Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aska1994 wrote:Hahahahhaha, tak, ja mam takie magiczne łożysko zmienia miejsce co wizytę czemu tak wędruje? Najwyraźniej mój ginekolog ma dobrego dilera i jest na niezłym haju
-
Eee, ja mam na tylnej, a ruchy wyraźniej niż w poprzednich ciążach czuję dopiero dzisiaj, bo Konrad ma świat w dupce i dopiero dzisiaj się odwrócił i kopie nie w łożysko
Emma_, Kamsza lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
I ja od wczoraj czuję moje dziecko! Delikatnie, ale to na pewno Ala. Chociaż dalej jak spod trzystu warstw skóry, tłuszczu i koca Jak przykładam rękę do bebzona to czuję dużo wyraźniej, ale ciągle słabo.
mikaja, mikka86, Kamsza, 33Sylwia, Emma_, Czarna_kawa, Hiszpaneczka lubią tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:I ja od wczoraj czuję moje dziecko! Delikatnie, ale to na pewno Ala. Chociaż dalej jak spod trzystu warstw skóry, tłuszczu i koca Jak przykładam rękę do bebzona to czuję dużo wyraźniej, ale ciągle słabo.
LidziA89 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Alisia wrote:Głowa już mi "paruję" od tych wszystkich wózków
Mam podobnie już mam dość tych wózków. -
Ja mam nadzieję, że z wózkami pójdzie mi gładko.. jutro chyba jedziemy zobaczyć 🙂 cały czas koleżanka mi chwali anex sport, sama nie wiem..
Mam wyrzuty sumienia, bo jest taka fatalna pogoda, a ja wysłałam brata do sklepu po Grześki, kwaśne żelki i chipsy paprykowe, nie mogę wytrzymać.. 🤦♀️ ale za resztę ma sobie coś kupić, a że ma 14 lat i lubi słodkie to chętnie poszedł 😆
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka, ja czekam na męża, bo obiecał zrobić naleśniki z bananem i nutellą a ten Zgredzio mi napisał, że będzie godzinę późniejZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Alisia wrote:Ja nie mogę sobie "pomacać" wszystkich wózków , bo ich nie ma w Norwegii 😂 Ostatnio byliśmy w sklepie to były aż 3 modele 😜😜😜
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Aska1994 wrote:Drobinka, ja czekam na męża, bo obiecał zrobić naleśniki z bananem i nutellą a ten Zgredzio mi napisał, że będzie godzinę później
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Alisia wrote:Ja nie mogę sobie "pomacać" wszystkich wózków , bo ich nie ma w Norwegii 😂 Ostatnio byliśmy w sklepie to były aż 3 modele 😜😜😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 16:16
Drobinka91, mikaja lubią tę wiadomość
-
U mnie trwa spór miedzy kardiologiem a ginekologiem. Kardiolog stwierdził ze jak mam ciagle cianienie 140/100 (a moje normalne to 110/80) to musze je obnizyc lekami a moja gin twierdzi ze nic nie trzeba jeszcze robić. I bądź tu mądrym, nie wykupiłam recepty i czekam ma telefon z decyzją od gina.
-
KarolaJJJ wrote:U mnie trwa spór miedzy kardiologiem a ginekologiem. Kardiolog stwierdził ze jak mam ciagle cianienie 140/100 (a moje normalne to 110/80) to musze je obnizyc lekami a moja gin twierdzi ze nic nie trzeba jeszcze robić. I bądź tu mądrym, nie wykupiłam recepty i czekam ma telefon z decyzją od gina.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Dziewczyny, jak któraś jest zainteresowana łóżkiem dostawnym, to dziś na olx doszło za 200 zł chicco next2me dream z funkcją kołyski, z dwoma prześcieradłami i wliczoną w to wysyłką! 🤯
Mogłam poczekać z tym zakupem 🙈
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:Teraz w ciąży masz 140/100? 😧
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 16:51
-
KarolaJJJ wrote:U mnie trwa spór miedzy kardiologiem a ginekologiem. Kardiolog stwierdził ze jak mam ciagle cianienie 140/100 (a moje normalne to 110/80) to musze je obnizyc lekami a moja gin twierdzi ze nic nie trzeba jeszcze robić. I bądź tu mądrym, nie wykupiłam recepty i czekam ma telefon z decyzją od gina.
W ciazy rozkurczowe max 90 powinno byc?
Mnie w poprzedniej ciazy tu pod koniec podchodzio pod 90 i juz mnie monitorowali, ktg co 2 dni itd. -
Drobinka91 wrote:Dziewczyny, jak któraś jest zainteresowana łóżkiem dostawnym, to dziś na olx doszło za 200 zł chicco next2me dream z funkcją kołyski, z dwoma prześcieradłami i wliczoną w to wysyłką! 🤯
Mogłam poczekać z tym zakupem 🙈
Hmm... mialabym dystans do takich ogloszen.