Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro jedziemy na 18tke mojego chrześniaka,szkoda mi go, wiecie. To dobry chłopak, miał salę wynajęta , znajomych zaprosił, pół rodziny, bardzo się cieszył na tą imprezę, wszystko od miesięcy przygotowywał , miała być impra z pompą a został mu obiad w domu w gronie najbliższej rodziny.Ja wiem,że w związku z 👑, ludzie przeżywają większe tragedie ale dla takiego 18-latka to właśnie też jest taki mały koniec świata 😪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 20:54
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Sylwia u nas po kiwi jest wysypka na policzku, taka typu "pojawia się i znika" Po dyni miała obszczipaną żić, ale teraz nic nowego nie jadła. Aronoł. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Adria dziękòweczka. Skorzystam z porady. Oprószę poślady skrobią.
Mikka 5 są trochę za duże, ale nie miałam innych. Wracamy do 4+
Eja super mieć ziomeczka zza plota Przynajmniej na odległość mogą sobie pogadać.
Edit. Adria nie oprószę, bo nie mam takiego dobra jak mąka ziemniaczana a stary właśnie wrócił z biedry i mówi, że już nigdy wiecej nie pójdzie na zakupyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 21:18
Eja lubi tę wiadomość
-
Cześć!
Adria jadłabym!
🎈 Dla Ady
Eja świadomy chłopiec 😁
Sylwia jak robiłaś placki? W piekarniku czy na patelni?
Kasia a nie idzie jakiś ząb? Może się wtedy pojawiać odparzenie
U nas dziś caaały dzień 'tatadadatada', słodkie to 🥰 no i mamy dwie nowe górne jedynki 😁
Wzięłam się za sprzątanie, mam atrakcję bo bardzo lubię!
Ogólnie nuda, nie wychodzę z domu, stary tylko na spacery z wózkiem niedaleko domu. Szykuje się na większe zakupy w poniedziałek, staram się strategicznie zrobić listę żeby nic nie zabrakło co by go jeszcze raz nie wysyłać.mikka86, KasiaLukasia, Eja lubią tę wiadomość
-
AgaSy, Mira jeszcze w tym środkowym foteliku tzn 2, i nawet nie pamiętam co to jest, bo dostałam foteliki od kuzynki, ale chyba chicco🤔
KasiaLukasia, pachwiny czyste odpukać, ale za to suche, czerwone plamy, najpierw na nogach, udało mi się je zniszczyć masłem shea z Lullalove, polecam z całego serca! Ale od 2 dni plamy na rekach te same i też na tyle rąk tak jak było na tyle nóg, dziwne to, ale stawiam na żarcie, natomiast nie ogarniam, które jeszcze. A co do odparzen to może być albo owoc jakiś albo ząbek właśnie. Spróbuj w ciągu dnia przemywać wodą więcej albo sama albo z żelem którego używasz do kąpieli dla Aluchy,po prostu zamień chusteczki mokre na waciki z wodą, u nas pomaga. -
KasiaLukasia A ile kup robi Ala? Jak Alex miał biegunkę to w kilka godzin dostał mega oparzenia 😔myłam pupkę przegotowaną wodą i wacikami,wietrzyłam a jak zakładałam pampka to dosyć grubo smarowalam mascią mediderm.
Mikka dla młodocianego taka 18 to wydarzenie życia i nie dziwota,że jest posmutniały!u nas 18 obchodziło się na grubo,ze śmieceniem i piciem do rana A jak 18 miała moja siostra to już wszedł zwyczaj zapraszania znajomych do "knajpy "
Pamiętam jak dała mamie listę na 40 osób,mało co nie padła na ziemię 🤦🏼♀️
Ale tu moim zdaniem trochę to za daleko poszło bo 18 urodziny niektórzy rodzice wyprawiają jak wesela
Aniamania ja tez lubię sprzątać ale nie jak jest presja czasu bo mały właśnie poszedł spać a ja mam 30 rzeczy do zrobienia 😂
Od pewnego czasu mobilizuję starszego syna do prac domowych!dziś pościerał kurze,rozładował zmywarkę,posegregować zabawki Alexa,ogarnął swój pokój i obrał warzywa do zupy!nie powiem,bardzo mi pomógł bo w tym czasie mogłam zrobić coś innego 😊tylko już mi zapowiedział,że on jest od prac garażowych i ogródkowych a Alex jak podrośnie będzie się zajmował domem!szybko zrobił ten podziałZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Kasia widze, ze czytasz pudelka. Tez czasem podczytuje i szokuje mnie nienawisc ludzi tam😱 Ta prostytutka, ta utrzymanka, ta idiotka, ta nic nie warta a osiagnela cos bo maz slawny, itp itd. Straszne. Ludzie nawet ich nie znaja a tak jada po tych celebrytach, ze az przykro czytac. Coraz rzadziej wchodze na pudelka wlasnie przez te Kommentare. Straszne.
I to ciagle umniejszanie innym, ze nie wiedza co to problemy bo maja wiecej kasy albo wytykanie starszych partnerow i przytyki, ze ktos na kase polecial. W ogole pudelek tez bardzo manipuluje, pisze tak zeby wzbudzac negatywne emocje, np ostatnio ,,jak zwykle zadna slawy Meghan Markle" czy cos w ten desen. No oni wiedza najlepiej jaka ona jest, co mysli, co czuje😬😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2020, 09:59