Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
JestemAsia ja chetnie, ale pozniej, jak sie troche lepiej poznamy
PannaEvans a tu mozesz sie wybrac na usg prywatnie - jest pelno tych roznych placowek, ktore takie usg wykonuja - znajomy placil cos 30-40 funtow jedynie, co jest moim zdaniem tanio, bo ja za moja wizyte ostatnio w Coventry u polskiego ginekologa placilam 110.
https://seeyourbaby.co.uk/services/early-pregnancy-scans/ - tu np Leicester.
Ligotka sprzet tu nie gra roli - musza byc odpowiednie warunki spelnoinwe, jak CRL - 45-84.
Szukalabym gdzies moze w tej przerwie miedzy swietami a nowym rokiem
-
Mikaja wiem właśnie ale i tak źle i tak niedobrze. W ostatniej ciąży dostałam od lekarza z NFZ skierowanie na prenatalne, które niestety nie wykorzystałam. Trochę mnie to zdziwiło bo nie mam skończonych 35 lat A wiem że wtedy przysługuje, ale jak dają to nie narzekam teraz idę do niego 3 grudnia i jak będzie wszystko ok to też mam nadzieję, że dostanę i wtedy rzeczywiście postaram się kogoś znaleźć w tej przerwie świątecznej jeśli to w ogóle możliwe:)
Rzeczywiście poczekajmy z tym fb -
Cześć dziewczyny! Mogę się dołączyć ? Wg of i owulacji termin mam na 3 lipca czyli 7 tydzień 2 dni . Zrobiłam betę 28 . 10 i czekam na wizytę we wtorek. Nie ukrywam , ze już trochę się nie mogę doczekać, ale nic nie przyspiesze. Mam 1,5 rocznego synka ( maj 2017)
LidziA89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biegającą_mama wrote:Cześć dziewczyny! Mogę się dołączyć ? Wg of i owulacji termin mam na 3 lipca czyli 7 tydzień 2 dni . Zrobiłam betę 28 . 10 i czekam na wizytę we wtorek. Nie ukrywam , ze już trochę się nie mogę doczekać, ale nic nie przyspiesze. Mam 1,5 rocznego synka ( maj 2017)
O No to jestesmy bliźniaczki bo ja tez termin na 3go lipca, 7t2d i mam synka z czerwca 2017 )
Czekam pod gabinetem, jedna osoba przede mną. Znoszę żywcem miliony jaj. Po drodze oczywiście zahaczyłam mc donalds bo jak to tak na głodnegoAktywnaPrzyszłaMama1991 lubi tę wiadomość
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Ines. Mój synek miał być z czerwca ale się pospieszył ... ja się obawiam ze mój gin nawet we wtorek mi usg nie zrobi tylko zważy zmierzy ciśnienie i wyślę na badania krwi i moczu, chodzę na NFZ do lekarza i oni tu maja taka praktykę ze pierwsze usg 10/13 tydzień ...
-
nick nieaktualny
-
xgirl wrote:eeeee po co grupa na fb?
Takie grupy potrafia byc bardzo fajne kobietki sie zżywają, poznają - mozna tez zawsze pokazac dzieciaczka, bo to jednak zamknieta grupa. Chociaz trzeba liczyc sie z ryzykiem wrzucania czegokolwiek do siecie tak, czy siak
Ja mam sporo znajomych w zyciu realnym wlasnie z takich grup czy ogolnie internetu. Takie czasy nastały