do sypialni !😊kiedys będziesz chciała patrzeć na nią jak śpi ale ona już nie będzie tego potrzebowała 🤷♀️ czasu nie da się cofnąć niestety więc korzystaj póki możesz!KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
Tom śpi w swoim łózeczku, ale stoi zaraz obok naszego łóżka, w nocy nie muszę wstawać, bo on staje, więc tylko go wyciągam, karmię i zazwyczaj odkładam do łóżeczka, bo ciasno z nim, zawsze spycha mnie z łóżka. Lubię słyszeć jak oddycha w nocy i mieć go pod ręką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 00:46
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Mój mały chłopczyk kończy dziś 9 msc,a dopiero co się urodził 🤦🏼♀️
Xgirl prezencik 🎁dla Florki z 9 msckinga27.30, Claudissa, mikka86, Aniamania, xgirl, Czarna_kawa, Drobinka91 lubią tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
Kiedy skonczy sie ten regres snu bo osiwieję 😴 Julka rozbudziła sie przed 5... i duszenie cyckiem nie pomogło, w zamian uszczypnęła mnie w sutka 😑 nie powiem, pobudka skuteczna. Żeby jeszcze zajęła się stosem zabawek, ale nie miala najmniejszej ochoty leżeć w łóżku 😯 zresztą cała noc jakaś niespokojna była. Pełnia, czy ki czort? Wczorajszy dzien tez na nie... SIŁYYY
Eja ja juz po dużej, gorzkiej, czarnej... zaraz zrobię białą i słodką na osłodę dnia 🥰 miałam w planach przesadzic dzisiaj resztę kwiatów w domu i wyprasować stertę ciuchów, ale chyba wraz z drzemką Julki ja też się legnę... i tyle bedzie z mojej roboty.
Tymczasem, paaa!
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Kinga współczuję strasznie,mam nadzieję że trochę uda Ci się odespać!może to jakiś skok skoro trwa dłużej ?
U nas nocka ok!starszak mnie przeczołgał w tym temacie więc teraz byłam nastawiona n powtórkę ale Alex lepiej śpi i oby mu sie to nie zmieniło😊
Ja jedną kawę wypiłam,ale zimną więc korzytam,że obaj śpią i robię nastepną😊cichutko jak myszka będę zajadała murzynka i chwilo trwaj!
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
Ja tez nie spie
☕☕☕☕☕☕
Poodkurzalam zrobilam sniadania umylam podloge zrobilam mieso na obiad
Wiem dzisiaj piatek ale majstrów mam wiec bawic sie w jarski obiad nie bede zaraz obieram pyry i okno umyje w kuchni