X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamunie LIPIEC 2019
Odpowiedz

Mamunie LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska Gwiazda wrote:
    Hmm...Znajomi byli w święta.Płacili kupe kasy za miejsce parkingowe a nocleg mieli gratis.
    Ja jako medyk mam możliwość noclegów. Plus rejestruje się do lekarza,w Zakopcu. Mając wizytę daleko od domu też można nocować. Kwestia machlowania.

Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość

preg.png
  • Kamsza Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikka taak już druga połowa 😁za szybko ten czas leci🤪muszę przejrzeć ciuchy po małej😁ale jakoś jeszcze się niekwapie. Przy Larissce jakoś to inaczej wyglądało niż teraz 🤔

km5s8u69jm7ox3pn.png
    Larissa(35tc) 41cm 2490g :*
    1usa20mm80mnr9u9.png
    Jonathan(36tc) 2960g:*
    Nicole(*) nasz Aniołek(34tc)
    16.02-21.02
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamsza wrote:
    Mikka taak już druga połowa 😁za szybko ten czas leci🤪muszę przejrzeć ciuchy po małej😁ale jakoś jeszcze się niekwapie. Przy Larissce jakoś to inaczej wyglądało niż teraz 🤔
    He he pewnie masz większość różu 🙂🙂

url=https://www.suwaczek.pl/]54661da9df.png[/url]
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikka86 wrote:
    Kamsza ty już w drugą połowę ciąży wkroczyłas, już szybko zleci, zazdroszczę Wam znowu tego szału z kompletowaniem wyprawki,to był dla mnie najwspanialszy element ciąży 🙂 Kasia Ty wózek po Ali chyba sprzedałas?

Nieee, ciągle mam ten sam wózek. Chociaż już coraz rzadziej go używamy. Alucha woli popylać na nogach. I nie będę kupować nowego wózka. Myślę o takiej dostawce ewentualnie, ale czas pokaże i wszystko zweryfikuje. Szału zakupów raczej też nie będzie, ale i przy Ali chyba też jakoś nie szalałam specjalnie z wyprawkami. Prawie wszystko już mam. Nic nie oddawałam, ani nie wyrzucałam. A ja akurat nie lubię rożowego, więc znajdzie się też pełno ubrań w innych kolorach gdyby przybył chłopiec. :D No chyba, że polubi różowy, to będzie chodzić różowy. No problem :D
    Pewnie każda kobieta przeżywa inaczej, ale druga ciąża nie jest dla mnie już tak ekscytująca. Nie mam za bardzo czasu na rozkminy jak z pierwszej. Ale myślę, że to duuużo zdrowsze i czas szybciej leci. Nie ma się co nakręcać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2020, 15:37

xgirl lubi tę wiadomość

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png

Wysłany: 28 grudnia 2020, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy jakiegoś dziwnego wirusa. Choruje się po jednym dniu. Ból żeber, jakby ktoś nas skopał, krótko wymioty, gorączka, dreszcze, dzień później jest okej. Po 3 dniach pojawia się wielki, palący rumień na twarzy. Za chu nie wiem co to jest.

preg.png
  • Monjaktalala Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2020, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde, to faktycznie coś syfiatego. Życzę zdrowia.

Też słyszałam o tych noclegach z parkingiem. Słyszałam też o gościu który prosi o pomoc w utrzymaniu swoich 7 apartamentów w stolicy, bo nie stać go powoli na czynsze, a inwestycja się nie zwraca, bo nie ma komu wynajmować. Normalnie człowiek-Apart. Pozdro dla kumatych 🙃

Czy wszystkie dzieci mają już swój pokój? My nie mamy tak dużego mieszkania, będziemy stawiać ściankę w salonie żeby podzielić go i wygospodarowac dodatkowe pomieszczenie. Szczerze, to nie spieszy mu się do tego remontu, zakładam, że do 2,5-3 roku życia Klusek będzie miał łóżeczko w naszej sypialni. Jak u Was to wygląda?

• Niebieska Gwiazda Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2020, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas trzy pokoje.Starszak zajmuje najmniejszy,średni to sypialnia+maluch i salon.Docelowo w najmniejszym będzie nasza sypialnia,chłopaków wrzucimy razem do średniego pokoju jak starszy będzie szedł do pierwszej klasy czyli za półtora roku.W pokoju młodszy będzie miał tylko łóżko bo zabawki to raczej w salonie.

Wysłany: 29 grudnia 2020, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też nie ma swojego pokoju. Ma regał z zabawkami, krzesło stolik i kuchnie w salonie. Śpi z nami. Łóżeczko dawno schowane.

preg.png
  • Aska1994 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2020, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacek śpi u nas w sypialni. Zabawki ma u Starszaków w pokoju. Za jakiś czas będziemy remontować pokój, który jest teraz graciarnią i tam będzie spać Monia, a Jacek będzie miał pokój z Cyprianem.

Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
    Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
    Monia urodziła się 16.03.2017r💕
    Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
    Tak się spełnia marzenia!
    Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2020, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monjaktalala wrote:

Też słyszałam o tych noclegach z parkingiem. Słyszałam też o gościu który prosi o pomoc w utrzymaniu swoich 7 apartamentów w stolicy, bo nie stać go powoli na czynsze, a inwestycja się nie zwraca, bo nie ma komu wynajmować. Normalnie człowiek-Apart. Pozdro dla kumatych 🙃

Czy wszystkie dzieci mają już swój pokój? My nie mamy tak dużego mieszkania, będziemy stawiać ściankę w salonie żeby podzielić go i wygospodarowac dodatkowe pomieszczenie. Szczerze, to nie spieszy mu się do tego remontu, zakładam, że do 2,5-3 roku życia Klusek będzie miał łóżeczko w naszej sypialni. Jak u Was to wygląda?

Taaak slyszalam o tym "biednym" właścicielu mieszkań. Podobno jest zbiorka na niego na "zrzutce" :D Rozumiem Monia, ze juz go wsparłas symboliczną stówką :D
    Ala ma swoj pokój, ale jest to raczej bawialnia. Śpi z nami i tak na razie zostanie, bo jesteśmy fanami współspania. W razie kłopotów z miejscem dokupimy łóżko do naszej sypialni. W swoim pokoju ma szafę, komode ze swoimi ubraniami, regał na zabawki i książki. No i te wieksze sprzęty zabawkowe. I zabawki. No i jeszcze dużo zabawek...

Monjaktalala lubi tę wiadomość

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • Kamsza Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2020, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikka na początku jak mała nosiła roz 44 to napewno mam różne kolory bo mój kupował co było dostępne 😁także na start jest 😁
    Później to z kolorami różnie ale przeważa myszka Minnie 😁

Monjaktalala mała ma swój pokój ale jeszcze w nim nie śpi.ma tam szafę, komodę, słupek i pełno zabawek. Ale u nas to zabawki w salonie na dole inne i u małej w pokoju też inne także jak się znudzi na dole to chce iść na górę i na odwrót 😁Śpi w lozeczku turystycznym koło naszego łóżka 😁

km5s8u69jm7ox3pn.png
    1usa20mm80mnr9u9.png
    16.02-21.02
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2020, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamsza wrote:
    Mikka na początku jak mała nosiła roz 44 to napewno mam różne kolory bo mój kupował co było dostępne 😁także na start jest 😁
    Później to z kolorami różnie ale przeważa myszka Minnie 😁

Monjaktalala mała ma swój pokój ale jeszcze w nim nie śpi.ma tam szafę, komodę, słupek i pełno zabawek. Ale u nas to zabawki w salonie na dole inne i u małej w pokoju też inne także jak się znudzi na dole to chce iść na górę i na odwrót 😁Śpi w lozeczku turystycznym koło naszego łóżka 😁
    Ale oby Twój mały nie nosił rozmiaru 44

url=https://www.suwaczek.pl/]54661da9df.png[/url]

Wysłany: 29 grudnia 2020, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stachu mi nosił 44 i 52. Miał dwa bodziaki na 44(46?) i były na styk może z tydzień

preg.png
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2020, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Ja jako medyk mam możliwość noclegów. Plus rejestruje się do lekarza,w Zakopcu. Mając wizytę daleko od domu też można nocować. Kwestia machlowania.
    O kurcze padlam :D to tak sie kombinuje.. Nie wpadlabym na to😁

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g

Wysłany: 29 grudnia 2020, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nawet nie takie kombinacje tylko legalne działanie w sumie 🤷‍♀️
    Ale do dupy pojedziemy bo z 60 zł za osobę zrobili 250zl. Więc nie wydam 1000 zł za dwie noce. Niech się bujają. Pojedziemy na jeden dzień i też będzie dobrze

preg.png
  • Kamsza Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2020, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola to miłego wypoczynku 🙂

km5s8u69jm7ox3pn.png
    1usa20mm80mnr9u9.png
    16.02-21.02
  • Adria Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2020, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi goralami jakas masakra jest a ten jeczydupa z warszawy z apartamentami jak ggo nie stac to niech sprzeda 😕

qdkk3e5e17wj0gq3.png
    córka👱 Amelia 9 lat, 👱Zuzia 5 lat synek aniołek👼Kubuś 24 maj 2017 ,poronienie marzec 2018r
    Łukaszek 13 lipiec 2019r.
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maryla nie wystąpi w Sylwestra! Świat się kończy. Gdyby jednak ktoś chciał to da koncert dziś o 20 na swoim internetowym kanale ;)

xgirl, mikka86 lubią tę wiadomość

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia chcialam to napisac. Ubieglas mnie😆😆

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba korone mam. Jestem przeziebiona i nie mam smaku i wechu prawie wcale, tak doslownie moze 10% zostalo. Wie ktos czy przy koronie jest zanik na 100%?

Karola3xJ:D lubi tę wiadomość

f2wljw4zsg9z1tun.png
‹‹ 3450 3451 3452 3453 3454 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ