Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaja wrote:Poliś połówkowe już
Oby wszystko bylo u was dobrze tym razem i ciaza zakonczyla sie szczesliwie. Domyslam sie, ze jak ten tydzien 0 nadchodzi, to pewnie mocno sie stresujesz... u mnie TYM tygodniem byl 11.
mikaja jak teraz w środę nic mojego ginekologa nie zaniepokoi to już na 21 lutego na połówkowych będę spokojniejszaTermin porodu 5 lipiec 2019Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
Alisia wrote:Melduję się po połówkowych udało się na wcześniejszą godzinę
Z malutką wszysko dobrzeWszystkie narządy sprawdzone
Piła wody
mama wcześniej napiła się soku pomarańczowego więc jej smskowało
Łożysko niestety nadal niskomam dodatkową kontrole w 32 tc i mam nadzieję że do tego czasu się podniesie bo inaczej cc którego chce uniknąć ........
Łożysko nisko nie jest wskazaniem do CC jeśli nie nachodzi na szyjke. A jeszcze jest czas żeby się podniosło więc się nie denerwuj :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 16:39
-
nick nieaktualny
-
Messy92 wrote:Łożysko nisko nie jest wskazaniem do CC jeśli nie nachodzi na szyjke. A jeszcze jest czas żeby się podniosło więc się nie denerwuj :*
Ja mam łożysko przodujące niestety , nachodzi na szyjkę macicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 16:49
-
Alisia wrote:Tak
mówią mi tak od 9tc
mamy jeszcze czas
ale nie zawsze się podnosi
mam wielką nadzieję że u mnie się podniesie
Zatem oby tak było. a nawet, jeśli nie, to zawsze przynajmniej pocieszające jest to, że wiecie o tym i lekarze wiedzą, żeby w razie czego cc zrobić. Gorzej, jakby nikt nie wiedział o tym. -
mikaja wrote:Zatem oby tak było. a nawet, jeśli nie, to zawsze przynajmniej pocieszające jest to, że wiecie o tym i lekarze wiedzą, żeby w razie czego cc zrobić. Gorzej, jakby nikt nie wiedział o tym.
Dokładnie takMoja ciocia tak zmarła przy porodzie
najpierw urodziła łożysko co spowodowało krwotok
-
Alisia wrote:Dokładnie tak
Moja ciocia tak zmarła przy porodzie
najpierw urodziła łożysko co spowodowało krwotok
Jak ja się rodziłam, to było to samo - ale zrobili w ostatniej chwili cc więc i ja i mama żyjemy, ale moja mama straciła bardzo dużo krwi. I tak, że się ogarnęli w porę i jak tylko zobaczyli łożysko, to ją szybko na cc zawieźli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 17:24
-
Messy92 wrote:Łożysko nisko nie jest wskazaniem do CC jeśli nie nachodzi na szyjke. A jeszcze jest czas żeby się podniosło więc się nie denerwuj :*
-
Alrauna1987 wrote:Na szczęście większość takich maleństw daje rade.
PannaEvans lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z Was ma taki kwaśny posmak w buzi, bo ja mam tak prawie od początku ciąży. Teraz do tego doszły bóle żołądka i jelit. Jak zjem coś ciezkostrawnego to już całkiem się męczę. Przy synku aż tak dokuczliwe nie były te dolegliwości.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma taki kwaśny posmak w buzi, bo ja mam tak prawie od początku ciąży. Teraz do tego doszły bóle żołądka i jelit. Jak zjem coś ciezkostrawnego to już całkiem się męczę. Przy synku aż tak dokuczliwe nie były te dolegliwości.
Micia lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Casjopea wrote:Nooo u mnie się super podnosi. Tak super, że aż krwawilo
Na tym to chyba polega, że w jednym miejscu się odrywa (stąd krwawienie), a wyżej przyczepia - chyba się nie mylę.
Ale dziś padam na twarz - zaszalałam i odkurzyłam sobie samochód, bo aż wstyd, jaki był brudny