Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze wy tu robicie smaczka na pizze a ja niemoge
oczy chcą ale jak poczuje zapach to mnie odpycha
Chyba moja córeczka niejest zwolenniczką pizzy ☺️ Ale za to chipsy cebulowe od czasu do czasu to taaaak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 18:48
-
Kamsza wrote:Kurcze wy tu robicie smaczka na pizze a ja niemoge
oczy chcą ale jak poczuje zapach to mnie odpycha
Chyba moja córeczka niejest zwolenniczką pizzy ☺️ Ale za to chipsy cebulowe od czasu do czasu to taaaak
ja wczoraj właśnie pochłonęłam pół paczki laysów cebulowych
Kamsza lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Co do laktatora, też nie wiedziałam czy kupować czy nie. A w sumie odejdzie mi ten zakup, bo przyjaciółka kupiła jak była w ciąży i nie użyła ani razu, więc sobie pożyczę
może też macie kogoś od kogo możecie pożyczyć
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
KarolaJJJ wrote:Wy tak o tym jedzeniu a ja jem tyle byle przeżyć. Na siłe.Na obiad jeden naleśnik. Smaka mialam na ciastko,zjadlam jedno takie malutkie kruche z dzemem i starczy.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:No to jak wolisz mieć swój to ponoć elektryczny jest lepszy.
chyba zdecyduje sie na ten elektryczny, ale pomysle jeszczeogolnie włączyło mi się coś na kompletowanie wyprawki, i siedze na roznych stronach, patrze i za przeproszeniem pierdolca dostaje
najgorzej z kosmetykami dla maluszka, ale tu patrząc na składy raczej zdecyduje sie na sylveco, mają dobry skład i żadnych syfów w środku -
Patrycja28 wrote:chyba zdecyduje sie na ten elektryczny, ale pomysle jeszcze
ogolnie włączyło mi się coś na kompletowanie wyprawki, i siedze na roznych stronach, patrze i za przeproszeniem pierdolca dostaje
najgorzej z kosmetykami dla maluszka, ale tu patrząc na składy raczej zdecyduje sie na sylveco, mają dobry skład i żadnych syfów w środku
1.Kupisz ręczny,dasz rade odciągać ale stwierdzisz ,ze się męczysz i kupisz elektryczny bo szybciej. Wtedy stracisz stówe na ręczny.
2.Kupisz elektryczny i będzie się super odciągało,przyda sie na długo czas. Nie stracisz kasy.
3.Kupisz elektryczny ale bedzie zbędny bo nie dasz rady kp albo bedziesz miałam mleczną kraine i stracisz 400zł
4. Nie bedziesz miała żadnego i mąż będzie latał z obłedem w oczach za laktatorem po aptekach jal bedziesz na oddziale.
5.Nie kupisz a i nie bedzie potrzebny bo będziesz karmiła super albo wcale.ines., Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:A co Ty taki marny apetyt masz ?
-
Hiszpaneczka wrote:Ja dzisiaj mam pierwsze zajecia w szkole rodzenia, ciekawa jestem o czym dzisiaj będziemy rozmawialy pare spotkan same panie a potem 5 spotkan z panami
Opowiadaj jak na zajeciachPCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Patrycja28 wrote:chyba zdecyduje sie na ten elektryczny, ale pomysle jeszcze
ogolnie włączyło mi się coś na kompletowanie wyprawki, i siedze na roznych stronach, patrze i za przeproszeniem pierdolca dostaje
najgorzej z kosmetykami dla maluszka, ale tu patrząc na składy raczej zdecyduje sie na sylveco, mają dobry skład i żadnych syfów w środkuco do kosmetyków to nie wiem, bo ja kompletnie się nie orientowałam w tym, jedyne co mi wpadło w oko to kosmetyki z Derma na instagramie, ponoć dobry skład
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
KarolaJJJ wrote:Odkąd jestem na progesteronie to nie mam apetytu. Nie mam mdłości ani nic. Ale zatyka mnie na jedzenie. Czasem zjem pierwszy posilek o 12 dopiero. Jak jem na siłe to wtedy mnie dźwiga. Ale ja zawsze jadlam mało z tym ze co np 2 godz. A terqz 2 razy na dzień cos zjem,jak trzy to cud
mocno już schudłaś? Długo musisz być na progesteronie ?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
mikka86 wrote:A do końca ciąży musisz być na takich ogromnych dawkach prog?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 20:02
-
KarolaJJJ wrote:Ja kupulilam na wszelki. Ręczny Avent. Wole miec spakowany do szpitala. Poprzednim razem nie mialam i żałuje bo ręcznie ściagać musiałam.
Jeżeli ktoś może sobie pozwolić to uważam, że lepiej mieć, jak nie mieć. Najwyżej się nie przyda
-
Drobinka91 wrote:To słabo. W ciąży trzeba jeść
mocno już schudłaś? Długo musisz być na progesteronie ?
-
Któraś z Was, przepraszam, że nie pamiętam która, martwiła się wagą. No to ja mam -1kg w 16 tc, czuję się dobrze i nikt z tego dramatu nie robi
Młody rozwija się książkowo. Także luzik
Nawet glukoze miałam jakąś taką ludzką dzisiaj: 71.
Sylka135 lubi tę wiadomość