Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:W ogóle jeśli chodzi o Pepco to tam można fajnie i tanio ubrać niemowlaka, dla naszych dzieci to już tam praktycznie nie dużo się kupi bo jeszcze do rozmiaru 98 można coś tam wyszukać a już tych większych ubrań jest mało i są brzydkie szczególnie dla chłopaków
Lubię za to kupować na Vinted, idzie znaleźć super rzeczy. -
Niebieska Gwiazda wrote:My się zważymy w weekend,to dam znac.Ale chyba spory jest.
Co tam słychać?mikka86 lubi tę wiadomość
-
anngelikamartaa wrote:Jeeeju! Myślałam że tylko ja mam takie zdanie. 😅 nie dość że mało to jeszcze mi się nie podobają. Mało co kupuję w pepco ostatnio. Jedynie majtki i skarpetki to standard.
Lubię za to kupować na Vinted, idzie znaleźć super rzeczy.anngelikamartaa lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
U nas 98 cm wzrostu waga 14.3 kg
Kończymy rozmiar 98 jeszcze z miesiąc dwa I wejdziemy na 104.
Miki polubił od świąt słodycze ale i tak głównie zajada się owocami albo tubkami. Jest ciągle w ruchu więc ciężko mu nadrobić z wagą.
Teraz w pepco jest fajny komplet dresowy z tom&Jerry kupiłam 98 ale jest na prawde spory jak porównywałam spodnie to wypadały jak 104 z 5 10 15.
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Alrauna1987 wrote:U nas 98 cm wzrostu waga 14.3 kg
Kończymy rozmiar 98 jeszcze z miesiąc dwa I wejdziemy na 104.
Miki polubił od świąt słodycze ale i tak głównie zajada się owocami albo tubkami. Jest ciągle w ruchu więc ciężko mu nadrobić z wagą.
Teraz w pepco jest fajny komplet dresowy z tom&Jerry kupiłam 98 ale jest na prawde spory jak porównywałam spodnie to wypadały jak 104 z 5 10 15.url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
mikka86 wrote:Angelika a co tam u Was w ogóle? Jak tam się mieszka z teściami,planujecie wyprowadzkę czy dobrze Wam tak jak jest? Stary grzeczny? 😀 A może jakieś drugie bobo...😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2022, 21:56
-
anngelikamartaa wrote:Oo hej!
Co tam słychać? -
anngelikamartaa wrote:Nie mieszkam tam od ponad roku. Wróciłam z Antkiem do siebie. Jestem ze starym ale mieszkamy osobno. Czas pokaże co będzie dalej ale nie uśmiecha mi się żyć w ten sposóburl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
anngelikamartaa wrote:A relacje między mną a starym.
Teraz jak wrócę do pracy to mam nadzieję że coś ruszy do przodu, zobaczymyanngelikamartaa lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Anngelikamarta dziękuję za kciuki w sprawie starań 😁 Jeszcze na razie nie będziemy się starać, bo Sebastian dopiero pół roku ma i nie śpi dobrze, więc poczekam jeszcze trochę. Wolałabym zacząć starania jak będzie mieć 2l.ale wiadomo, że czas mnie goni 😐 Jednak poczekam,bo taki maluch jest jednak bardzo wymagający i potrzebuje mamy.
Co do odpieluchowania, to u nas podobnie jak u Angelikimarty-jak posadzę, to zrobi siku ale jak ma pampersa to woła tylko żeby przebrać, więc zaczynam powoli odpieluchować i tak wczoraj 6x mi się zsikała 🤪 ale wiadomo, że potrzebuje czasu. Mogłam się za to wcześniej zabrać ale przyznam, że w ciąży to średnio mi się chciało 🙈 Jednak bez spiny😉
Zosia waży prawie 14kg. ale jest niska bo 94cm. a Sebastian waży coś koło 10 teraz i mierzy 72cm.
Co do kontaktu z dziećmi to też bardzo się bałam, bo jeśli pamiętacie, to mieszkam w dziurze i Zosia ma tu nikły kontakt z dziećmi ale na szczęście uwielbia przebywać w gronie dzieci i kocha swoje kuzynostwo 😃 Nie ma dnia, żeby nie wspomniała o Adamie i Hani 😆
Jaszczurek najlepszego dla córci z okazji roczku. Normalnie kopia brata😆
Adria oby szybko Wam się udało zakończyć budowę domu 😊 Które z dzieci daje tak popalić, że uważasz, że macierzyństwo jest przereklamowane😆❓Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2022, 15:39
-
U nas przełom. 😁Antek zaczął wołać. Czasami jeszcze jest tak że tańcuje z nogi na nogę i już wiem że mu się chce to idziemy. Już rzadko kiedy się posika w ciągu dnia. Byliśmy dzisiaj w galerii i jak wracaliśmy to mu się chciało ale wytrzymał i zrobił w domu. 😁
Alrauna1987, mikka86, Lady_Dior, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
Woow to super Anngelikamarta 😃😃😃 Ja to dopiero zaczęłam się w to bawić a dziś Zosia bardzo przeziębiona i tyle z mojej zabawy.Zanim wyzdrowieje,to akurat kolejne majtki przyjdą 😂