Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
My najpierw malowaliśmy wszystko itd, do przykręcenia została jeszcze jedna rzecz, pokażę jak będzie gotowe. To taka tablica typowo dla Jacka, który uwielbia kontakty, wtyczki, klucze, zasuwki, rzepy, zamki itd. i też się potem pochwal 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 13:33
Emma_ lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Hejka😁
Na wstępie - wesołych świąt wszystkim 🎄🎅🏻
Monja tak, stary kupił mu na allegro takie policyjne. Radość była nieziemska przez kilka dni non stop jeździł tym autkiem po całym mieszkaniu i krzyczał "ioooo iooo"
Teraz już mu się trochę znudziło 🙈
Co do płaczu to mały ostatnio zrobił się bardzo humorzasty
Jak sobie coś upatrzy a nie dam mu tego to jest masakra 😅ogólnie też wydaje mi się że u nas jest jakiś bunt 🙈
Monja my mamy Arkę, kupilam jakiś czas temu Antkowi pod choinkę. Dałam mu ją kilka dni temu jak wysoko gorączkował żeby poprawić mu humorek i był zachwycony. Wyciąga non stop Noego i wola "ho ho hoooo"😂Ogólnie jest fajna, solidnie wykonana i myślę że powinna się u Was sprawdzić jeśli mały lubi zwierzątka
Jest tylko mały minus, czasami Antek się jej boi i płacze bo jest dość głośna zwłaszcza jeśli się naciśnie na ryby i włączy się melodia🙆pozostałe zwierzątka ok
My też startujemy z akcją nocnik od stycznia😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 16:22
-
Karola dzieki, ze pytasz. Juz się ogarnęłam. Wracam w poniedziałek do pracy. Daje sobie 3 cykle na kolejną ciążę jak sie nie uda tzn że nie dla psa kiełbasa i odpuszczam.
Aż 3 migdalki powiekszone?! To dziwne, czyli Staś ma cały czas stan zapalny? Co lekarz o tym mówi?
Odnośnie krzyku to u nas nie ma dramtu z tym. Są za to duze nerwy jak czegos zabraniam. Mial przez chwile taki glupi czas, ze jak mu sie cos nie podobalo to walił głowa gdzie popadnie: sciana, podloga, stół. Na szczescie to juz przeszlo, ale zlosc jest jak cos jest nie po jego mysli.
Adria idziesz jak burza z tą budową! Super. Kiedy. Planujesz sie wprowadzic? -
Tak szybko odpieluchowanie? O kurcze to wasze dzieci juz takie ogarniete ze mozecue o odpieluchowaniu myslec?
Danio ale patrz udalo sie zajsc naturalnie. To dobry znak, da sie. Oby cie los jescue pozytywnie zaskoczyl😍 -
X, ja chcę Jacka przed operacją odpieluchować, bo liczę, że nie będzie tak opatrunków zasikiwał, a źle wspominam zmienianie ich po każdym siku.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Danio a będziesz mieć od początku kolejna ciąże na jakiś lekach?
Ja też planuje odpieluchowac Mlodego. Tzn od jakiegoś czasu usiłuje ale on to ma gdzieś 😅 Wola, że ma kupę i wtedy chce na nocnik. Coś mu się pomieszało. Za to rano pierwsze co to leci do WC robić poranne siku. Na kibelek, jakoś tam sobie zakodował. Ale tylko raz dziennie
Danio ma wszystkie 3, powiększone "lekko powyżej normy"Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 17:54
-
Karola nie wiem. 28 ide do lekarza na konttole to sie dopytam. Ogolnie to ta kolejna ciąża jest malo prawdopodobna więc sie nie nastawiam. Nie wiem czy leki mają sens bo to bylo zatrzymanie rozwoju zarodka. Na to chyba nie ma lekarstwa.
Jaki plan z tymi migdalkami teraz?
Kurcze ja mam wrażenie ze Fifi jeszcze robi siku i kope nieświadomie. Jestem w szoku w wasze dzieciaki już się orientują w temacieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 18:13
-
Co do tego nocnika to mi akurat chodziło o to że będę go bardziej zapoznawać w temacie, sadzać ale nic na siłę 😁póki co jak pytam gdzie się robi siusiu to niesie ten nocnik do mnie i siada zadowolony ale siusiu nie ma 🙆😂
-
AngelikaMarta, u nas podobnie z tym wozem strażackim z łijaczem. Kilka dni szał i nara 😁 pojechałam do galerki i kupiłam tą przeklętą arkę 🙃
My też zostawiamy nocnik na lato, ciekawa jestem jak to będzie. Najtrudniej pewnie w nocy. Póki co nocnik jest 'na widoku' i służy jako studnia dla samochodów.
Xgirl, a jak u Was święta w Dojczlandach? Też ograniczenie do 5 osób? U Was chyba więcej restrykcji niż tu? -
anngelikamartaa wrote:O jaaa ale bajerancki! 😎super jest😁
W ogóle jak Ksaweremu urosły włoski 😍anngelikamartaa lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]