Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
To tak jak te wiaderka do kąpieli
Ja nie ogarniam, ale podobno dzieci lubią
U mnie zlew odpada, bo mamy mały, wąski w łazienceI szafkę nad nim źle przemyslaną. Także jednie wanna. Albo t apodkladka, albo wanienka z ikei albo dmuchana - zobaczymy. Dmuchana ma najwiekszy sens bo potem wezmiemy do pl i bedzie jedna u jednej babci a druga u driguej w razie czego
-
ikaja, ja robię tak, że na początku jak ciężko mi się bardziej schylać po cesarce, to kąpię w wanience, kładę ją na krzesłach koło wanny, nalewam wody i już. A potem już normalnie w wannie. Ale zdecydowanie pewniej się czuję, jak ten dziadowski kikut odpadnie. A u starszaków się dość długo trzymał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 17:09
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Jestem już po wizycie. Wszystko ok. Mała waży 238g. Następna wizyta 07.03 wtedy zrobi połówkowe ale w czwartek mam wizytę u lekarza na NFZ on mi wpisze skierowanie to powinnam mieć drugie połówkowe trochę wcześniej.
Aaa no i chyba wybraliśmy imię KAMILAAska1994, Sylka135, Patrycja28, Alrauna1987, Emma_, Eluska, Alisia, poliś, Kamsza, AgaRydz, Micia, kinga27.30, Czarna_kawa, ines. lubią tę wiadomość
-
Lidzia, pięknie się Wam córka rozwija
Kamila - śliczne imię!
LidziA89 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
LidziA89 wrote:Jestem już po wizycie. Wszystko ok. Mała waży 238g. Następna wizyta 07.03 wtedy zrobi połówkowe ale w czwartek mam wizytę u lekarza na NFZ on mi wpisze skierowanie to powinnam mieć drugie połówkowe trochę wcześniej.
Aaa no i chyba wybraliśmy imię KAMILALidziA89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila
rzadko spotykane teraz imie
ładnie! Lidzia super ze na usg wszystko dobrze. Jeśli mogę zapytać Was o radę. Od 2 tygodni mam bóle. Najpierw wydawało mi się ze to bóle krzyżowe, teraz mi się bardziej wydaje ze to sprawy nerki lewej. Staram się dużo pić, dziś sobie przykladam tez termofor. Ale ogólnie ból towarzyszy mi przez cały dzień i noc. Ja przez 18 lat chorowałam na nerki wiec się boje. Wyniki miałam do tej pory ok, ale idę tez jutro. Powiedzcie czy któraś kiedyś miała taką przypadłość ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlisia wrote:Eluska mnie boli ale po prawej jakby nerka ale mi promieniuje od kręgosłupa - mam problem z kręgosłupem - wypadł mi dysk .
Ale skoro miałaś problem z nerkami to warto to sprawdzić .
Ojej a u Ciebie coś da się zrobić ? Przy ciężarze dziecka będzie coraz gorzej -
LidziA89 wrote:Jestem już po wizycie. Wszystko ok. Mała waży 238g. Następna wizyta 07.03 wtedy zrobi połówkowe ale w czwartek mam wizytę u lekarza na NFZ on mi wpisze skierowanie to powinnam mieć drugie połówkowe trochę wcześniej.
Aaa no i chyba wybraliśmy imię KAMILA
To Wasza córeczka będzie moja imienniczka :*
A ja właśnie wcinam arbuzauwielbiam arbuzy a przeważnie latem
LidziA89 lubi tę wiadomość