Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Swoją drogą okropny byl dzisiaj. Chciałam go bic pół dnia. Dopiero teraz pod wieczór się ogarnął trochę.
Czarna a jak Twoj "dobry policjant"? Zrozumiał o co kaman we wspólnym froncie?
No mnie kolejki też odstraszaja skutecznie. O to w sumie chyba chodziło. Ale nie jestem tak do końca przekonana do tego akurat pomysłu. Chyba nieco za ostro. Jednak coś jeść trzeba. Zrobiłam zamówienie w rossku dziś i dalej nie jest do odbioru. Zawsze było po godzinie/dwoch. Pieluchy nam się niebawem skończą.
Drobinka o kurczę Jak teraz z mamą? Ma też gorączkę? Nie mam pojęcia co poradzić. Chyba najlepiej kurowac się jak na grypę i maksymalnie izolowac. A jak będzie się pogarszac to dopiero wtedy gdzies dzwonić. Wy mieszkacie razem z mamą nie? Ona biedna musi teraz chodzić do pracy czy ma jakies wolne/zdalne?
AgaSy zatrzymalam sie na drugim odcinku. Teraz wkrecilam się w biografię... Hitlera i każdą wolną chwilę (czyli ogrom czasu!) spędzam z książką. Ale wrócę wrócę do Jane.
Wczoraj chcialam obejrzec 365 dni, ale odpadłam po pol godzinie. Straszne gowno. Chyba jeszcze slabsze niż książka. Ale zobaczę do końca. Może od 31-ej minuty zaczyna się super kino i moja recenzja jest niesprawiedliwa Na bank.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 21:35
-
Witam
Dzisiaj dwa razy jechalam do bierdy bezskutecznie k@@@a!!!
I tak nie weszlam bo ludI w h@j .
Pojechalam do dino a tam wymiecione ...ani warzyw nie kupilam ani niczego ...porazka
Musialam kupic inne mleko bo w dino bebiko nie ma ..kupilam nan dobrze ze wczesniej dostalam puszke i mieszam z bebiko...
Mam dola
-
Adria wrote:Witam
Dzisiaj dwa razy jechalam do bierdy bezskutecznie k@@@a!!!
I tak nie weszlam bo ludI w h@j .
Pojechalam do dino a tam wymiecione ...ani warzyw nie kupilam ani niczego ...porazka
Musialam kupic inne mleko bo w dino bebiko nie ma ..kupilam nan dobrze ze wczesniej dostalam puszke i mieszam z bebiko...
Mam dola
Jprdl Adria to naprawdę chuj day (jak to mawia Czarna, pokochałam!). Ja miałam wysłać po spozywke starego, bo i u nas lodówka zaczyna świecić pustkami, ale stwierdziliśmy, ze piatek i weekend to nienajlepszy pomysł i pójdzie w poniedziałek z rana. Do poniedzialku będziemy więc żarli gruz... U Ciebie to chyba najgorzej z tym mlekiem, co? Kurcze, no kto by się spodziewał, że będzie taka sytuacja. Beznadzieja.
-
mikka86 wrote:Z tymi limitami ludzi w marketach to odjebali , bez sensu moim zdaniem.
-
mikka86 wrote:Tylko że kluby, kina itd. to miejsca spotkań,rozrywki,do marketu raczej nikt dla rozrywki nie chodzi, a po żywność głównie która jest niezbędna
-
Jak dla mnie to był dobry ruch. Jak byłam na zakupach w piątek tydzień temu (o 10) to był full sklep, ludzie się musieli przepychać i uważać na siebie, a kolejki do kasy szły przez cały budynek. Teraz postoisz na dworze 15-20 min (jeszcze super jak nie pada), a w sklepie masz luz, chodzisz spokojnie i myślisz o tym, żeby sprawnie zrobic zakupy, a nie uważać na innych. No i dzięki temu zniechęcają ludzi do zakupów. Idziesz raz i kupujesz wszystko, a nie 3 razy po kilka rzeczy 🙂.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Kasia, mama już się dobrze czuje, bynajmniej mówiła tak wczoraj wieczorem. Gorączki niby nie ma.
Najgorsze jest to, że właśnie musi chodzić do pracy. Prawdopodobnie od tego tygodnia wprowadza u niej system pracy 2/3 albo 3/2 (dwa dni pracuje i trzy wolne albo na odwrót), a pod koniec kwietnia idzie do lekarza po zwolnienie. Jej szef kilka dni temu jechał z pracy do szpitala na szycie palca, a w tamtym momencie wirus po cichu atakował tam każdego o czym nikt nie wiedział. Teraz ten szpital jest zamknięty. 😶 Stąd moje obawy.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka zdrowia dla mamy, oby bylo wszystko ok🤞
Moj znajomy wrzuca fotki na fb z jakiegos spotkania z kumplami z wczoraj. Chuj mnie zaraz strzeli😡Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 10:19
-
mikka86 wrote:No to w takim razie niech całkowicie zamkną sklepy , będzie jeszcze mniejsze ryzyko zakażenia ,co za różnica czy ludzie umrą na wirusa czy z głodu 🤷
-
KasiaLukasia, ,,dobry policjant" nadal chodzi z muchami w nosie, zresztą ja tez😁więc jest spokój odgórny, moja mama jest i pomaga, z nią rozmawiam, a stary i tak mruk, to mu to nie robi różnicy, baba mu nie paple nade łbem,wyspac się może, wyleżeć i wygrać do woli, bo go nikt nie rusza. Ale widzę po paru dniach, że wychodzi z pieczary po trochu, bawi się z dziećmi, odkurza, sprząta ogródek itp ja i tak się nie odzywam, bom uparta jak osioł w tym temacie i póki co mi tak wygodniej, bo się nie kłócimy, a jak będzie trzeba to i tak swoje zdanie wypowiem jasno i prosto. Póki co myślę co mam zamówić oprocz materaca do łóżeczka szczebelkowego dla Ady, bo śpi nadal w dostawce, ale to już ostatni dzwonek i koniecznie muszę coś wybrać.
Adria, współczuję kochana tych wybiorczych zakupów, bo najgorzej łapie człowieka frustracja jak nie ma potrzebnych artykułów.
Drobinka, czy my obok siebie nie mieszkamy, bo u mnie też takie pola wszędzie 😁🤔 -
Aaa i Aduśka kończy dziś 9 miesięcy 😁😍 noc z dupy, zmęczona bida moja, ale chyba dolna dwójka daje jej się we znaki to cóż się dziwić. Biedne te maluchy z tymi zębiszczami.
mikka86, xgirl, Claudissa, AgaSY, Aniamania, Kamsza, Lullaby, Drobinka91, KasiaLukasia, Eja, Monjaktalala lubią tę wiadomość
-
hej witamy sie i my.
Mala spi juz godzine
co do sklepow to tylko wiem ze slyszenia od rodzicow bo u nas to normalnie robia zakupy tzn wozki dezynfekuja i pilnuja przy kasach te 1.5m ale co z tego jak jest 40wozkow na sklep to nie da sie nieminac nikogo w kolejce a wiec ja robie zakupy przez interent i zostawiaja mi pod drzwiami dzwonia tylko na tel ze beda za mniej wiecej tyle i tyle i jest super:)
dobrze ze chociaz mamy ogrodek wiec z mala jak jest slonecznie to probujemy przesiedziec ile sie da na swiezym powietrzu.
Drobinka ostatnio zrobilas mi smaka na grilla a wiec chyba jutro sie skusze tez:) alternatywa na obiad i spedzenie czasu na swiezym powietrzu:)
a z nowych sprawnosci u nas to Larisska zaczela wstawac na nozki oczy dookola glowy trzeba miec.musze sie rozejrzec za bramkami na schody
Pozdrawiamyxgirl lubi tę wiadomość
-
Czarna_kawa wrote:Aaa i Aduśka kończy dziś 9 miesięcy 😁😍 noc z dupy, zmęczona bida moja, ale chyba dolna dwójka daje jej się we znaki to cóż się dziwić. Biedne te maluchy z tymi zębiszczami.
Najlepszego dla Ady :*
i tule mocno za ciezka noc :*Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Xgirl nawet jest ok. Teraz cały tydzień pracował i od poniedziałku znowu 2tyg wolnego wziął bo za dużo osób chorych przybywa w Nl.
Ale niepowiem bo bardziej mam dzień zorganizowany jak jesteśmy z Larisska same, ale milo ze chce z nami być w domu dla bezpieczeństwa 🙂
Jak to ostatnio powiedział,, lubię z Wami spędzać każdą chwilę i widzieć jak Larisska robi kolejne kroki rozwojowe."
I powiedział też że podziwia mnie jak ja to wszystko ogarniam sama. MiloWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 12:35
xgirl, Lullaby, Eja lubią tę wiadomość