Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
To ten znowu ile osób by go nie zabawiało, czego by nie wyrabiali to i tak ciągle mama mama mama. Wczoraj cały dzień leżałam w łóżku przez złe samopoczucie, to latał tylko po domu i znosił wszystko do łóżka. Leżałam z nim, z ziemniakami, garnkami, kapciami i co ino. Usiłowali go zabawić ale nie ma szans
-
Coś ty to jak mój ma dziadków to mamy już może nie być, ucieka przede mną jak tylko się zbliżam, nawet ręki mi nie chce dać jak z babą chodzi po domu, bo tu tylko za rękę, wie,że ja mu nie pozwalam na różne rzeczy i mnie unikaurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Karola3xJ:D wrote:Może to kwestia tego, że Ciebie ma całe dnie dla siebie i go nudzisz bo ileż można razem siedzieć. My to znowu pół dnia się nie widzimy i jest stęskniony za mną. Przez to jest taką przylepąurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Jacek jest ze mną non stop prawie i ciężko, żeby do kogoś innego poszedł. Do taty pójdzie, ale też najpierw trochę pojojczy.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Jaka przyszłość, koniec świata ma być 😅
My po świetach wszyscy z wagą na minusie. Przywleklismy do rodziny jakąś jelitówke i każdy umierał przez jeden dzień. Po kolei.
Także ten....
Dzisiaj już wracamy do normalności, praca, żłobek itp. Byle do czwartku 😝W weekend może wyjedziemy w góry. Zależy czy dostaniemy nocleg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2020, 08:56
-
Monjaktalala wrote:Xgirl, a jak u Was święta w Dojczlandach? Też ograniczenie do 5 osób? U Was chyba więcej restrykcji niż tu?
Ja na Swieta i tak bylam w Pl. Hah nawet nie wiedzialam ze na zewnatrz trzeba maski nosic. Troche zajelo az sie skapnelam😆 -
No to my też witamy się po świętach. Wigilia udana mała zachwycona z prezentów ale od 1wszego dnia świat wirus przewodu pokarmowego☹️take wracamy do zdrowia powoli.. Ehh...
Fajne te tablice zrobiłyście dziewczyny🙂
Ksawery jaki śliczny 😍🤩mikka86 lubi tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Jaka przyszłość, koniec świata ma być 😅
My po świetach wszyscy z wagą na minusie. Przywleklismy do rodziny jakąś jelitówke i każdy umierał przez jeden dzień. Po kolei.
Także ten....
Dzisiaj już wracamy do normalności, praca, żłobek itp. Byle do czwartku 😝W weekend może wyjedziemy w góry. Zależy czy dostaniemy nocleg.
Hmm...Znajomi byli w święta.Płacili kupe kasy za miejsce parkingowe a nocleg mieli gratis.KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Hejo u nas tez już po świętach Identycznie!
Na początku stycznia pojadę do mamy na tydzień. Teraz fajnie w pociagach, bo nie ma opcji, że ktoś się dosiadzie
Co do przytulactwa, to Ala jak akurat nie husta się na żyrandolu, to przytula się non stop do mamusi, wiec moim zdaniem to kwestia charakteru. Ja do dziś nie znoszę się przytulać (no, wyłączając me dziecię pachnące kurczaczkiem )
-
Kamsza ty już w drugą połowę ciąży wkroczyłas, już szybko zleci, zazdroszczę Wam znowu tego szału z kompletowaniem wyprawki,to był dla mnie najwspanialszy element ciąży 🙂 Kasia Ty wózek po Ali chyba sprzedałas?url=https://www.suwaczek.pl/][/url]