Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas wciąż ulubioną zabawką są kubeczki ze Smyka. Buduje z nich wieże, wkłada jedne w drugie, turla, wkładka zabawki i grzechocze. Bardzo nam się w szpitalu przydały, żeby go zająć i do teraz się uwielbia nimi bawić.
A Wigilia tradycyjnie u moich rodziców.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2020, 13:04
KasiaLukasia, Kamsza lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
U nas standardowo wigilia u nas i przychodzi tesciowa.
Przedwczoraj rozdupczyl nam sie piec .mamy juz podlaczony inny .Ale moja tesciowa narzeka ze do dupy bo pompka chodzi za głosno i ja to wkor...wia.
Juz budujemy pietro górne .... -
Ktoś już ma pierwsze wspólne pieczenie pierniczków za sobą? My wczoraj piekliśmy i zdobiliśmy. Oczywiście bałaganu dużo ale jaka radość 😁Pomijam fakt, że skończyło się rykiem bo niedobra mama zabroniła odłamywać reniferom głowy i nogi, i misiom i bałwankom też głowy. Na 30 reniferów uratowało się 5🙄
-
Pierników nie. Ale robiłam ostatnio z dzieciakami muffinki, a potem Tomek robił z nimi ciasteczka. Jacek bardziej był zajęty zjadaniem masła 😂
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ja jestem tylko nie wiedziałam co pisać 😅
Danio, byłaś na wizycie? Co lekarz powiedział o tej różnicy w tygodniach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2020, 13:50
-
anngelikamartaa wrote:Ja jestem tylko nie wiedziałam co pisać 😅
Danio, byłaś na wizycie? Co lekarz powiedział o tej różnicy w tygodniach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2020, 20:07
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Ostatnie dwa tygodnie spędziłam u rodziców.Starszaka przedszkole zamknięte przez koronke i skorzystaliśmy.Jutro wracamy do siebie.Uff...,kocham moich rodziców,ale mam ich czasem dość.Starego wczoraj objechałam bo miał sprzątać jak nas nie bylo i okazało się,że w domu syf.Hmmm...Dziś sprzątał cały dzień.Ja tyram przy dzieciach,od niego też czegoś wymagam oprócz chodzenia do pracy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2020, 00:46
-
Niebieska nawet nie gadaj z tymi chłopami... Ja kuźwa nocka zarwana bo chory co chwilę a rano i tak wstanę, ograne chatę, obiad ugotuje, pójdę do roboty, a jak wrócę to sprzątam po ich siedzeniu w domu, piorę, zakupy robię. A ten się wiecznie wyrobić nie umie z niczym. Im to trzeba szkole życia zafundować raz na jakiś czas, żeby się obudzili. Fakt że on idzie z roboty do roboty, zdalnie pracuje z dzieckiem pod nogami ale no kuźwa. On gotuję 3 godziny, ja godzinę, on nim się obudzi i coś zrobi w wolny dzień to jest 11. Ja wstaje o 6 żeby zdążyć się wyrobić. Nic tylko w łeb przywalić
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
Mikka oki 😎wczoraj miałam cycki z kurczaka, dzisiaj standardowo rosół i drugie danie 😂
A spać chodzi ostatnio wcześnie bo po 18. Budzi się zazwyczaj koło 2, potem po 4 a czasami jest tak że od tej pierwszej pobudki śpi do 7. Także nie mam co narzekać 😁
A jak Ksawery ze spaniem?
Zdrowy?
Co do sprzątania to się już nawet nie wypowiadam bo u mnie ze starym podobne klimaty. 🤦♀️
Idę gnić 😪 dobrej nocki!mikka86 lubi tę wiadomość
-
Mamy zdalne ale ten semestr to jakiś żart. 😅żadnego kontaktu z nauczycielami, nie wysyłali prac do zrobienia. Teraz w weekend miałam egzaminy+ paredziesiąt zadań do zrobienia bo się obudzili i wysłali wszystko na raz
Ale mam już zaliczone, kończę 3 stycznia -
U nas tez ostatnio lepsze nocki , mały zasypia po 20 tej , budzi się przeważnie raz na mleko, czasami jęczy jak nie może się ułożyć w nocy albo boli go brzuch i śpi tak do 8. Z tym że tak od 6 to już jest takie spanie na czuju, kręci się, sprawdza czy leżę obok niego itd. no ale też nie narzekam 🙂url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
To mi się Jacek znowu przestawił i zasypia później niż Starszaki 😂 a wstaje pierwszy najczęściej.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
anngelikamartaa wrote:Ja jestem tylko nie wiedziałam co pisać 😅
Danio, byłaś na wizycie? Co lekarz powiedział o tej różnicy w tygodniach?
Dzieki ze pytasz. Ja niestety poronilam. Od wczoraj jestem w szpitalu. Miałam wywolywane poronienie. Ból dramat, ale na szczesxie juz po wszystkim. Czekam na zastrzyk i wracam do domu. -
Danio wrote:Dzieki ze pytasz. Ja niestety poronilam. Od wczoraj jestem w szpitalu. Miałam wywolywane poronienie. Ból dramat, ale na szczesxie juz po wszystkim. Czekam na zastrzyk i wracam do domu.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Dzięki dziewczyny. Trzymam sie ok jak na sutuacje. Bardzo pomaga fakt, ze jest już synek w domu i to , ze tak naprawdę ja juz bylam pogodzona z tym.ze nie moge mieć dzieci. Teraz taka troszkę iskierka nadziei sie pojawiłą ale probuje ją stłamsic bo zycie taka glupia nadzieją nie ma sensu.
W szpitalu ez spoko wyszlo bo razem ze mna tez przyjeta została dziewczyna do poronienia. Ciaza tydzien starsza wiec razem walczylysmy bo o tej samej porze dostawalysmy leki itp. Bylysmy tylko we 2 na sali wiec warunli jak na sutuację naprawdę ok.
Juz jestem w domu. Wypoczywam i sie regeneruje.