Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapomniana wrote:Miałam dzisiaj 6 rano pobrana krew na bete. dopiero teraz dr mi powiedziala ze wynik jest ale nie podala go. Tylko powiedziała ze przyrost jest zdecydowanie za niski jak na prawidłowo rozwijajaca sie ciaze i jutro zrobia mi usg i podejma drcyzje. juz nie chce sie ludzic bo serce peka
Współczuję i nikomu nie życzę czegoś takiego . Bo to jest ogromny stres . Po burzy zawsze wyjdzie słońce 3maj się
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Niezapomniana bardzo mi przykro Choć jest jeszcze nadzieja, może to chwilowy słabszy przyrost organizm potrafi nam czasem płatać figle i nie zawsze jest książkowo, a okazuje się że jest dobrze. Trzymam kciuki żeby tak właśnie było.
Asylia dzięki za dopisanie do listy.
Też jestem zadowolona, że jest nas więcej 30-tek;)
Miuczek gratuluję serduszka
Madame trzymam mocno kciuki za dzisiejszą wizytę!!
Ja dzisiaj byłam na badaniu krwi. Rozmawiałam też z moim przełożonym i od jutra przechodzę na L4. Jeśli chodzi o mój brzuch to jestem w szoku , bo jest już spory i nie dopinam sie w spodniach. Dużo szybciej rośnie niż w poprzedniej ciąży.
Samsaramsa gratuluję pierwszych sukcesów nocnikowych. Moja córka sika na nocnik jak jej przypomnę i jeśli akurat ma chęć... Kilka razy udało się też zrobić grubszą sprawę. Po nocy pielucha też najczęściej sucha więc chyba już jest gotowa na pożegnanie się z pieluchą. Żałuje, że nie odpieluchowałam jej w lato byłoby znacznie łatwiej. Teraz zabieram sie do tego nie tak jak powinnam, bo jednak większą część dnia chodzi w pieluszce.
-
Niezapomniana wrote:Miałam dzisiaj 6 rano pobrana krew na bete. dopiero teraz dr mi powiedziala ze wynik jest ale nie podala go. Tylko powiedziała ze przyrost jest zdecydowanie za niski jak na prawidłowo rozwijajaca sie ciaze i jutro zrobia mi usg i podejma drcyzje. juz nie chce sie ludzic bo serce peka
-
Co do odpieluchowywania to powiem Wam, że ja z synem się w ogóle nie spieszylam. Próbowałam w lato jak miał niecałe 1,5 roku i nie kapował w ogóle. A na jesień i zimę stwierdziłam, że nie ma warunków więc dałam sobie spokój. Oczywiście robił na nocnik kiedy były do tego warunki, ale jednak pielucha była codziennością. Wróciłam do tematu tak na serio na wiosnę/lato, jak już było ciepło i mógł latać swobodnie w samych gaciach w ogródku. Miał wtedy ze 2 lata i 3 czy 4 miesiące i załapał w lot. Bez stresu, że mi zasika cały dom albo trzy warstwy swoich ubrań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 12:32
Nita lubi tę wiadomość
-
jolciaa171 wrote:wcześniej nie robiłam bo dopiero test pokazał ciąże po dacie spodziewanej @,
W dniu @ wyszedł mi cień cienia ale widoczny tylko pod światło jutro ponowie badanie
To zrób jeszcze raz. Wynik b. ładny ale pojedyncze badanie nie za wiele mówi, trzeba wiedzieć jaki przyrostjolciaa171 lubi tę wiadomość
-
Jutro lece na kolejną bete
Kochane a powiedzcie mi jak u WAS z piciem kawy?
Jeny ja tak uwielbiam kawe, taka z expresu
Ograniczam się juz do 1 dziennie, ale czasem cieżko na nocnej zmianie bez kolejnej kawusi.
Dziś moja ostatnia nocka ale się ciesze -
jolciaa171 wrote:Jutro lece na kolejną bete
Ograniczam się juz do 1 dziennie, ale czasem cieżko na nocnej zmianie bez kolejnej kawusi.
Dziś moja ostatnia nocka ale się ciesze
Ja ostatnio piłam jeszcze dwie tyle że rozpuszczalne i z mlekiem. Teraz mnie odrzuciło od kawy. Wczoraj sobie zrobiłam i wylałam po pierwszym lykujolciaa171 lubi tę wiadomość
-
asylia wrote:Dobra, jeszcze raz edytowałam.
Ale nas fajnie duuuuuużo już.
Szkoda, że nie a się jakoś tego tekstu zedytować, jakies kolorki czy coś, bo tak jest taki łysy tekst.
Da się!
[ b ] [ /b ] dla pogrubienia liter
[ u ] [ /u ] do podkreślenia wyrazu/ów, zdań/zdania
[ i ] [ /i ] kursywa
[ color = red (tu możesz wpisać dowolny każdy kolor po angielsku) ] do napisania czegoś w kolorze , później trzeba wrócić na czarny ,czyli [ color = black ]
[ center ] [ /center] wyśrodkowuje
Oleśka11, jolciaa171, KaśkaKwa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
jolciaa171 wrote:Jutro lece na kolejną bete
Dziś moja ostatnia nocka ale się ciesze
Dwie dziennie możesz wypićjolciaa171 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja w pierwszej ciąży czułam się dużo lepiej. Miałam mdłości i spałam, ale bez porównania z tym co jest teraz. Od 2 dni już mi się wydawało, że czuje się lepiej, a dzisiaj zaliczyłam pierwszy poranny rzyg. W pierwszej ciąży nie wymiotowałam w ogóle. Ogólnie czuję się kompletnie inaczej twraz. Od kawy mnie odrzucilo, ale jak już będę się lepiej czuła, to na pewno wrócę do 2 dziennie