Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia wrote:Haha Mikka jesteś cudowna ♡ U nas teść po ostatniej awanturze odczepił się na chwilę z nawracaniem. Obraził się co prawda na kilka miesięcy, ale juz się zaczął na nowo odzywać i póki co nie pieprzy tych swoich stałych kocopałow. Acz nie wierzę w stałą przemianę. Tacy ludzie się nie zmieniają.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Alrauna1987 wrote:Masz większe jaja niż nie jeden facet 😉 szacun.
To mi się tak cisnie na usta do wscibskiej sąsiadki że Mikolaj to do kuriera podobny tylko nie wiem do którego bardziej 🤭🤔
A na poważnie to każdy widzi to co chce ale z charakteru na prawdę mnie przypomina przypomina 90% 🙈 a z ciekawostek dziecko z AZ bierze od mamy 4/5% jej genówurl=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
mikka86 wrote:W ogóle chyba dojrzałam do tego,żeby obciąć Ksaweremu włosy, może w sobotę wybierzemy się do fryzjera . Tzn. myślę ,żeby tak na pieczarkę a nie całkiem na chłopaka,ale już mnie to drażni,że wszędzie biorą go za dziewczynkę
U nas na placu zabaw też nie do końca wiedzą chłopczyk czy dziewczynka 😂
Tak naprawdę nie wiem czemu,poza cudnymi loczkami odrazu widać,że chłopak 🤷
-
Danio wrote:U nas na placu zabaw też nie do końca wiedzą chłopczyk czy dziewczynka 😂
Tak naprawdę nie wiem czemu,poza cudnymi loczkami odrazu widać,że chłopak 🤷Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2021, 20:24
KasiaLukasia, anngelikamartaa, Lady_Dior, Niebieska Gwiazda, Drobinka91 lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Na Alę mówią za to czasami chłopczyk, bo ma krótkie włosy i często jest ubrana w kolory, które nie są jednoznacznie kojarzone z dziewczynkami. Poprosiła mnie raz, żebym jej zrobiła kucyka, bo inne dziewczynki mają. To mnie rozczuliło i teraz zwracam już uwagę, żeby miała jakis dziewczynski element. Wydawało mi się, że na tym etapie to całkowicie nieistotne.1
-
mikka86 wrote:A reszta genów??? Ja to w ogóle kiedyś gdzieś czytałam,że każde dziecko ma zawsze 50 proc genów ojca i tyle samo matki. Nigdy nie jest tak,że któryś genów jest więcej tylko zawsze po równo
4/5% genów od kobiety która nosi go pod sercem. Resztę genów ma od dawców, rodzicow genetycznych.
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
O matko jakie rany wojenne 🙊
U nas jak już to kończy się na małych siniakach zwykle na nogach.
Chyba się jeszcze tak nie poharatal bardziej
No ale zapewne wszystko przed nami. 🙆
KasiaLukasia, mikka86 lubią tę wiadomość
-
Auuua aż mnie nos zabolał🙈 My jeszcze większego upadku nie zaliczyłyśmy ale moja Zocha po starym odziedziczyła flegmatyzm🤪 więc wiecie...
Mikka86 Ksawery jest bardzo uroczy i faktycznie można go pomylić z dziewczynką 😁
KasiaLukasia ja bym Alicji z chłopcem nie pomyliła 😊
Jak w ogóle zareagowała na brata❓ Nie pamiętam, czy pytałam 🤔
Moja Zosia bardzo się cieszyła i tak jest cały czas. Tak jakby Sebastian był z nami od zawsze 😁 Nic kompletnie nie zmieniło się w jej zachowaniu 😌
-
mikka86 wrote:Tom to już w ogóle mega 😆😆 Co tam u Was Jaszczurku, jak dzieciaki?
KasiaLukasia, Lady_Dior lubią tę wiadomość