Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia wrote:Narodowa Kwarantanna im. Jana Pawła II, jak tam, cieszycie się? Jakie plany na Sylwestra? My... siedzimy w domu!
Co do narodowej kwarantanny to tyczy sie tylko miast wioska moze sie przemoeszczać😅🤣 -
Aa ...najbardziej odczuja to rozporzadzenie wszyscy ci ktorzy z roku na rok balowali w sylwka ...czyli przewaga ludzi w miescie gdzie wiwcej jest takich imprez.
Ja mam trojke dzieci wiec siedzimy w domu gdybym miala kogos obarczac i sprzedac dzieci....nie dziekuje 😅
Ja osobiscie nie chcialabym by mi ktos podrzucil dziecko na sylwka .... Wiec tego nie robie ze swoimi🤣.
A nawalic sie moge w domu mniej wstydu 😅xgirl lubi tę wiadomość
-
Kurcze Danio teraz doczytalam. Bardzo mi przykro Trzymaj sie.
A ja zabralam Mala ze zlobka. W sumie juz jakis czas temu. Jedna wielka porazka tam byla. Troche wiec w dupie jestesmy bo nie mamy nic innego ale nie mialabym czystego sumienia zostawiajac ja tam.. A ja i tak nie jestem fanka zlobkow wiec ok, nie ma tego zlego -
Ja mam pytanie trochę z dupy.
Czy Wasze dzieci jeszcze dużo płaczą? Tak w ciągu dnia. Bo ja mam wrażenie, że mam rozdarte dziecko. Ryczy o byle co. Jak go wsadzamy do fotelika to mam wrażenie, że mops przyjedzie. W ogóle ryczy i ryczy, nie poczeka na coś tylko się drze.