Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:Przez Waszą pizzę zamówiłam na obiad twistera z kfc i do tego pepsi i szejka!
Jak po tym nie padnę od zacukrzenia, to będzie cudprawie jakbyśmy się spotkały na wspólny posiłek
Kamsza, Micia lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
PannaEvans wrote:A czym jest indukcja? I co masz miedzy CC a indukcja, jako nr2?
Casjopea, w niektorych szpitalach gdy jest wszystko ok po sn trzymaja 2 dni, po cesarce 3. Tak jest w tym co ja bede rodzic.Tzn w kaftanie z lampami
-
nick nieaktualnyPatrycja28 wrote:Dziewczyny jak myślicie, laktator lepiej zakupić przed porodem czy później? Siedze sobie na roznych stronach i planuje zakupy i tak mnie to zastanawia...
wydaje mi się, że przed moją kuzynka jak urodziła to miała tyle pokarmu że w szpitalu odciagala sobie właśnie laktatorem pokarm a czy kupisz wcześniej czy później to raczej większej różnicy nie zrobi -
Ja uważam, że szkoda kasy, bo może się nie przydać
Micia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Mi się nigdy nie przydał, obydwoje dzieci karmiłam minimum pół roku i ani razu nie żałowałam, że nie kupiłam
jak gdzieś wychodziłam, to spokojnie 2-3 porcje byłam w stanie odciągnąć bez tego sprzętu
Micia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥