X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamunie LIPIEC 2019
Odpowiedz

Mamunie LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eja zajebisty dialog 😂😂

Eja lubi tę wiadomość

url=https://www.suwaczek.pl/]54661da9df.png[/url]
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cooo pieluchy 5 😱😱?? Ksawery nadal w trójkach popitala😂😂

• mikka86 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jedziemy na 18tke mojego chrześniaka,szkoda mi go, wiecie. To dobry chłopak, miał salę wynajęta , znajomych zaprosił, pół rodziny, bardzo się cieszył na tą imprezę, wszystko od miesięcy przygotowywał , miała być impra z pompą a został mu obiad w domu w gronie najbliższej rodziny.Ja wiem,że w związku z 👑, ludzie przeżywają większe tragedie ale dla takiego 18-latka to właśnie też jest taki mały koniec świata 😪

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 20:54

• 33Sylwia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu a może coś ja uczuliło? Mój Leon po kiwi ma zawsze czerwone pachwiny przez jedną dobę.

relgupjy0emg7fv2.png
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia u nas po kiwi jest wysypka na policzku, taka typu "pojawia się i znika" :) Po dyni miała obszczipaną żić, ale teraz nic nowego nie jadła. Aronoł. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.

Adria dziękòweczka. Skorzystam z porady. <3 Oprószę poślady skrobią.

Mikka 5 są trochę za duże, ale nie miałam innych. Wracamy do 4+ :)

Eja super mieć ziomeczka zza plota :) Przynajmniej na odległość mogą sobie pogadać.

Edit. Adria nie oprószę, bo nie mam takiego dobra jak mąka ziemniaczana a stary właśnie wrócił z biedry i mówi, że już nigdy wiecej nie pójdzie na zakupy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 21:18

Eja lubi tę wiadomość

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • Aniamania Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Adria jadłabym!
    🎈 Dla Ady
    Eja świadomy chłopiec 😁
    Sylwia jak robiłaś placki? W piekarniku czy na patelni?
    Kasia a nie idzie jakiś ząb? Może się wtedy pojawiać odparzenie

U nas dziś caaały dzień 'tatadadatada', słodkie to 🥰 no i mamy dwie nowe górne jedynki 😁
    Wzięłam się za sprzątanie, mam atrakcję bo bardzo lubię!
    Ogólnie nuda, nie wychodzę z domu, stary tylko na spacery z wózkiem niedaleko domu. Szykuje się na większe zakupy w poniedziałek, staram się strategicznie zrobić listę żeby nic nie zabrakło co by go jeszcze raz nie wysyłać.

mikka86, KasiaLukasia, Eja lubią tę wiadomość

age.png
    14.03.2023 💗
    28.06.2019 💙
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietacie podsmiechujki z przyjaciół z kartonu? Rafał Maślak naprawdę zrobił przyjęcie urodzinowe dziecka z wyciętymi kolegami. Juz wiemy kto jest Zenkiem. :D

8dcdf8ab7a96.jpg

Aniamania, mikka86, Czarna_kawa, Lullaby, kinga27.30 lubią tę wiadomość

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • Aniamania Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia czemu chłop ma traumę po zakupach? Jak to jest z rękawiczkami, trzeba mieć swoje czy wystawione są jakieś do użytku jak ktoś nie ma?

age.png
    14.03.2023 💗
    28.06.2019 💙
  • 33Sylwia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obyśmy my nie musiały strugać takich przyjaciół na urodziny naszych bobasków 😁

KasiaLukasia, Czarna_kawa, Lullaby lubią tę wiadomość

relgupjy0emg7fv2.png
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania w naszej biedrze były rękawiczki, te takie jak do pieczywa przy wejsciu. Swoją drogą czy u Was ludzie też rzucają rekawiczki na ziemie po użyciu? U nas pełno ich fruwa po osiedlu :/

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    33Sylwia wrote:
    Obyśmy my nie musiały strugać takich przyjaciół na urodziny naszych bobasków 😁
    To jest mój ulubiony typ gości! 😁😁😁

mikka86, Czarna_kawa, Eja, Drobinka91 lubią tę wiadomość

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • 33Sylwia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaLukasia wrote:
    To jest mój ulubiony typ gości! 😁😁😁
    A tak... Ciągle zapominam 😂 🤪🤭

relgupjy0emg7fv2.png
  • Czarna_kawa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSy, Mira jeszcze w tym środkowym foteliku tzn 2, i nawet nie pamiętam co to jest, bo dostałam foteliki od kuzynki, ale chyba chicco🤔

KasiaLukasia, pachwiny czyste odpukać, ale za to suche, czerwone plamy, najpierw na nogach, udało mi się je zniszczyć masłem shea z Lullalove, polecam z całego serca! Ale od 2 dni plamy na rekach te same i też na tyle rąk tak jak było na tyle nóg, dziwne to, ale stawiam na żarcie, natomiast nie ogarniam, które jeszcze. A co do odparzen to może być albo owoc jakiś albo ząbek właśnie. Spróbuj w ciągu dnia przemywać wodą więcej albo sama albo z żelem którego używasz do kąpieli dla Aluchy,po prostu zamień chusteczki mokre na waciki z wodą, u nas pomaga.

201907041556.png
    201802112272.png
    02.2017 aniołek 7tyg[*]
    02.2018 córeczka<3
  • 33Sylwia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze używam do przemywania pupy wody nigdy chusteczek i naprawdę nigdy nie ma nic od ho ho ho.

relgupjy0emg7fv2.png
  • Lullaby Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSy Mikołaj jeździ w Coletto Vivaro (aż poleciałam sprawdzić jaki to fotelik, bo za cholerne nie pamiętałam😅).

AgaSY lubi tę wiadomość

0FDyp1.png
    82bip1.png
  • Eja Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaLukasia A ile kup robi Ala? Jak Alex miał biegunkę to w kilka godzin dostał mega oparzenia 😔myłam pupkę przegotowaną wodą i wacikami,wietrzyłam a jak zakładałam pampka to dosyć grubo smarowalam mascią mediderm.

Mikka dla młodocianego taka 18 to wydarzenie życia i nie dziwota,że jest posmutniały!u nas 18 obchodziło się na grubo,ze śmieceniem i piciem do rana A jak 18 miała moja siostra to już wszedł zwyczaj zapraszania znajomych do "knajpy "
    Pamiętam jak dała mamie listę na 40 osób,mało co nie padła na ziemię 🤦🏼‍♀️
    Ale tu moim zdaniem trochę to za daleko poszło bo 18 urodziny niektórzy rodzice wyprawiają jak wesela

Aniamania ja tez lubię sprzątać ale nie jak jest presja czasu bo mały właśnie poszedł spać a ja mam 30 rzeczy do zrobienia 😂
    Od pewnego czasu mobilizuję starszego syna do prac domowych!dziś pościerał kurze,rozładował zmywarkę,posegregować zabawki Alexa,ogarnął swój pokój i obrał warzywa do zupy!nie powiem,bardzo mi pomógł bo w tym czasie mogłam zrobić coś innego 😊tylko już mi zapowiedział,że on jest od prac garażowych i ogródkowych a Alex jak podrośnie będzie się zajmował domem!szybko zrobił ten podział

Ziemska mama
    Franka (11.11.2014)
    Alexandra (27.06.2019)
    I mama Aniołka 08.2013 (*)
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalim o 6:20. A Wy? Gnijecie?

mikka86 lubi tę wiadomość

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie gnijem od 7 🙂

• Eja Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po śniadaniu 😊wstaliśmy o 7.15
    Dziś mamy zamiar korzystać z pięknej pogody.pogram ze starszym w paletki.

Obiad bez szału,rosół,schab i ziemniaki gratin

Ziemska mama
    Franka (11.11.2014)
    Alexandra (27.06.2019)
    I mama Aniołka 08.2013 (*)
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia widze, ze czytasz pudelka. Tez czasem podczytuje i szokuje mnie nienawisc ludzi tam😱 Ta prostytutka, ta utrzymanka, ta idiotka, ta nic nie warta a osiagnela cos bo maz slawny, itp itd. Straszne. Ludzie nawet ich nie znaja a tak jada po tych celebrytach, ze az przykro czytac. Coraz rzadziej wchodze na pudelka wlasnie przez te Kommentare. Straszne.

I to ciagle umniejszanie innym, ze nie wiedza co to problemy bo maja wiecej kasy albo wytykanie starszych partnerow i przytyki, ze ktos na kase polecial. W ogole pudelek tez bardzo manipuluje, pisze tak zeby wzbudzac negatywne emocje, np ostatnio ,,jak zwykle zadna slawy Meghan Markle" czy cos w ten desen. No oni wiedza najlepiej jaka ona jest, co mysli, co czuje😬😬

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2020, 09:59

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
‹‹ 3331 3332 3333 3334 3335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ