Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj miałam ziemniaki ze schabem w sosie pieczarkowo- musztardowym. Dzisiaj nie wiem, mąż będzie robił
I robię dzisiaj trasę, najpierw do Mikki na łososia, a potem do Emmy na gołąbkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 13:24
mikka86, Emma_, Hiszpaneczka lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Wczoraj miałam ziemniaki ze schabem w sosie pieczarkowo- musztardowym. Dzisiaj nie wiem, mąż będzie robił
I robię dzisiaj trasę, najpierw do Mikki na łososia, a potem do Emmy na gołąbki
ale narobilas smaka
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Karola,u mnie tez takie ,,piździawisko'' w nocy,zastanawiałam się czy nie odlecimy razem z domem 😱 Jeszcze Mira poszła spać o 18 i o 22 już zaczęły się cyrki💆🏻do tego Ada tez jakaś niespokojna całą noc,pierwszy raz taka była,może tez się zastanawiała czy nas nie wywieje gdzieś😬
Na obiad nalesniki z jabłkami i serem☺️
-
Aska1994 wrote:33Sylwia, próbowałam z cytryną nawet i jakoś dalej mi nie lezy. Piję, bo muszę
Ostatnio kupiłam koktail truskawkowy buraczkowy i był całkiem niezły 😁 -
Hiszpaneczka wrote:a ktoś jadl ryz ciemny lub dziki oraz makaron ciemny?
Makaron ciemny jest bardzo dobry a z ryżem się nie lubię bo strasznie twardy jest więc gotuję normalny.
-
Emma_ wrote:Dziewczyny, a jak robicie jajecznicę dla siebie, to ją ścinacie na wiór czy jecie taką bardziej wilgotną? ☺️
Ja wiór chociaż w Norwegii nie ma "nagonki" na salmonellę . Jak lekarz się zapytał czy wiem czego nie powinnam jeść w ciąży i powiedziałam jajek na miękko to się zdziwił i powiedział że mogę ale ja nie jem
-
Alisia wrote:Ja wiór chociaż w Norwegii nie ma "nagonki" na salmonellę . Jak lekarz się zapytał czy wiem czego nie powinnam jeść w ciąży i powiedziałam jajek na miękko to się zdziwił i powiedział że mogę ale ja nie jem
Messy92 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Lidzia, mówisz? Nie pomyślałabym o połączeniu truskawki z burakiem.
Jajecznica taka lekko wilgotna a jajka na miękko - pyszności! Tylko mało kur nam zostało, więc i jajek małoZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Też wyczekuje truskawek i malin i własnych warzyw, ale w tym roku nie będę szaleć na grządkach za bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 14:07
Emma_ lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
mikka86 wrote:Ja już się nie mogę doczekać ,kiedy będzie się kupować truskawki na łubianki i czereśnie , mniam
ja czekam na ogorki, żeby zrobić sobie małosolneEmma_ lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️