Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska Gwiazda wrote:Hmm...Znajomi byli w święta.Płacili kupe kasy za miejsce parkingowe a nocleg mieli gratis.
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
Mikka taak już druga połowa 😁za szybko ten czas leci🤪muszę przejrzeć ciuchy po małej😁ale jakoś jeszcze się niekwapie. Przy Larissce jakoś to inaczej wyglądało niż teraz 🤔
-
Kamsza wrote:Mikka taak już druga połowa 😁za szybko ten czas leci🤪muszę przejrzeć ciuchy po małej😁ale jakoś jeszcze się niekwapie. Przy Larissce jakoś to inaczej wyglądało niż teraz 🤔url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:Kamsza ty już w drugą połowę ciąży wkroczyłas, już szybko zleci, zazdroszczę Wam znowu tego szału z kompletowaniem wyprawki,to był dla mnie najwspanialszy element ciąży 🙂 Kasia Ty wózek po Ali chyba sprzedałas?
Nieee, ciągle mam ten sam wózek. Chociaż już coraz rzadziej go używamy. Alucha woli popylać na nogach. I nie będę kupować nowego wózka. Myślę o takiej dostawce ewentualnie, ale czas pokaże i wszystko zweryfikuje. Szału zakupów raczej też nie będzie, ale i przy Ali chyba też jakoś nie szalałam specjalnie z wyprawkami. Prawie wszystko już mam. Nic nie oddawałam, ani nie wyrzucałam. A ja akurat nie lubię rożowego, więc znajdzie się też pełno ubrań w innych kolorach gdyby przybył chłopiec. No chyba, że polubi różowy, to będzie chodzić różowy. No problem
Pewnie każda kobieta przeżywa inaczej, ale druga ciąża nie jest dla mnie już tak ekscytująca. Nie mam za bardzo czasu na rozkminy jak z pierwszej. Ale myślę, że to duuużo zdrowsze i czas szybciej leci. Nie ma się co nakręcać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2020, 15:37
xgirl lubi tę wiadomość
-
O kurde, to faktycznie coś syfiatego. Życzę zdrowia.
Też słyszałam o tych noclegach z parkingiem. Słyszałam też o gościu który prosi o pomoc w utrzymaniu swoich 7 apartamentów w stolicy, bo nie stać go powoli na czynsze, a inwestycja się nie zwraca, bo nie ma komu wynajmować. Normalnie człowiek-Apart. Pozdro dla kumatych 🙃
Czy wszystkie dzieci mają już swój pokój? My nie mamy tak dużego mieszkania, będziemy stawiać ściankę w salonie żeby podzielić go i wygospodarowac dodatkowe pomieszczenie. Szczerze, to nie spieszy mu się do tego remontu, zakładam, że do 2,5-3 roku życia Klusek będzie miał łóżeczko w naszej sypialni. Jak u Was to wygląda? -
U nas trzy pokoje.Starszak zajmuje najmniejszy,średni to sypialnia+maluch i salon.Docelowo w najmniejszym będzie nasza sypialnia,chłopaków wrzucimy razem do średniego pokoju jak starszy będzie szedł do pierwszej klasy czyli za półtora roku.W pokoju młodszy będzie miał tylko łóżko bo zabawki to raczej w salonie.
-
Jacek śpi u nas w sypialni. Zabawki ma u Starszaków w pokoju. Za jakiś czas będziemy remontować pokój, który jest teraz graciarnią i tam będzie spać Monia, a Jacek będzie miał pokój z Cyprianem.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Monjaktalala wrote:
Też słyszałam o tych noclegach z parkingiem. Słyszałam też o gościu który prosi o pomoc w utrzymaniu swoich 7 apartamentów w stolicy, bo nie stać go powoli na czynsze, a inwestycja się nie zwraca, bo nie ma komu wynajmować. Normalnie człowiek-Apart. Pozdro dla kumatych 🙃
Czy wszystkie dzieci mają już swój pokój? My nie mamy tak dużego mieszkania, będziemy stawiać ściankę w salonie żeby podzielić go i wygospodarowac dodatkowe pomieszczenie. Szczerze, to nie spieszy mu się do tego remontu, zakładam, że do 2,5-3 roku życia Klusek będzie miał łóżeczko w naszej sypialni. Jak u Was to wygląda?
Taaak slyszalam o tym "biednym" właścicielu mieszkań. Podobno jest zbiorka na niego na "zrzutce" Rozumiem Monia, ze juz go wsparłas symboliczną stówką
Ala ma swoj pokój, ale jest to raczej bawialnia. Śpi z nami i tak na razie zostanie, bo jesteśmy fanami współspania. W razie kłopotów z miejscem dokupimy łóżko do naszej sypialni. W swoim pokoju ma szafę, komode ze swoimi ubraniami, regał na zabawki i książki. No i te wieksze sprzęty zabawkowe. I zabawki. No i jeszcze dużo zabawek...Monjaktalala lubi tę wiadomość
-
Mikka na początku jak mała nosiła roz 44 to napewno mam różne kolory bo mój kupował co było dostępne 😁także na start jest 😁
Później to z kolorami różnie ale przeważa myszka Minnie 😁
Monjaktalala mała ma swój pokój ale jeszcze w nim nie śpi.ma tam szafę, komodę, słupek i pełno zabawek. Ale u nas to zabawki w salonie na dole inne i u małej w pokoju też inne także jak się znudzi na dole to chce iść na górę i na odwrót 😁Śpi w lozeczku turystycznym koło naszego łóżka 😁 -
Kamsza wrote:Mikka na początku jak mała nosiła roz 44 to napewno mam różne kolory bo mój kupował co było dostępne 😁także na start jest 😁
Później to z kolorami różnie ale przeważa myszka Minnie 😁
Monjaktalala mała ma swój pokój ale jeszcze w nim nie śpi.ma tam szafę, komodę, słupek i pełno zabawek. Ale u nas to zabawki w salonie na dole inne i u małej w pokoju też inne także jak się znudzi na dole to chce iść na górę i na odwrót 😁Śpi w lozeczku turystycznym koło naszego łóżka 😁url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Karola3xJ:D wrote:Ja jako medyk mam możliwość noclegów. Plus rejestruje się do lekarza,w Zakopcu. Mając wizytę daleko od domu też można nocować. Kwestia machlowania.