Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia hahaha, ale aparatka 😁
Mikka, u nas z nabiałem ok, Mikołaj kocha jeść, więc czy jajka w każdej postaci, czy jogurt naturalny, owsianka na mleku - wszystko mu wchodzi. Co do mm, niedługo zrezygnuje z porannej porcji i zostawię tylko 1 butle na noc. Mam jakieś takie przekonanie (może mylne?), że w mm jest dużo więcej wartościowych składników (witamin, wapnia etc) niż w szklance mleka z kartonu, które w tych czasach zaczyna mieć coraz mniej wspólnego z krową 😁xgirl, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Jacek bardzo nabiałowy. Serki, jogurty, sery, owsianki, grysiki, maślanki, wszystko wcina.
Kasia, znam Twój "ból". Jacka wiecznie skądś ściągam 😛KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Swoją drogą piękna Panna się z Ali zrobiła. A Ksawery Przystojniacha!
anngelikamartaa, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Kasialukasia matko😂😂wesoło masz 🤭
Antek też lubi nabiał. Jedynie co to niezbyt lubi ser żółty, chociaż zależy na czym podany bo np na bułce z makiem zje 🙈
mikka86, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Monjaktalala wrote:Kasia hahaha, ale aparatka 😁
Mikka, u nas z nabiałem ok, Mikołaj kocha jeść, więc czy jajka w każdej postaci, czy jogurt naturalny, owsianka na mleku - wszystko mu wchodzi. Co do mm, niedługo zrezygnuje z porannej porcji i zostawię tylko 1 butle na noc. Mam jakieś takie przekonanie (może mylne?), że w mm jest dużo więcej wartościowych składników (witamin, wapnia etc) niż w szklance mleka z kartonu, które w tych czasach zaczyna mieć coraz mniej wspólnego z krową 😁 -
Pozostaje wyprowadzka na wieś, własna hodowla zwierząt oraz własny warzywniak.
Niebieska Gwiazda wrote:Jak ty złapałaś takie ujcie?Extra.
Haha Gwiazdo to jedno z serii. Niestety, nie był to ani pierwszy ani ostatni skok Ali z tego regału. Zanim jednak przyjedzie do mnie MOPS dodam, ze obok jest nasze prawie dwumetrowe łóżko i torpeda skacze na materac. Oraz, ze jest to kategorycznie zabroniony proceder.xgirl lubi tę wiadomość
-
Aska1994 wrote:Pozostaje wyprowadzka na wieś, własna hodowla zwierząt oraz własny warzywniak.
-
Karola3xJ:D wrote:Mikka on w nocy, liczmy od zasypiania je co godzinę. Jak mam na rano to je ostatni raz o 8 a później o 14.40. I też co godzinę dwie. Uzbiera się tego. Jak mam na 11 to jak wracam o 18 to nadrabia. Je dużo cycka ale raczej piję i idzie spać dalejurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Ktoś kto wymyślił ta drewniana kuchnie dla dzieci jest geniuszem. Mały miał ostatnio ciężki okres, do tego z dnia na dzień musiał zostać z babcią, która już zapomniał, więc dostał ta kuchnie wcześniej. Potrafi tam się bawić że 2 godziny ciągiem. Do tego ma warzywa do krojenia, kubek w wodą i dziecka nie ma.
Jakie macie plany na święta? My wyjeżdżamy do do teściowej już 23 a wracamy 28. Więc sporo dni