Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJJ wrote:Spałam dzisiaj gdzie sie dało,u Mlodej w szpitalu jak poszla na dwie lekcje, w kolejce do kardiologa,w autobusie i jak wrocialm do domu to tez zasnelam. Obudzilam sie o 19 i mam ochote iśc dalej spac ale nie moge bo goście o 22 beda a ja nie bardzo mam gdzie isc spac bo śpimy w salonie (jaka dumna nazwa🤣) i musze siedziec póki sie nie nagadają. Do Młodej sie nie poloze bp ona ma jednoosobowe łózko i ze starym bym je zarwałaurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:Dziewczyny, jak któraś jest zainteresowana łóżkiem dostawnym, to dziś na olx doszło za 200 zł chicco next2me dream z funkcją kołyski, z dwoma prześcieradłami i wliczoną w to wysyłką! 🤯
Mogłam poczekać z tym zakupem 🙈
Jak się pojawiają oferty za mniej niż 300 to ja pisze do nich. Z 3 ofert olx wysłało mi info ze to oszuści -
mikka86 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/262e62893151.png
Wstaw jeszcze raz bo na miniaturce nic nie widać a jak klikam w zdjęcie to error 😕 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmma_ wrote:Dziewczyny, czy wy się orientujecie, jak to jest, że, będąc na L4, mam w każdym miesiącu inną wypłatę? Jak to możliwe? Od czego to zależy? Dziś dostałam 200 złotych mniej niż w poprzednim miesiącu. Zadzwoniłabym do kadrowej, ale z nią się nie da dogadać.
Emma_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eluska wrote:Drobinka miałaś mnie nauczyć jak się wstawia zdjęcia do postu żeby nie musieć wstawiać linka 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 21:46
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
KarolaJJJ wrote:U mnie trwa spór miedzy kardiologiem a ginekologiem. Kardiolog stwierdził ze jak mam ciagle cianienie 140/100 (a moje normalne to 110/80) to musze je obnizyc lekami a moja gin twierdzi ze nic nie trzeba jeszcze robić. I bądź tu mądrym, nie wykupiłam recepty i czekam ma telefon z decyzją od gina.
Ja jak mam 139/80 jak mi położna mierzy przed wejściem do gina to już alarm i każe mi przyjść po wizycie. Wtedy spada z reguły do 125/70 i dopiero puszcza mnie do domu ale i tak kazała kupić ciśnieniomierz i mierzyć. A w domu to już mam 110/60 max, dochodzi do ok 120/70 jak mieszkanie porządnie posprzątam. Mam mierzyć rano i wieczorem i robić dzienniczek... Podejrzewam, że wejście po schodach do gabinetu i stres przed wizytą tak działają.
Ale przy 140/100 to położna pewnie zawróciłaby mnie spowrotem do ginekologa po leki. -
Cześć mamuśki!
Nadrabiam od wczoraj i jak już miałam coś napisac to Mira dostała ataku płaczu 🤦🏻♀️a teraz kompletnie nic już nie pamiętam co/kto/gdzie/dlaczego🙊...
Trzymam mocno kciuki za te ze ,,skracającącymi się szyjkami'',żeby ,,szyjki'' wytrzymały do bezpiecznego momentu! Będziemy odliczać z wami!
Karola,jak młoda? Wracacie do domu już razem?
Powiem Wam,ze mnie jakie ,,wkurwy'' łapią,nie mogę się przyzwyczaić do tego nowego domu na ,,wypiździejewie'',do tego Mira nieznośna i mój tez mnie irytuje...mam nadzieje,ze mi przejdzie 😵 -
Też miałam spory problem z wkurwami, łatwo mnie było wyprowadzić z równowagi. Na szczęście przeszło, bo sama ze sobą wytrzymać nie mogłam w końcu się przyzwyczaisz do nowego miejsca Mira pewnie tak samo zmianę miejsca przeżywaZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Dorwalam dzisiaj w Rossmanie trzy ostatnie paki pampersów 1 za 29.99 88 szt. I dwie 2 za 22.99 80 szt. 😆😆😆 Podobno zmienia się opakowanie, dlatego wyprzedają te stare
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 16:51
Aska1994, LidziA89, Messy92, kinga27.30 lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
mikka86 wrote:Dorwalam dzisiaj w Rossmanie trzy ostatnie paki pampersów 1 za 29.99 88 szt. I dwie 2 za 22.99 80 szt. 😆😆😆 Podobno zmienia się opakowanie, dlatego wyprzedają te stare
Podziwiam, że tak szybko zapasy robicie
Ja to pewnie w czerwcu dopiero :p na razie nie chce miejsca sobie zawalac tyle jest do przygotowania -
Messy92 wrote:Podziwiam, że tak szybko zapasy robicie
Ja to pewnie w czerwcu dopiero :p na razie nie chce miejsca sobie zawalac tyle jest do przygotowaniaMessy92, ines. lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]