Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikka, ale bajera, taki to pożyje 😁 w ogóle też mamy te body z Lidla (juz sie martwię co będzie jak skończy się rozmiarówka ciuchów niemowlęcych z Lidla na Mikołaja, gdzie ja będę kupować takie super fatałaszki 😥)
Miki też ma fotel, który jest miniaturką takiego dla dorosłych, dostał w spadku po moich chrzestnicach. Super sprawa, zawsze jak dostanie biszkopta czy inna maszkete, idzie skonsumować i odpocząć na fotel jak prezes 😎anngelikamartaa, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
No właśnie też mnie to denerwowało, że jak dostał coś do przegryzienia w rączkę to siadał konsumować na podłogę, wcześniej kupiłam mu takie krzesełko,ale ono ma zamontowana w siedzeniu piszczałkę i nie chce na nie siadać bo się tego boi 🤦🤦url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
U mnie dziecię w pieluchach wielorazowych i nie lubi mieć zbyt mokro.Ostatnio był przez trzy tygodnie w pamkach bo lekarz zalecił,młody miał infekcje.
Mam dość, ciągle go jakieś infekcje łapią odparzenia,drożdzaki itp,dlatego teraz podchodzę do odpieluchowania.Latem byłoby łatwiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 21:36
-
Nie wiem,na ile mój jest świadomy robienia siku ale jak zdarzy mu się że sikać podczas zmieniania pieluchy to się odrazu śmieje, kiedyś jak niosłam go gołego do kąpieli i zesikal się na mnie to też się zaczął śmiać, więc chyba coś już czai
Monjaktalala lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Mikka, pewnie dlatego, że więcej szaleje i rusza się. A to kruszyna, u nas z Lidla 86/92 ok, ale w pepco kupuje nawet 98. Powoli wyrasta z 86 z innych sieciowek. Kupiłam mu ostatnio kurtkę wiosna/jesień w smyku online. Wyskakiwal jakiś czeski błąd po dodaniu do koszyka (mimo, że na stronie byla o wiele wyższa cena). W koszyku wyszlo 56zl 🙃 wzięłam aż 98 z myślą o następnej jesieni.
-
Jacek bardziej 80-86 nosi. Ale no... szczypior to on nie jest 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Bodziaki z Lidla są dobre po domu, ewentualnie ,jeśli zakłada się je same, nie nadają się pod spód,bo się rozciągają i marszczą. No i fakt,za bardzo wyjściowo to nie wyglądają,ale po domu je lubię. No i ciemne kolory strasznie farbują ciało, więc nie biorę już żadnych granatowych itd...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2020, 08:46
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
No co Wy, nigdy mi nic nie zafarbowalo, chyba miałam farta 😁 u nas też po domu, ale ze dwie pary mam też na tzw. Wypad na miasto 🙃 fakt, rozciągają się, potem trafiają na szmatki, ale wcześniej długo nam służą. Z c&a nie mam żadnych, ale często poluje w hm i z tych jestem zadowolona. Najmniej pasuje mi smyk, w sumie większość rzeczy ze smyka Mikołaj dostał w prezencie i nie podbiły naszych serc - jedynie kurtki mają spoko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2020, 17:11
-
A nie chodzi Ci o takie kićki które zostają na skórze? Tak jakby się sypie? Bo mi się te ciemne tak sypały.
Trasa nam super zleciała ale na 5 km przed końcem, w jebutnym korku, Stachu zaczął wymiotować a kot się zesrał i cały wypanierował w tym głównie. Tak więc zamiast się witać z rodzinką od razu lecieliśmy kąpać Stacha, kota, myć kontener, szelki i rozkładać fotelik do prania. Takze ten.... Urczoczo🤦♀️