Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No ale mamy tu cale forum ciazowe, nie rozumiem czemu na fb tez trzeba grupy zakladac. Ale ok jak ktos chce to spoko Ja zostaje tu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 15:29
-
Biegającą_mama wrote:Moje objawy to wrażliwość na zapachy i mdłości od rana praktycznie do wieczora ale bez wymiotów. Bardzo pomaga mi przebywanie na świeżym powietrzu.
Biegająca mama witamy mam podobnie jak Ty, też mdłości cały dzień i okropny wstręt do wszystkich zapachów. Na powietrzu mi lepiej, byłam niedawno w galerii to w każdym sklepie było mi słabo... -
O nie, już zaczęłam stosowanie patentu z gumką, żeby zapiąć spodnie
Wiem, że to na razie głównie efekt wzdęcia po obiedzie hahaha, ale coś mi się zdaje, że w tej ciąży szybko ten brzuszek wyskoczy. W ciąży 8 lat temu chciałam to jak najdłużej ukrywać, w 7 miesiącu prawie nie było widać dopiero pod koniec 7 i w 8 wyskoczył, ale teraz mam zupełnie inne podejście. Chce być z niego dumna i nie rezygnować z obcisłych ciuchów. A Wy już planujecie zakupy ciążowe? -
Ja po wizycie, jest dzidziuś 16 mm serduszko bije, jak narazie wszystko prawidłowo. Z Tych emocji nie poprosiłam o zdj z usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 15:51
Patrycja28, xgirl, mikaja, mikka86, Czarna_kawa, ligotka, Eluska, kinga27.30, LidziA89, Sylka135, AktywnaPrzyszłaMama1991, Agula92 lubią tę wiadomość
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Mikka wow ale przyrost ladny
Ja jescze nic nie planuje..powiem wam, ze dopiero po nowym roku bede cos myslec o zakupach, poloznych, szpitalach itp.
Ines tez czekam na wiesci!
Jezuuuu czrmu mam taka ochote na slodkieeee?? -
ligotka wrote:O nie, już zaczęłam stosowanie patentu z gumką, żeby zapiąć spodnie
Wiem, że to na razie głównie efekt wzdęcia po obiedzie hahaha, ale coś mi się zdaje, że w tej ciąży szybko ten brzuszek wyskoczy. W ciąży 8 lat temu chciałam to jak najdłużej ukrywać, w 7 miesiącu prawie nie było widać dopiero pod koniec 7 i w 8 wyskoczył, ale teraz mam zupełnie inne podejście. Chce być z niego dumna i nie rezygnować z obcisłych ciuchów. A Wy już planujecie zakupy ciążowe?
Ja już oglądam wózki Niby mam wózek i wystarczy tylko dokupić gondolę, ale mam fazę na fajny wózek Oglądam też inne rzeczy aczkolwiek tym razem pójde w używane, np., łózeczko, bo materac mamy
Jesli chodzi o ciuchy, to póki co nie planuję nowych. Akurat przed ciążą schudłam 6kg, to pewnie będę mogła na początku sckoczyć w te, które były za duże ;p
Ja mam na starcie brzuch jak w 4. mc takze predko nie pocuzje ciazowego brzuszka. -
Ines,extraaaaaaa wieści!!!! Ściskam mocno ))!!!
Mikka,beta super gratuluje!
Mnie ciuchy tez zostały wiec będę korzystać z tego co mam i myśle,ze Ligotka u mnie tez będzie szybciej brzusio widać,w poprzedniej ciazy tez wyskoczył późno,ale teraz bankowo już ciało zna ten stan to pewnie piłeczka się pojawi za jakiś czas :p -
Ines gratulacje, super!!!
Wiadomo nie ma co zapeszać z zakupami, ale nie mogę się już doczekać
Spodnie ciążowe dostałam od koleżanki, wtedy się nie przydały bo dała mi je w niedzielę A w poniedziałek się dowiedziałam że serduszko przestało bić, ale nie zdążyłam ich oddać, mając nadzieję, że się jednak przydadzą i oby tak było -
nick nieaktualny