Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
asylia wrote:Kurde, kilka razy zapisywałam i musiało mi ostatniego razu nie zapisac, bo na kartce Was mam.
Już uzupełniam. :* -
makalotia wrote:Dobry pomysł z tym nowym wątkiem
24 lata , synka urodziłam 15.12.2016r. , 2 ciąża, termin owu z kalkulatora 27.06 -
Miałam dzisiaj 6 rano pobrana krew na bete. dopiero teraz dr mi powiedziala ze wynik jest ale nie podala go. Tylko powiedziała ze przyrost jest zdecydowanie za niski jak na prawidłowo rozwijajaca sie ciaze i jutro zrobia mi usg i podejma drcyzje. juz nie chce sie ludzic bo serce peka15.06.2019...?
-
Dobra, jeszcze raz edytowałam.
Ale nas fajnie duuuuuużo już.
Szkoda, że nie a się jakoś tego tekstu zedytować, jakies kolorki czy coś, bo tak jest taki łysy tekst.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 11:20
Ann.ann lubi tę wiadomość
-
Samsaramsa, ale szybko twoje dziecko sika do nocnika! Mój ma niecałe 2 lata i jeszcze nawet nocnika nie mamy, chociaż zainteresowanie toaletą jest już od jakiegoś czasu, tylko, że mnie się nie chce zaczynać tego wszystkiego
Też wydaje mi się, że na naszej liście przeważają matki po 30tce, a z reguły to rzadkość na forach. Nie ukrywam, że ja również dzięki temu nie czuję się jak staruszka wśród młodych mam -
Niezapomniana wrote:Miałam dzisiaj 6 rano pobrana krew na bete. dopiero teraz dr mi powiedziala ze wynik jest ale nie podala go. Tylko powiedziała ze przyrost jest zdecydowanie za niski jak na prawidłowo rozwijajaca sie ciaze i jutro zrobia mi usg i podejma drcyzje. juz nie chce sie ludzic bo serce peka
Ale jaki to wynik? Przecież masz prawo wiedzieć... -
Niezapomniana wrote:Miałam dzisiaj 6 rano pobrana krew na bete. dopiero teraz dr mi powiedziala ze wynik jest ale nie podala go. Tylko powiedziała ze przyrost jest zdecydowanie za niski jak na prawidłowo rozwijajaca sie ciaze i jutro zrobia mi usg i podejma drcyzje. juz nie chce sie ludzic bo serce peka
Tak strasznie mi przykro trzymaj się!Basia: -
Oleśka11 wrote:Ale jaki to wynik? Przecież masz prawo wiedzieć...
Na wieczornym obchodzie mi wpiszą w kartę tak jak poprzedni wynik. Teraz powiedziala ze nie ma wyniku pod reka ale przyrost jest tylko ze bardzo slaby i nie wskazuje na prawidlowy rozwoj ciazy. W sumie jest lekarzem to co mi da wpisywanoe tego w kalkulator skoro chyba wie co mowi. ... Ale wieczorem i tak sobie policze dla wlaanego spokoju15.06.2019...? -
Niezapomniana wrote:Na wieczornym obchodzie mi wpiszą w kartę tak jak poprzedni wynik. Teraz powiedziala ze nie ma wyniku pod reka ale przyrost jest tylko ze bardzo slaby i nie wskazuje na prawidlowy rozwoj ciazy. W sumie jest lekarzem to co mi da wpisywanoe tego w kalkulator skoro chyba wie co mowi. ... Ale wieczorem i tak sobie policze dla wlaanego spokoju
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Samsaramsa wrote:A ja się pochwalę mamy dzisiaj pierwsze siku do nocnika. Może uda się do porodu odpieluchować?
Niezapomniana...przykro mi...ale chyba masz prawo wiedzieć jaki jest wynik...spytaj. wiesz, lekarze są różni, mnie już nic nie zdziwi. Czekamy na wieści :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 11:37
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Niezapomniana wrote:Na wieczornym obchodzie mi wpiszą w kartę tak jak poprzedni wynik. Teraz powiedziala ze nie ma wyniku pod reka ale przyrost jest tylko ze bardzo slaby i nie wskazuje na prawidlowy rozwoj ciazy. W sumie jest lekarzem to co mi da wpisywanoe tego w kalkulator skoro chyba wie co mowi. ... Ale wieczorem i tak sobie policze dla wlaanego spokoju
Straszne że jesteś w takim zawieszeniu, ale mam nadzieję że zdarzy się cud, organizm ludzki to nie maszyna i zawsze jest nadzieja.Basia: