Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma_ wrote:Aga, podobno działa cuda u dzieci:
https://lullalove.com/maslo-pszczele-do-ciala
https://lullalove.com/maslo-do-kapieli-z-propolisem
🙂 Chyba spróbuję.
Ja mam zamiar wypróbować przy następnym zamówieniu z Rossmanna balsam do ciała i żel do kąpieli z siemieniem lnianym od Chodakowskiej, dla Miłosza oczywiście 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 10:16
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Emma jak skóra Emilki ? Na co stawiasz alergia AZS , ŁZS ?
Czytałam trochę i nawet dla lekarza niekiedy trudne to jest do oceny dlatego zalecają żeby część zmian natłuszczać a część zasuszyć i sprawdzić po czym będzie lepiej 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
AgaSy jak u Miłosza ?
-
Alisia wrote:Emma jak skóra Emilki ? Na co stawiasz alergia AZS , ŁZS ?
Czytałam trochę i nawet dla lekarza niekiedy trudne to jest do oceny dlatego zalecają żeby część zmian natłuszczać a część zasuszyć i sprawdzić po czym będzie lepiej 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
AgaSy jak u Miłosza ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 10:41
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
U Nas pojawiło się dużo suchych plam po drożdżach 😫😫😫 a tak się cieszyłam jak upiekłam sama żytni chleb . Lena ma też uczulenie na pszenicę, bmk, soję, jajka .........
Na zakwasie nie dam rady piec chleba bo nie mam warunków żeby trzymać zakwas w 30C przez 6 dni a w piekarni już nie pieką więc dodatkowa załamka z moją dietą 😖😖😖
W Norwegii trudno dostać inny makaron niż z pszenicy , kasz też się nie kupi także bardzo kiepsko ...........
-
Nieee kochana, Miłosz ma zmiany na całym ciele oprócz pleców i okolicy pieluszkowej. Najgorzej jest na buzi, fakt. Ale ma mocno zapalona szyję, brzydkie ręce i nogi.
Glowa do góry, pocieszające jest to, że z czasem nabierze tolerancji na większość produktów, jak nie na wszystkie i będzie tylko lepiej 🙂. Ty albo tata Lenki jesteście alergikami?Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
U mojej zdiagnozowano AZS, zrobilam testy na nietolerancje, ktore w sumie nic nie wykazaly, niby wszystko ok🤷🏻♀️ Odkad smaruje emolientem jest dobrze. Ale u nas raczej lekka postac. Czekam az to minie, podobno u wiekszosci przechodzi. No i rzeczywiscie kazdy lekarz mowi co innego, wiele rzeczy trzeba samemu wyprobowac.
-
Mojemu maluchowi ostatnio zrobiły się czerwone poliki takie dwa okrągłe placki.Zastanawiam się od czego.Uwielbia spać w ciągu dnia na balkonie-może słońce albo wiatr.Z rzeczy do jedzenia to może białko jajka.I jeszcze zrezygnowałam z gotowania na wodzie mineralnej na rzecz kranówki.Poliki są taki już trzeci dzień.Jak sprawdzić co to?Wcześniej problemów nie mieliśmy.
-
Alisia, xgirl, podajecie dziewczynkom probiotyki?
Gwziado chyba nie ma jak sprawdzić, tylko metoda eliminacji. Może być, że od słońca.Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Podobno czerwone policzki moga byc od zebow tak?
Moja tez ma czwrwone i takie troche szorstkawe... Na ciele jak posmaruje rmolientem to wszystko schodzi ale z policzkow nie🤷🏻♀️
Aga nie. Co polecasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 12:39
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
Alisia wrote:AgaSy oboje z mężem nie jesteśmy alergikami . Co do probiotyku w Norwegii jest tylko BioGaia u Leny się nie sprawdził - ból brzucha więc jej nie podaje . Nikt nam też nie może wysłać z Polski bo sprowadzanie leków do Norwegii jest zabronione 😔😔😔Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Alisia wrote:U Nas pojawiło się dużo suchych plam po drożdżach 😫😫😫 a tak się cieszyłam jak upiekłam sama żytni chleb . Lena ma też uczulenie na pszenicę, bmk, soję, jajka .........
Na zakwasie nie dam rady piec chleba bo nie mam warunków żeby trzymać zakwas w 30C przez 6 dni a w piekarni już nie pieką więc dodatkowa załamka z moją dietą 😖😖😖
W Norwegii trudno dostać inny makaron niż z pszenicy , kasz też się nie kupi także bardzo kiepsko ...........
Miłosz, Emilka i Florka kciukaski za stałą poprawę.
Gwiazdo niestety nie pomogę, bo się nie znam. Ale z grona winowajcow plam wylaczylabym wodę z kranu.
Kinga... Jednoczę się w bólu. Koszmarno-koszmarna noc. Dalej jestem nieprzytomna. Ssanie co 15 minut. Zaczynam żałować, że tak szybko odstawilismy smoczek. Robię zamówienie do rosska, kupię kaszke jakąś i spróbuje podawać na noc. No to spanie, a raczej niespanie to jest jakiś dramat. Czy to mozliwe, że byłoby lepiej gdyby Ala miała tylko jedną drzemkę dziennie? Może za dużo śpi w dzień?Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Hmm tylko jaką tę kaszkę? Mleczną, bezmleczną? No bo, że bez cukru i z prostym składem to jasne. Te bezmleczne to można podawać na wodzie czy będę musiała specjalnie odciagac mleko?Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)