Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakaś ta sobota pracująca dla nas była 😁 widzę że ponosi nas energia to chyba ten najlepszy czas ciąży 😁
Maz dziś skrecił nam szafę 200x236, ja między czasie szykowalam przekąski bo odwiedzili nas przyjaciele w tym moja ciężarna 😍 posmialam się jak dawno nie 😁
A jutro szyje! 😍 Maz do pracy, pogoda nie bardzo sprzyjająca więc będę szyć 😂
Leon ostatnio bardzo się uspokoił, czuję go dziennie ale tak mega delikatnie a chciałabym by kopniakiem poruszył brzuch 😁 ale nie chce się coś pobudzić. -
Hiszpaneczka wrote:ale w lutym dostalas 300 zl mniej czy ogolnie 300 zl mniej masz niż bys normalnie dostawala gdybys była w pracy?
-
mikka86 wrote:Mi to już w ogóle przy własnej działalności się nie opłaca iść na zwolnienie , dlatego jestem przeszczęśliwa że się dobrze czuje i ciąża przebiega bez komplikacji
-
KarolaJJJ wrote:Opłaca,nie opłaca. Ja musialam iść bo po pierwsze mialam non stop krwiaki a po drugie mam atycznosc z chorymi i z krwią. W dodatkowej pracy ma wiecej pieniedzy niz z podstawowego etatu,przy mniejszej ilosci godzin ale musialam zrezygnowa i jest jak jest. Dobrze ze nie musze sie martwic o pieniądze bo mój to ogarnia ale jakbym tak miala zostac na tej pensji jednej to bym w łeb sobie musiała strzelić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 10:15
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
U mnie wieje do tej pory 😕 uroki mieszkania nad morzem 😕
Też dostałam miej pensji. Na macierzyńskim dostaniecie jeszcze mniej chyba że idziecie na pół roku tylko to wtedy jest chyba 100 %.
Moja mała też się od wczoraj jakby słabiej rusza. Czuję ja ale delikatnie niż przez ostatnie dni i troche wyżej. Może się przekrecila 🥰 -
LidziA89 wrote:U mnie wieje do tej pory 😕 uroki mieszkania nad morzem 😕
Też dostałam miej pensji. Na macierzyńskim dostaniecie jeszcze mniej chyba że idziecie na pół roku tylko to wtedy jest chyba 100 %.
Moja mała też się od wczoraj jakby słabiej rusza. Czuję ja ale delikatnie niż przez ostatnie dni i troche wyżej. Może się przekrecila 🥰
Moj tez sie przekręcił i juz nie jest taki upierdliwy,teraz fajnie wypycha nóżki moim bokiem,nie jest to bolesne juz -
U nas też okropnie wiało w nocy. A że tuż za oknem sypialni mamy las, to gałęzie nam po oknie uderzały.
Uff, zrobiłam z rana znowu ten sok z burakòw i jabłek, ciągle nie mogę się przyzwyczaić do tego smaku, bleeee. Jak w środę na badaniach okaże się, że morfologia się w ogóle w górę nie ruszyła albo jeszcze gorzej poszła w dół, to się wkurzę i jeszcze od tygodnia czuję takie kłucie w szyjce, strasznie nieprzyjemneZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Lidia89 jak ja Ci tego morza zazdroszczę 😍
Asia dodaj sobie kilka kropel cytryny i daj buraka mniej. Ja dodaje buraka, jabłko, marchewkę 😁
A co do L4 ja poszlam z racji ciężkich początków i nerwowej atmosfery w pracy, niestety nikt nie zadbał o moje bezpieczeństwo choć się non stop upominalam, skończyło się plamieniem w czasie pracy gdzie po raz setnyy zostałam sama na dużym punkcie. I już nigdy nie zapytałam lekarza o powrót 😁 a finansowo wychodzę ciut lepiej ale patrząc na konto po wypłacie a ceny w sklepach to tragedia.
Podobnie jak u Ciebie Karola 😁
Miłej niedzieli 😘 -
LidziA89 wrote:U mnie wieje do tej pory 😕 uroki mieszkania nad morzem 😕
Moja mała też się od wczoraj jakby słabiej rusza. Czuję ja ale delikatnie niż przez ostatnie dni i troche wyżej. Może się przekrecila 🥰
chyba wole jednak opcje 80% przez rok
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
33Sylwia, próbowałam z cytryną nawet i jakoś dalej mi nie lezy. Piję, bo muszęZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥