Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hiszpaneczka wrote:chciałam tak nazwac corke gdybym miała
a teraz mi się podoba Julek dla chłopca
Mam Julka w rodzinieMiał być Mikołajem, ale podobno ubiegłam kuzynkę. Chociaż nie miałabym nic przeciwko, jakby jej Julek był Mikołajem - na mnie takie rzeczy nie robią wrażenia. Teraz ona też jest w ciąży, termin ma chyba miesiąc przede mna i jeśli też oczekuja Hani, to będą dwie, bo ja zdania nie zmienię
-
Moj dziadek byl Julek. On zawsze mowil "wszystkie chlpy we wsi na J, Janek, Jozek, Jerzyk tylko ja na U - Ulyjan"
Emma_, Hiszpaneczka lubią tę wiadomość
PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
nick nieaktualny
-
Uff, udało mi się dotrzeć dzisiaj do biblioteki. W końcu mam co czytać i nie będę się jutro w poczekalni do gina nudzić, a pewnie z godzinę poczekam
Chciałam jeszcze skoczyć z dziećmi do diagnostyki, zrobić im kontrolnie morfologię, ale skierowanie obejmuje tylko lab przy przychodni, więc jutro podjedziemy.
Udanych Walentynek dla tych, które je obchodząZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ja od rana obchodzę. Podwójnie. Tylko że mnie to czarna rozpacz ogarnia bo znowu rok starsza. Ehh...
No ale tatuś się popisał jak wstałam już czekał prezent. Teraz ja na rzęsach staje żeby się trochę odwdzięczyć- obiad dochodzi, ciasta upieczone i w miarę ogarnięte
Coś mi dzisiaj w kręgosłupie strzelilo jak małego usypialam. Siadłam i przez 3 godziny się ruszyć nie mogłam. Wojtek miał drzemkę na rękach. Teraz jeszcze boli ale już chodzić mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 15:38
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Ulli88 rozumiem ze mozna zyczyc wszystkiego najlepszego
Ja spedzam Walentynki w szpitalu psychiatrycznym a jak wiadomo Święty Walenty to patron chorych psychicznie takze Młoda dostała kwiatka i ciastko
Siedziałam tam od 8 wracam dopiero,głodna i padnięta,jeszcze ta dołująca pogoda...ja chce słońcaaa -
nick nieaktualnyUdanych walentynek !!
my idziemy na kabarety tak w ramach relaksu ale dopiero za tydzień.
W ogóle fajnie ze Was mam:) zawsze wejdę podczytam , mogę zapytać o radę.. dzięki :** życzę Wam wspaniałych wiadomości , usg i oczywiście szczęśliwego rozwiązania.
Ps. Ines - poproszę o zmianę : polowkowe 1 marca, a wizyta 7 marcaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 16:04
-
nick nieaktualnyKarolaJJJ wrote:Ulli88 rozumiem ze mozna zyczyc wszystkiego najlepszego
Ja spedzam Walentynki w szpitalu psychiatrycznym a jak wiadomo Święty Walenty to patron chorych psychicznie takze Młoda dostała kwiatka i ciastko
Siedziałam tam od 8 wracam dopiero,głodna i padnięta,jeszcze ta dołująca pogoda...ja chce słońcaaa
Karolcia jesli to nie problem to napisz coś więcej co z córcia. Tzn jakie miała objawy itd. Ciekawi mnie to strasznie ale oczywiście tylko jak masz chęci o tym pisać. -
Eluska wrote:Karolcia jesli to nie problem to napisz coś więcej co z córcia. Tzn jakie miała objawy itd. Ciekawi mnie to strasznie ale oczywiście tylko jak masz chęci o tym pisać.
-
Karola,mega szacun dla Ciebie w obecnym stanie i jeszcze tak ciężki temat jak szpital psychiatryczny. Należy Ci się za to wszystko co przeszłaś super poród w nagrodę od losu i żebyś bezpiecznie mogła tulić synka w ramionach,a młoda,żeby mogła razem z Tobą przywitać brata. Temat autyzmu nie jest mi obcy,bo mój kuzyn jest autystykiem,ale ciężkiego stopnia,zatrzymał się na etapie 2latka i wtedy tez stwierdzono chorobę. Mam nadzieje,ze córa dojdzie do siebie na oddziale i za niedługo wroci do domu.
Micia, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Moja na szczescie nie jest odcieta od rzeczywostosci,daje sie "wyszkolic",samoobobsługa,dojechac samej do szkoły,obiad odgrzac i takie tam. Do sklepu tez pójdzie. Jak patrzę na te dzieci szpitalu,te całkowice oderwane to wiem ze to jest prawdziwa tragedia bo całe zycie te dzieci wymagaja opieki a i rodzice spać nie mogą bo dziecko np ich pobije w ataku. Ja sie ciesze ze u nas tego nie ma.
-
Ines możnaby wrzucić do nas na pierwszą strone
albo https://freelancemama.pl/wp-content/uploads/2014/10/ubranka_dla_niemowlaka_instrukcja_infografika1.jpg
LidziA89, Hiszpaneczka, anngelikamarta, Messy92 lubią tę wiadomość
-
Sylka135 wrote:https://www.facebook.com/830119357184807/posts/948062535390488/ tu fajnie jest opisane o pitach
Dziękuję bardzo już teraz wszystko wiem -
Dziewczyny gdzie można kupić stacjonarnie takie Body całkowicie rozpinane do tej pory widziałam tylko takie zakładane przez głowę?
-
LidziA89 wrote:Dziewczyny gdzie można kupić stacjonarnie takie Body całkowicie rozpinane do tej pory widziałam tylko takie zakładane przez głowę?
Np w hm sąna początku się przydają ale potem to ja ich nielubialam
Uzupełnię wieczorem pierwsza stronę.
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Dzięki dziewczyny.
Jak wchodzę do h&m do działu dziecięcego to przy bodziakach pełno kobiet a mi od razu się słabo robi więc odpuszczam i wychodzę więc pewnie dlatego nie zwróciłam uwagi. -
LidziA89 wrote:Dzięki dziewczyny.
Jak wchodzę do h&m do działu dziecięcego to przy bodziakach pełno kobiet a mi od razu się słabo robi więc odpuszczam i wychodzę więc pewnie dlatego nie zwróciłam uwagi.
Ja głównie online kupujejest o wiele większy wybór niż stacjonarnie, zapisz się do clubu i pobierz aplikacje to będziesz mieć kody rabatowe
LidziA89 lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Ja to jestem ulomna jakaś i ja nigdy nie umiałam tych rozpinanych bodziakow dobrze zapiac na dziecku
na sucho jeszcze jakoś trafialam ale na żywym organizmie i jeszcze w nerwach to mi się te napy nigdy nie zgadzaly
Hiszpaneczko aspargin mam brać bo mi serducho bije dziwnie i ciągle mi słabo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 18:54