Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeeeju! Myślałam że tylko ja mam takie zdanie. 😅 nie dość że mało to jeszcze mi się nie podobają. Mało co kupuję w pepco ostatnio. Jedynie majtki i skarpetki to standard.mikka86 wrote:W ogóle jeśli chodzi o Pepco to tam można fajnie i tanio ubrać niemowlaka, dla naszych dzieci to już tam praktycznie nie dużo się kupi bo jeszcze do rozmiaru 98 można coś tam wyszukać a już tych większych ubrań jest mało i są brzydkie szczególnie dla chłopaków
Lubię za to kupować na Vinted, idzie znaleźć super rzeczy. -
Oo hej!Niebieska Gwiazda wrote:My się zważymy w weekend,to dam znac.Ale chyba spory jest.
Co tam słychać?
mikka86 lubi tę wiadomość
-
Nie tylko Ty 🙂🙂 Ja głównie kupuje w smyku teraz na zimowej wyprzedaży kupiłam sporo rzeczy, tam nawet te w większych rozmiarach są fajne i w h&m ale to tylko jak jest wyprzedaż,bo w normalnych cenach za drogoanngelikamartaa wrote:Jeeeju! Myślałam że tylko ja mam takie zdanie. 😅 nie dość że mało to jeszcze mi się nie podobają. Mało co kupuję w pepco ostatnio. Jedynie majtki i skarpetki to standard.
Lubię za to kupować na Vinted, idzie znaleźć super rzeczy.
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url] -
U nas 98 cm wzrostu waga 14.3 kg
Kończymy rozmiar 98 jeszcze z miesiąc dwa I wejdziemy na 104.
Miki polubił od świąt słodycze ale i tak głównie zajada się owocami albo tubkami. Jest ciągle w ruchu więc ciężko mu nadrobić z wagą.
Teraz w pepco jest fajny komplet dresowy z tom&Jerry kupiłam 98 ale jest na prawde spory jak porównywałam spodnie to wypadały jak 104 z 5 10 15.
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏

-
Wiem ,widziałam ten komplet ale nie kupiłam bo bałam się że się zaraz skurczy ,ale fajny jest faktycznieAlrauna1987 wrote:U nas 98 cm wzrostu waga 14.3 kg
Kończymy rozmiar 98 jeszcze z miesiąc dwa I wejdziemy na 104.
Miki polubił od świąt słodycze ale i tak głównie zajada się owocami albo tubkami. Jest ciągle w ruchu więc ciężko mu nadrobić z wagą.
Teraz w pepco jest fajny komplet dresowy z tom&Jerry kupiłam 98 ale jest na prawde spory jak porównywałam spodnie to wypadały jak 104 z 5 10 15.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url] -
Nie mieszkam tam od ponad roku. Wróciłam z Antkiem do siebie. Jestem ze starym ale mieszkamy osobno. Czas pokaże co będzie dalej ale nie uśmiecha mi się żyć w ten sposóbmikka86 wrote:Angelika a co tam u Was w ogóle? Jak tam się mieszka z teściami,planujecie wyprowadzkę czy dobrze Wam tak jak jest? Stary grzeczny? 😀 A może jakieś drugie bobo...😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2022, 21:56
-
Cały czas was czytam.Wszystko po staremu.Ze starym czasem się kłócę,dzieci rosną.Starszy od września do szkoły,młodszy do rzedszkola.Zapisuje młodego do prywatnego bo do tego co chcę to marne szanse są.Zastanawiam się nad wyborem podstawówki.Przeraża mnie trochę to co się dzieje w gospodarce i polityce.anngelikamartaa wrote:Oo hej!
Co tam słychać? -
No to faktycznie trochę nie ciekawie,a co było powodem ,że się wyprowadziliscie?anngelikamartaa wrote:Nie mieszkam tam od ponad roku. Wróciłam z Antkiem do siebie. Jestem ze starym ale mieszkamy osobno. Czas pokaże co będzie dalej ale nie uśmiecha mi się żyć w ten sposóburl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url] -
Jeśli coś tam między wami cały czas się tli to warto powalczyć ale jeśli nie ,to czasami lepiej się rozstać i nie marnować czasu, nie warto być razem tylko że względu na dziecko bo ono nie będzie szczęśliwe jeśli rodzice nie są.anngelikamartaa wrote:A relacje między mną a starym.
Teraz jak wrócę do pracy to mam nadzieję że coś ruszy do przodu, zobaczymy
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url] -
Anngelikamarta dziękuję za kciuki w sprawie starań 😁 Jeszcze na razie nie będziemy się starać, bo Sebastian dopiero pół roku ma i nie śpi dobrze, więc poczekam jeszcze trochę. Wolałabym zacząć starania jak będzie mieć 2l.ale wiadomo, że czas mnie goni 😐 Jednak poczekam,bo taki maluch jest jednak bardzo wymagający i potrzebuje mamy.
Co do odpieluchowania, to u nas podobnie jak u Angelikimarty-jak posadzę, to zrobi siku ale jak ma pampersa to woła tylko żeby przebrać, więc zaczynam powoli odpieluchować i tak wczoraj 6x mi się zsikała 🤪 ale wiadomo, że potrzebuje czasu. Mogłam się za to wcześniej zabrać ale przyznam, że w ciąży to średnio mi się chciało 🙈 Jednak bez spiny😉
Zosia waży prawie 14kg. ale jest niska bo 94cm. a Sebastian waży coś koło 10 teraz i mierzy 72cm.
Co do kontaktu z dziećmi to też bardzo się bałam, bo jeśli pamiętacie, to mieszkam w dziurze i Zosia ma tu nikły kontakt z dziećmi ale na szczęście uwielbia przebywać w gronie dzieci i kocha swoje kuzynostwo 😃 Nie ma dnia, żeby nie wspomniała o Adamie i Hani 😆
Jaszczurek najlepszego dla córci z okazji roczku. Normalnie kopia brata😆
Adria oby szybko Wam się udało zakończyć budowę domu 😊 Które z dzieci daje tak popalić, że uważasz, że macierzyństwo jest przereklamowane😆❓Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2022, 15:39
-
U nas przełom. 😁Antek zaczął wołać. Czasami jeszcze jest tak że tańcuje z nogi na nogę i już wiem że mu się chce to idziemy. Już rzadko kiedy się posika w ciągu dnia. Byliśmy dzisiaj w galerii i jak wracaliśmy to mu się chciało ale wytrzymał i zrobił w domu. 😁
Alrauna1987, mikka86, Lady_Dior, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
Woow to super Anngelikamarta 😃😃😃 Ja to dopiero zaczęłam się w to bawić a dziś Zosia bardzo przeziębiona i tyle z mojej zabawy.Zanim wyzdrowieje,to akurat kolejne majtki przyjdą 😂