Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie zaczynam zastanawiać, czy jest sens kupować wanienke. Mamy małą wannę, do ktorej i tak wsadzałabym wanienkę, bo na pewno nie kupuje stelazu ani nie bede kapała dziecka na czyms innym. I się zastanawiam, jak to takie 'krzesełko' do kąpania mogłoby sie sprawdzić lepiej.
to: https://www.angelcarebaby.ca/product/angelcare-bath-support-blue# -
AgaRydz wrote:Dziewczyny mam w domu bita snietane i owoce leśne mrożone
szykuje się deser
Mmmm pyszności się szykują. Może też coś wykombinuje na deser :p Takiego smaka narobilas.
A ja czekam na męża właśnie bo zrobił mi miła niespodziankę i przywiezie obiad z restauracji do domu także niemusialam dzisiaj gotować. Jak ja kocham takie niespodziankiMicia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJJ wrote:A te małe wanienki z ikea? Te bialo zielone? My taka kupujemy
Myslałam o niej i to był mój typ, ale ja nadal myslę w perspektywie przyszlosci -czyt. zjazdu do Pl z tymi wszystkimi gratami z 3/4-miesiecznym dzieckiem. Dlatego tez staram się kupić same najpotrzebniejsze rzeczy. Zobacze -
nick nieaktualny
-
Kajtolo wrote:PannaEvans piszesz, że nie jestes asertywna później że szczera do bólu...znasz znaczenie asertywności. Co ma wiek do tego czy ktoś jest młodszy czy starszy? W internecie, na forum tego nie widać i nie ma to znaczenia
Nie umiem powiedzieć nie. Jak mnie ktoś porposi o chociażby ugotowanie obiadu, koedy mi ten obiad by śmierdziało i wywoływał mdłości to ja go zrobię. Jak dzieci mnie proszą o setna karuzele czy podrzucanie to powiem ze padam z nóg i nie mam siły ale jak usłyszę „no prooosze” to nie umiem odmówić. Ogólnie mam problem z odmawianiem. Nawet jak coś mi może zaszkodzić lub mi nie pasuje.
Jak dobrze pamietam to ta szczerość wiąże się z Zespołem Aspergera. Asertywność to już chyba bardziej moje.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
mikaja wrote:Same zabawki starszaka nie wiem, gdzie pomieścimy
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Malwa133 wrote:O Mikaja nie wiedziałam, że takie coś istnieje A mam taką samą sytuację. To moze faktycznie zamiast wanienki
To bardzo fajna sprawa, jak sie nie ma miejsca na wanienke ze stojakiem, a ma sie prysznic i nie ma wanny w domu. Moja mama wlasnie ma tylko prysznic i w Pl kupilam taka dmuchana za 25zl na allegro (juz z przesylka) i jst super, bo nie zajmuje miejsca, a jest tez miekka i wchodzi spokojnie do kabiny 90x90.
https://allegro.pl/oferta/dmuchana-wanienka-kolor-niebieski-kiokids-7807198366 taka - tylko no ja moja dorwalam 2 lata temu za polowe tej ceny. Moze sa tansze, ale to pierwszy link z brzegu -
mikaja wrote:Myslałam o niej i to był mój typ, ale ja nadal myslę w perspektywie przyszlosci -czyt. zjazdu do Pl z tymi wszystkimi gratami z 3/4-miesiecznym dzieckiem. Dlatego tez staram się kupić same najpotrzebniejsze rzeczy. Zobacze
-
KarolaJJJ wrote:Ja w ogole lubiłam kąpać w zalewie. Miałam taki fajny ze dziecko sie zmiescilo na leząco. Korek,pielucha pod tyłek i dxiecko wykąpane bez schylania. Starczyło na 2 miesiące. Później wyrosła
Karola w zalewie haha:) brzmi jakbyś zupe z dziecka gotowała
Nie hejtujcie to żarcik tylkona rozluznienie dzisiejszej napiętej atmosfery na forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 16:57