Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas było do dupy ostatnio. Tomek załapał prawdopodobnie rsv od Ali. 8 wizyt u pediatry za nami, udało się na szczęście uniknąć hospitalizacji i dziś juz chyba mogę powoli odetchnac, bo jakiekolwiek objawy chorobska odstąpiły. Ale... Ala znowu ma katar, także ten...
-
KasiaLukasia wrote:U nas było do dupy ostatnio. Tomek załapał prawdopodobnie rsv od Ali. 8 wizyt u pediatry za nami, udało się na szczęście uniknąć hospitalizacji i dziś juz chyba mogę powoli odetchnac, bo jakiekolwiek objawy chorobska odstąpiły. Ale... Ala znowu ma katar, także ten...
Ja pierdziu gdzie się nie obrócę to wszyscy chorzy 🙈 mój się na razie trzyma mimo wypadów na plac zabaw albo wieczorne pączki 🙈 ja na encortonie ale odpukac nic mnie nie łapie i niech tak zostanie.
Zdrówka dla dzieciaczków✊✊✊ ciężko się patrzy jak Kochane szkraby się mecza
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Alrauna1987 wrote:Ale tu cisza ....U mnie niespodziewany zwrot akcji...Beta ruszyła od 7dpt. We wtorek mam usg. Ciaza pozamaciczna raczej wykluczona, a czy będzie z tego dzidzia to czas pokaże. Stracha mam nie powiem i to dużego 🙈
OMG ale wieści!!!! Trzymam mocno kciuki. Koniecznie daj znać. A jak z przyrostem bety? Prawidłowy?Alrauna1987 lubi tę wiadomość
-
Danio wrote:OMG ale wieści!!!! Trzymam mocno kciuki. Koniecznie daj znać. A jak z przyrostem bety? Prawidłowy?
Przyrosty są 160,340 i ostatni 107% ale same wartości są niskie. No chyba że to mega leń i pozna implantacja. Blastke mialam mrożoną a nie zrobili jej AH wiec tutaj moja nadzieja że się po prostu długo wykluwala z otoczki.
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
-
KasiaLukasia wrote:U nas było do dupy ostatnio. Tomek załapał prawdopodobnie rsv od Ali. 8 wizyt u pediatry za nami, udało się na szczęście uniknąć hospitalizacji i dziś juz chyba mogę powoli odetchnac, bo jakiekolwiek objawy chorobska odstąpiły. Ale... Ala znowu ma katar, także ten...
Sieje spustoszenie ten wirus teraz. Dobrze, że udało się bez szpitala. -
Alrauna1987 wrote:Przyrosty są 160,340 i ostatni 107% ale same wartości są niskie. No chyba że to mega leń i pozna implantacja. Blastke mialam mrożoną a nie zrobili jej AH wiec tutaj moja nadzieja że się po prostu długo wykluwala z otoczki.
Ilu dniową miałaś podaną?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2021, 12:18
-
Danio wrote:Ilu dniową miałaś podaną?
Blastocysta 4aa
Louis L'Amour
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
-
Alrauna1987 a jednak 😍 Gratuluję i trzymam mocno kciuki 🙏🏻
KasiaLukasia ojjj współczuję 😣
Moja Zosia już 2x katar przyniosła i raz liszajca a chodzi 1x w tygodniu na 3godz🤦🏼♀️ Na szczęście bez gorączki,nas nie zaraziła tylko starego katarem raz haha 🤪 Teraz jej nie puszcze bo jedziemy do Pl a na bank znowu coś złapie, więc nie będę ryzykować. Tu chore dzieci chodzą do żłobka, przedszkola - jedynie jsk mają gorączkę to nie mogą przyjść,takze zarażają się non stop od siebie 🥴Alrauna1987 lubi tę wiadomość
-
Alrauna1987 wrote:Ale tu cisza ....U mnie niespodziewany zwrot akcji...Beta ruszyła od 7dpt. We wtorek mam usg. Ciaza pozamaciczna raczej wykluczona, a czy będzie z tego dzidzia to czas pokaże. Stracha mam nie powiem i to dużego 🙈
Alrauna1987 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Super wieści. Gratuluję 🌺 i trzymam mocno kciuki✊❤️ dzisiaj wizyta?Alrauna1987 lubi tę wiadomość
-
Kamsza wrote:Super wieści. Gratuluję 🌺 i trzymam mocno kciuki✊❤️ dzisiaj wizyta?
Siedzę pod gabinetem. Serce mam w gardle a duszę na ramieniu 🥺🥺
Louis L'Amour
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
-
Jest pęcherzyk z ringiem ale zarodka jeszcze nie widać. Za tydzień decydujące usg czy pojawi się 💖
KasiaLukasia, Lady_Dior, Drobinka91, mikka86 lubią tę wiadomość
Louis L'Amour
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
-
Alrauna1987 wrote:Jest pęcherzyk z ringiem ale zarodka jeszcze nie widać. Za tydzień decydujące usg czy pojawi się 💖
W takim razie nie pozostaje nic innego jak trzymac kciuki cały tydzień 😊
Koniecznie daj znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2021, 16:42
Alrauna1987 lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:A Casjo to już urodziła? 🤔
Alrauna1987, mikka86, Niebieska Gwiazda, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Alrauna czyżby u Ciebie pojawiło się serduszko ❤️❤️❤️?
W piątek przy okazji badan zrobilam bete. Przyrost 66% a ja panikara 🙈 polecialam wczoraj do giną i już widział pulsujące 💓...Ale ja zamiast odetchnac to mam jeszxze większego stresa 🙈🤪
Za to mój syn zrobił mi mega niespodzianka. Od wczoraj rana ani razu się nie zesikal do pieluchy 💪 dzisiaj na wyjeździe też tata na predce szukał trawki 🤭😁 Mikolaj sam z siebie zaczął wołać z dnia na dzień. Ja temat odpuściłam całkowicie z wiadomych przyczyn 😏anngelikamartaa, Lady_Dior, Drobinka91 lubią tę wiadomość
Louis L'Amour
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓