Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam jutro wizytę ale taka krótka. Lekarz chce wiedzieć jakie zalecenia dała diabetolog i wpisze mi skierowanie na badanie które mi zlecila. Więc się nie ogarniam na dole bo mi się nie chce a i tak sprawdzać mnie nie będzie
-
nick nieaktualnyEmma i Drobinka dołączam do waszego grona osób, które nie kupuja jeszcze wyprawki. Kusi mnie bardzo, ale muszę najpierw zorganizować miejsce.
KarolaJJJ super wozek.
Gratuluję udanych wizyt moja już za tydzień
Dzisiaj przegielam ze spacerem i nie mogłam dojść do domu. Musiałam odpocząć na ławce jak stara babcia. Dramat czasami zapominam o ograniczeniach.
Casjopea ostatnio pisalas o usypianiu corki czy ona już spi w normalnym lozku?Drobinka91, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylka, KasiaLukasia na priv macie linka do grupy.
Sylka ja tez jeszcze nic nie kupuje, ale właśnie dziś się wzięłam za porządki, także powoli w marcu może zacznę cis ruszać. Jutro chyba sobie zrobię listę co mam w ogóle kupicSylka135, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
kinga27.30 wrote:Jeeju tyle połówkowych już za nami
laski, jak ten czas zaiwania!
Ja jutro o 9już jestem obsrana, mąż w rodzinie ma same wady serca i rakowców (OMG jak to zabrzmiało... ale serio!). Sam ma bradykardię i nadciśnienie.
Ehhh... trzeba się jeszcze ogarnąć tam na dole... Ale mi się chceee...ale z malutkim na szczęście jest wszystko dobrze, także głowa do góry stres nic nie da a jedynie może namieszać, zobaczysz będzie dobrze
-
Muszę też obczaić tego Lidla w takim razie
a dziewczyny jutro też wchodzą jakieś nowości do pepco i chyba jakieś promki
-
Angelikamarta :*
Ja też do lidla uderzam
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Skąd wy wiecie o tym lidlu? Próbowałam sprawdzić gazetki i nic...
A tak swoją drogą, dużo z was dostaje dziecięce rzeczy od kogoś? Rodzina, koleżanki, sąsiadka ? Czy musicie w większości same wszystko kompletować?
U mnie śmiesznie, bo ze wszystkich przyjaciółek jestem jako ostatnia - każda urodziła i ma już niemowlaka, więc kiedyś rozmawiałyśmy, że jak mi się trafi to pewnie będę miała całą wyprawkę skompletowaną, bo u nich nikt bliski się nie spodziewa, a tu niespodzianka i się okazało, że u jednej siostra właśnie zaciążyła ( po 4 latach starań ), a u drugiej szwagierka ( naturalnie, po 7 latach starań i dwóch próbach in vitro). Więc nie spodziewam się spadku niemowlęcego
W ogóle nie wiem jak u was, ale u mnie w otoczeniu jakiś wysyp ciężarówek, dosłownie jak grzybki po deszczu
Zazdroszczę wam bycia po połówkowych, ja dopiero 12.03 ;( -
ines. wrote:ok no to tak, lista na pierwszej chyba ogarnieta poza terminem Messy którego nie mogę znaleźć,
grupa na fb utworzona - te co mi wysłały priv wysłałam linka do grupy - odpiszcie priv czy zadziałalo, jak nie to pododaje Was do znajomych i pozniej do grupy, kto by jeszcze chciał dołączyć to pisać priv nie będziemy linka tu publicznie dawać bo grupa z założenia tajna ma być żeby publicznie naszych tożsamości nie było.
jak narazie to mamy tam tylko bazarek i linki do roznych rzeczy wyprawkowych
Wiadomości nie umiem/ nie mogę wysłaćwysłałam zaproszenie do przyjaciółek
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Żeby wysłać wiadomość najpierw musisz wysłać zaproszenie, więc jest ok
tka_aa tu masz link do gazetki Lidla: https://www.lidl-flyer.com/7a2924a5-2ddf-11e9-917e-005056ab0fb6/locale/pl-PL/view/flyer/page/18?_ga=2.212563603.667972974.1550731531-1682269210.1550731531&_gac=1.113411829.1550731563.cjwkcaiakrtjbraoeiwaxpf9cyrvw_hv2k4d9m-sytzqmbz9cvafp1wvlffjxzuvic1zreho6_-bkrocv9sqavd_bwe
I dzień dobry wszystkim w ogólejak się spało?
Ja dziś ostatni dzień w domu, jutro już wracam do męża, po miesiącuAle szczerze mówiąc, tak mi tu dobrze, że najchętniej bym nie wracała
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Hej kobietki
Widzę, że mój rzucony pół żartem pół serio pomysłz bazarem się urzeczywistnił
Ja jednak nie dołączam, bo w sumie nie ma sensu - może ewentualnie, jak będę już w PL i grupa będzie jeszcze istniećZ doświadczenia wiem, ze jak sie dziecko rodzio, to zawsze jakas częśc mam znika w wirze macierzynstwa
Mlody mi wczoraj zrobil armagedon zycia. Juz tracilam cierpliwosc i serio balam sie, ze go uderze... koniec koncow siadlam na podlodze i sie poryczałam. Juz jak go odbierałam ze żłobka widziałam, że mało spał i padnięty i cały czas w domu albo czyms rzucał albo krzyczał i już tak na serio krzykiem próbował wymusić. Do pewnego momentu dziecko krzyczy bo krzyczy, ale to wczoraj to już było ewidentne wymuszanie.
Ok 23 padłam w łózku, ale co z tego, skoro mała tak się wierciła, że nie mogłam zasnąćDziś od rana też kopniaki na dzien dobry, aż czuc bylo przez ten moj tluszcz
Nawet chcialam, zeby mlody reke położył i poczuł, ale oczywiscie przestala
-
KarolaJJJ wrote:Ja bylam w lidlu. Kipilam ten kocyk do fotelika i stanik. Z tymi rozmiarami miseczek oszaleli. Sa gromne i zaczynaja sie od C. Wzielam.jeden ale chyba zrobie sobie z niego kask albo coś takiego bo to jest na cyce takie ze hoho
A stanik mam z Lidla 85B, kupowałam w maju 2017 ale też jest ogromny, teraz też bym sobie mogła głowę tam wsadzić. Poza tym jest twardy i sztywny, mnie wkurzal jak to nosiłam więc wrzuciłam na dno szafy i zakladalam zwykle szmaciane bez usztywnienWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 09:02
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Wrzucę Wam zdjęcie apropo's twardnienia brzucha, które mam ostatnio dość często albo na środku albo po prawej stronie
Nie wiem czy to dziecko czy gazy czy tak po prostumacie tak czasem?
anngelikamarta, 33Sylwia, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Dzień dobry wszystkim! Ja czekam pod gabinetem i zaraz zejdę z nerwów...
Jeszcze mój nie dojedzie, bo utknął w korku, cholera jasna...
W lidlu chciałam kupić stanik do karmienia, serio takie wielkie są? Zazwyczaj nosiłam 75B, teraz przeszłam na C, ale skoro tak zawyżona rozmiarówka, to chyba jednak zostanę przy tym C...
Spodobała mi się jeszcze jedna bluzka w gazetce, ale muszę wymacać
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Drobinka, to chyba dzidź Ci się wypycha
mi wczoraj chyba plecki wypychała, ale z lewej
Drobinka91 lubi tę wiadomość
2014.06. - start
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!