Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No mi ten wózek też się nie podoba, dla mnie taki za bardzo kanciasty, też wolę takie owalne
Emma no dla mnie to nawet ta 1/4 ceny z 5 tysięcy wydaje się dużateż się boję takiej sytuacji że kupię drogi a u mnie w ogóle się nie sprawdzi i co wtedy
ale Tobie życzę powodzenia w przekonywaniu męża na Twój wymarzony wózek
Emma_ lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
poliś wrote:mikaja ja niestety mam późno, dopiero 16.45
My mamy jedno auto takie duże suva, ale oprócz tego 10 innych, bo mąż pracuje w wypożyczalni samochodów i wszystkie u nas na parkingu zostawia, więc właśnie poprawiłyście mi humor z tą opcją zostawiania w bagażniku wózka, bo na to nie wpadłamNa dole w klatce są 2 wózki na łańcuchach rowerowych przypięte, więc to jakaś opcja, ale w zeszłym roku było ogłoszenie ze spółdzielni, że pchły zalęgły się gdzieś w piwnicy od kotów, i jak wracałam z dworu z pieskiem to kilka razy na nim zobaczyłam pchłę, a mąż dwa razy miał na nogach... I pomimo, że już nie ma tego problemu w klatce, mam jakieś takie obrzydzenie, żeby na dole koło piwnicy stawiać wózek..
Faktycznie pozno - ja mam o 10.
A co do pcheł - też bym chyba nie zostawiłą, fuj.
Ale polecam bagażnik, a jeszcze jak macie tyle samochodow do wykorzystania, to juz w ogole
Gdybys jednak szukala czegos do tachania po schodach, to wtedy pompowane kola i dobra amortyzacja sie przydają. Miękko wchodzą.
Mozna tez stelaz zostawiac w aucie albo na tej nieszczesnej klatce, a gondole z dzieckiem na gore. Aczkolwiek np. po cc to juz jest slaba opcja, jak meza nie ma w domu zeby wyniesc. -
mikaja wrote:Faktycznie pozno - ja mam o 10.
A co do pcheł - też bym chyba nie zostawiłą, fuj.
Ale polecam bagażnik, a jeszcze jak macie tyle samochodow do wykorzystania, to juz w ogole
Gdybys jednak szukala czegos do tachania po schodach, to wtedy pompowane kola i dobra amortyzacja sie przydają. Miękko wchodzą.
Mozna tez stelaz zostawiac w aucie albo na tej nieszczesnej klatce, a gondole z dzieckiem na gore. Aczkolwiek np. po cc to juz jest slaba opcja, jak meza nie ma w domu zeby wyniesc.
Dokładnie, sam stelaż do auta albo na klatce, a gondola do góry, chyba tak będę sobie radzić...
Mikaja Ty masz już w środę połówkowe czy jeszcze nie? U mnie w środę to zwykła wizyta u prowadzącego, a tydzień później 21 lutego połówkowe.. Ale mój prowadzący na bank obejrzy wszystkie narządy dokładnie, On prowadził moją pierwszą ciązę, która zakończyła się w 23 tc, więc na bank będzie dokładnie patrzeć..Termin porodu 5 lipiec 2019Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
poliś wrote:dziewczyny będziecie robić no połówkowych 3d albo 4d? film albo chociaż zdjęcia? Ja właśnie bardzo bym chciała, ale podobno wtedy dziecko jeszcze ie wygląda jakoś super i najlepiej koło 26 tc , tak mówi mój gin prowadzący..
ja mam zdjęcia i filmik nagranycudownie się patrzy na malucha
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Hej dziewczyny!
Ja dzisiaj ostatni dzień w Polsce, M w pracy, a ja się nudzę bo przez skurcze i twardnienia mam nakaz leżenia. Mała fika i jak macica nie jest akurat twarda to można ręka poczuć.
Co robicie jak macie nakaz leżenia? Bo nie bardzo mam co ze sobą zrobić, a z nudów jem, boje się ze w końcu za zna tyć obżerając się bez ruchu.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Melduję się po połówkowych udało się na wcześniejszą godzinę
Z malutką wszysko dobrzeWszystkie narządy sprawdzone
Piła wody
mama wcześniej napiła się soku pomarańczowego więc jej smskowało
Łożysko niestety nadal niskomam dodatkową kontrole w 32 tc i mam nadzieję że do tego czasu się podniesie bo inaczej cc którego chce uniknąć ........
kinga27.30, anngelikamarta, Sylka135, Micia, Czarna_kawa, Hiszpaneczka, Eluska, Lolla, ines. lubią tę wiadomość
-
Alisia wrote:Melduję się po połówkowych udało się na wcześniejszą godzinę
Piła wody
Łożysko niestety nadal niskomam dodatkową kontrole w 32 tc i mam nadzieję że do tego czasu się podniesie bo inaczej cc którego chce uniknąć ........
Super ze wszystko ok, gratulacje!
A z tym łożyskiem to lekarz zawsze mówi (chodzi mi o zwykła wizytę) gdzie jest czy tylko jak jest nisko? Bo mój mówił o szyjce ze względu na te skurcze ale nic o łożysku. Połówkowe za niecałe 2 tygodnie to liczę ze się coś dowiem.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
PannaEvans wrote:Hej dziewczyny!
Ja dzisiaj ostatni dzień w Polsce, M w pracy, a ja się nudzę bo przez skurcze i twardnienia mam nakaz leżenia. Mała fika i jak macica nie jest akurat twarda to można ręka poczuć.
Co robicie jak macie nakaz leżenia? Bo nie bardzo mam co ze sobą zrobić, a z nudów jem, boje się ze w końcu za zna tyć obżerając się bez ruchu. -
Piła wody
super ze wszystko dobrzewcześnie mialas polowkowe
PannaEvans wrote:Super ze wszystko ok, gratulacje!
A z tym łożyskiem to lekarz zawsze mówi (chodzi mi o zwykła wizytę) gdzie jest czy tylko jak jest nisko? Bo mój mówił o szyjce ze względu na te skurcze ale nic o łożysku. Połówkowe za niecałe 2 tygodnie to liczę ze się coś dowiem.
Ja wiem od 9 tc że nachodzi na szyjkę macicy ............
-
PannaEvans wrote:Hej dziewczyny!
Co robicie jak macie nakaz leżenia? Bo nie bardzo mam co ze sobą zrobić, a z nudów jem, boje się ze w końcu za zna tyć obżerając się bez ruchu.
ogladnij sobie zalegle seriale, poczytaj ksiazke, posłuchaj muzykipogoda brzydka za oknem to wykorzystaj to
Piła wody
A z łożyskiem lipacoś czuję, że u mnie też sie nie podniesie
i wizja cc to mój koszmar i moja zmora.
-
A ja się przed chwilą zwazylam i mam 2kg na minusie
zastanawiam się jakim cudem, nie miałam żadnych mdłości, jem w sumie normalnie a waga mniejsza niż przed ciążą
-
Piła wody